grzybiarz 10 299 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 O kur.wa, ale biedna okładka:No chyba, że taki miał być zamiar - 90's. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Laska z rozlozonymi nogami bo wiadomo do kogo kierowane pismo. Plus za zolty kolor. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 A mi się podoba. Chociaż faktycznie design w tej grze jest paskudny. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Na poczatku myslalem ze ma crocsy. Jest artykuł o całej serii Broken Sword? Cytuj
Gość Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 O kur.wa, ale biedna okładka: No chyba, że taki miał być zamiar - 90's. Uwaga, uwaga Nadal lepsza niż okładki PE. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Na poczatku myslalem ze ma crocsy. Jest artykuł o całej serii Broken Sword? Opisali pięć części. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Laska ch.ujowa, ale duży plus za żółte tło. Za rzadko je stosują nasze pismaki. Tylko czcionkę bym wymienił z czarnej na czerwoną. To mówicie że w czwartek nowy numer? Jaram się Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Jest ok, ta z gorylem była na serio tragiczna. Co się tyczy Smugi to jej design mi się podoba. Choć ogólnie całe te Overwatch szału nie robi. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 No laska wyglada jak sciagnieta ze stoku narciarsiego ;/ Ale cale ow i tak robione dla dzieciow. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Dzień dobry, Twój kod promocyjny umożliwiający bezpłatny dostęp do 15 numeru miesięcznika Pixel w wydaniu cyfrowym to: na pm Magazyn PIXEL w wydaniu cyfrowym można przeglądać za pomocą aplikacji w przeglądarce www oraz na urządzeniach mobilnych z systemem Android lub iOS. Raz kupiony/aktywowany numer magazynu, można czytać na wszystkich posiadanych przez siebie urządzeniach, pod różnymi, obsługiwanymi przez nas systemami. Aby czytać magazyn na urządzeniach z systemem Android oraz iOS, niezbędne jest pobranie i zainstalowanie odpowiedniej aplikacji. Aby przeglądać magazyn w przeglądarce www, należy udać się pod ten adres: http://pixel.embuk.pl/ Kod promocyjny, po zalogowaniu, można aktywować pod adresem: http://pixel.embuk.pl/user/profile/promocodes Pełna instrukcja aktywacji kodów promocyjnych oraz adresy aplikacji dla systemów Andoid i iOS znajdują się tutaj: http://pixel-magazine.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=279 Pozdrawiamy Redakcja Miesięcznika Pixel 1 Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 W tym numerze CDA Lucius, Guns, Gore & Cannoli oraz Tropico 5 Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Czyli raczej crapy? A tropico dali z bundla Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Podobno dzisiaj mają zdradzić jeszcze coś, więc czekam Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Kto jest autorką recenzji Dark Souls ]|[? Dopiero dzisiaj nabędę nowy numer. PS myślałem, że na okładce jest chłopek - co to się porobiło z tym Blizzardem... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 na pixel heaven beda dawac... nowy numer BATJKA http://www.pixelheavenfest.com/bajtek/ 20 lat upłynęło od ukazania się ostatniego numeru Bajtka. To dobry moment na wspomnienie tego legendarnego czasopisma. Specjalnie z tej okazji, na Pixel Heaven 2016 ukaże się jednorazowe wydanie pisma! Funkcję redaktora naczelnego objął Marcin “Borek” Borkowski (jeden z dawnych redaktorów Bajtka, a także redaktor naczelny legendarnego Top Secretu), okładkę nawiązującą do czasów dawnych narysował z tej okazji Michał “Śledziu” Śledziński, a całość ukaże się w dużym formacie 235 x 335 mm i będzie jak kiedyś podzielona na klany dotyczące najbardziej popularnym platformom sprzętowym, nie zabraknie też niespodzianek i unikalnych materiałów – wszystko dla oddania hołdu legendzie! Bajtek ukaże się pod koniec maja i poza dystrybucją podczas Pixel Heaven 2016, będzie dostępny w sprzedaży w sklepie magazynu PIXEL pod adresem shop.pixel-magazine.com. Egzemplarz Bajtka w swoim welcome packu otrzyma każdy uczestnik Pixel Heaven 2016, który wykupi kartę wstępu SUPPORTER. Poza samym pismem, SUPPORTER zawiera najnowsze wydanie magazynu PIXEL (numer 16.), oficjalny t-shirt imprezy, dostęp do wszystkich wydarzeńPixel Heaven podczas trzech dni imprezy, w tym do Afterparty. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 Wiemy już, jaka gra zagości na okładce najnowszego numeru (art będzie inny): Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 (edytowane) Czytam tego obecnego Pixela, jakaś relacja z USA, a tam takie szczegóły: "Jan Kowalski i jego żona Zosia, a nie jak podają źródła Frania." Kurde. Co mnie obchodzą jakieś randomy z Atari? Zabrzmiało dość fanatycznie. Oczywiście imiona spolszczyłem, bo nie mam przy sobie gazety, by sprawdzić faktyczne dane. Edytowane 21 maja 2016 przez grzybiarz Cytuj
Gość Opublikowano 21 maja 2016 Opublikowano 21 maja 2016 Czytam tego posta już drugi raz i zastanawiam się czy jest w tym jakieś drugie dno, którego nie znalazłem czy grzybiarz pisał to na bombie. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 (edytowane) Pixel już dotarł, Extrim jeszcze nie:/ Co się rzuca w oczy to jakoś sporo reklam, a okładka ładna - podobają mi się u nich te dwie struktury na okładce. @pajgi: no tłumacząc prościej, typ popełnił artykuł o jakiejś tam firmie i zaznaczył, że żoną założyciela była pani X, a nie Y jak podają wszystkie źródła (tylko w Pixelu prawda i tylko prawda). A kto w ogóle sprawdza źródła nt. żon prezesów firm? Aż takim fanatykiem gierek nie jestem. --- A i cytat z ich strony "latem ze względu na wakacje wydajemy jeden numer łączony (lipiec – sierpień)." Edytowane 24 maja 2016 przez grzybiarz Cytuj
Gość Opublikowano 24 maja 2016 Opublikowano 24 maja 2016 Czy mógłbyś zacytować ten fragment, który wzbudził w tobie takie emocje? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 25 maja 2016 Opublikowano 25 maja 2016 Moze chodzi o artykuł o dolinie krzemowej? Tylko tam jest mowa o zalozycielach Atari, faktycznie wspominaja tam o zonach ale bez imion. Nie ten artykul albo grzybiarz nie rozumie tego co czyta. Cytuj
Gość Opublikowano 25 maja 2016 Opublikowano 25 maja 2016 (edytowane) No właśnie czytałem ten artykuł i jedyny fragment, który może być bliski temu o czym pisze Grzybek odnosi się do czwórki założycieli Atari. Jedną z tych osób była żona Dabneya, więc jest to informacja jak najbardziej na miejscu. Jeżeli chodzi o imię to Pixel podaje, że chodzi o NIEGO czyli Dabneya: "Fred Dabney (nie Ted, jak bywa określany w literaturze)". Sprawdziłem na internetach i znalazłem info, że Ted było bardziej ksywką, a przy jego biografii w muzeum historii komputrów jest Samuel F. Dabney. Bardzo możliwe, że używał drugiego imienia, które z czasem wyewoluowało z Freda na Teda. Nie zmienia to tego, że oprócz fragmentu o preferencjach seksualnych Kassara w kontekście niezrozumienia przez niego hulaszczego sposobu życia Bushnella (w skrócie Kassar jest gejem i dlatego nie czaił ducha wolnej miłości i rozwiązłości reszty kolegów- WTF?!) artykuł jest bardzo konkretny. Edytowane 25 maja 2016 przez Gość Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 25 maja 2016 Opublikowano 25 maja 2016 A może mi się pomyliło Macie w nagrodę kod do wersji cyfrowej, kto pierwszy, ten lepszy: Dzień dobry, Twój kod promocyjny umożliwiający bezpłatny dostęp do 16 numeru miesięcznika Pixel w wydaniu cyfrowym to: f20Vmi Magazyn PIXEL w wydaniu cyfrowym można przeglądać za pomocą aplikacji w przeglądarce www oraz na urządzeniach mobilnych z systemem Android lub iOS. Raz kupiony/aktywowany numer magazynu, można czytać na wszystkich posiadanych przez siebie urządzeniach, pod różnymi, obsługiwanymi przez nas systemami. Aby czytać magazyn na urządzeniach z systemem Android oraz iOS, niezbędne jest pobranie i zainstalowanie odpowiedniej aplikacji. Aby przeglądać magazyn w przeglądarce www, należy udać się pod ten adres: http://pixel.embuk.pl/ Kod promocyjny, po zalogowaniu, można aktywować pod adresem: http://pixel.embuk.pl/user/profile/promocodes Pełna instrukcja aktywacji kodów promocyjnych oraz adresy aplikacji dla systemów Andoid i iOS znajdują się tutaj: http://pixel-magazine.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=279 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi