ireniqs 3 025 Opublikowano 1 września 2018 Opublikowano 1 września 2018 Cytat Twój kod promocyjny umożliwiający bezpłatny dostęp do 40 numeru magazynu Pixel w wydaniu cyfrowym to: 7TjrMf Kod promocyjny, po zalogowaniu, można aktywować pod adresem: http://pixel.embuk.pl/user/profile/promocodes 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 5 września 2018 Opublikowano 5 września 2018 40 gier wszech czasów w Pixelu - abstrahując od wyboru tytułów, czytam o Falloucie i ten Deadmeat mnie normalnie rozwalił. Co one czasem ćpią, to głowa mała Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 września 2018 Opublikowano 24 września 2018 CD-Action zrezygnowało z dodawania płyt DVD do magazynu. W zamian mamy kod na steam i nową cenę 9,99 zł. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 24 września 2018 Opublikowano 24 września 2018 (edytowane) Chyba czas wrócić do CD-A bo jednak dobry mają ten contenct a teraz cenowo to już w ogóle bajlando. Edytowane 24 września 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 września 2018 Opublikowano 24 września 2018 W dniu 22.08.2018 o 14:50, grzybiarz napisał: CDA BEZ PŁYT! https://www.cdaction.pl/news-54383/cd-action-102018-nizsza-cena-zdrapka-z-kodem-zamiast-plyty.html 9,99 i kodzik na gierki. @chris85 rozumiem, że dopiero co wróciłeś z miesięcznego ulropu? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 września 2018 Opublikowano 24 września 2018 4 minuty temu, MBeniek napisał: @chris85 rozumiem, że dopiero co wróciłeś z miesięcznego ulropu? Gorzej, on wziął ślub. Wybranka mu limituje internet. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 24 września 2018 Opublikowano 24 września 2018 wlasnie zastanawialem sie, czy ta cena to taki jednorazowy wybryk, czy juz na stale; na razie wychodzi, ze to drugie co mi tam, kupie i ten Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 września 2018 Opublikowano 24 września 2018 Jakoś mi umknął ten news. Spoko Bluber, daję radę Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 września 2018 Opublikowano 24 września 2018 We wstępniaku pisali że na razie badają grunt i jest to chwilowe. Chcieli się pewnie zabezpieczyć przed swoimi ultrasami;) dla mnie to strzał w 10 i liczę że jak sprzedaż cda podskoczy już nie wrócą do płyt. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 24 września 2018 Opublikowano 24 września 2018 Nie no, następny numer też za 9,99. Teraz Pixel najdroższy i bez płyt, odbije im się to na sprzedaży - chociaż niby tu i tu inny target, to nie oszukujmy się - jak ktoś żyje z kieszonkowych, wybierze tańsze CDA z gierką. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 września 2018 Opublikowano 24 września 2018 Ja już do CDA nie wrócę, nie ma takiej opcji, nic mnie do tego nie ciągnie. Podobnie zresztą do PSXE. Jeszcze trochę pomęczę z Pixelem, ale też mnie zaczyna powoli nudzić. Niebawem prasa przestanie u mnie istnieć. Przerzucę się chyba na jakieś zagraniczne ebooki czy coś. xD Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 24 września 2018 Opublikowano 24 września 2018 Ja w sumie ostatnio coraz bardziej męczę i PE, które zbieram od '99. Nie mam czasu, a jak mam, to zasiadam do telefonu lub kompa:/ Dzisiaj przyszedł nowy numer, a w starym nawet połowy nie przeczytałem. Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 24 września 2018 Opublikowano 24 września 2018 Wy nie sr'acie? Dajcie czasem odpocząć tym smartfonom. Czytam PE podczas dwójeczki since '98, zawsze leży na pralce. Polecam. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Ja mam na pralce pixel cda i psx extreme kiedyś miałem psx, cda i film a jeszcze wcześniej cda, piłke nożną i film. Zawsze musiały być 3 gazety :D Nigdy książki na kiblu nie czytam ale jeden artykuł to idealna porcja na jedno posiedzenie. Też nigdy nie jest tak że czytam coś od deski do deski jak za gówniaka. Wtedy nie było neta i magazyn growy pochłaniało się czasem nawet kilka razy jedną recke czytałem i oglądałem screeny. Teraz czytam tylko dobry felieton, ciekawy artykuł i jakąś recenzje gry o której nic nie wiedziałem albo która została w zabawny sposób zjechana (pozdrawiam papkina i jego kaszanke). Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Wiem, że offtop, no ale jak to wygląda? siadacie na kibel i: a) siłujecie się ze stolcem parę minut i w tym czasie czytacie prasę b) siadacie na kibel i od razu chlust, więc nie ma po co już siedzieć, zwłaszcza że nie pachnie ładnie:/ Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Zdecydowanie druga opcja. Idę do kibla załatwić potrzebę nie siedzieć i czytać. Nigdy tego nie robię i robić nie zamierzam. Dlatego prasa nie jest mi niezbędna do funkcjonowania. Zresztą coraz mniej mnie ciekawi bo artykuły coraz rzadziej mnie czymś zaskakują. Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Trochę niezręcznie o tym pisać, bo aż tak intymnie się nie znamy, ale wiadomym jest, że kupa kupie nierówna. Czasem rzeczywiście wystarczy usiąść, dokonać zrzutu i można uciekać. Ale zdarzają się takie kupy na raty, zdarzają się lekkie zatwardzenia, zdarzają się bolesne i długotrwałe kackupy, wreszcie zdarzają się też biegunki zwane pospolicie sra'czkami. Wtedy warto mieć coś, czym można zająć czas. Więc jeśli ktoś mówi mi, że każdorazowo siada, wydala balasa i po minucie ma fajrant, to najwyraźniej nie zna życia. Albo jest obrzydliwym kłamcą. 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 (edytowane) 18 godzin temu, ireniqs napisał: Przerzucę się chyba na jakieś zagraniczne ebooki czy coś Edge można kupić za dość nieduże pieniądz na Ipada, polecam. Ja to się już odzwyczaiłem od czytania gazetek o gierkach, nie czytam praktycznie żadnych portali, jedynie twitter i forum żeby mieć jakieś newsy, ale ogólnie nie interesuje mnie czyjeś zdanie na temat jakiejś gierki, wole kupić sam i zagrać. A co do srania to mam książkę od tego 5 godzin temu, grzybiarz napisał: Wiem, że offtop, no ale jak to wygląda? siadacie na kibel i: a) siłujecie się ze stolcem parę minut i w tym czasie czytacie prasę b) siadacie na kibel i od razu chlust, więc nie ma po co już siedzieć, zwłaszcza że nie pachnie ładnie:/ Potrzebna ankieta chyba, ale ja generalnie siedze dopóki się nie dosram na maksa. Raz siedziałem tak długo, że jak wstałem to upadłem na ziemie bo mi krew odpłynęła w nogach Teraz się trochę hamuje Edytowane 25 września 2018 przez _Be_ Cytuj
Gość Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Można by książki o tym pisać, ale wiadomo, że samo oddawanie kału to za mało. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Pixel w wydaniu cyfrowym to: WgZTC9 1 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 4 godziny temu, ireniqs napisał: Pixel w wydaniu cyfrowym to: WgZTC9 Wykorzystane już ale plus za inicjatywę. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 A to ciekawe kto tak szybko wykorzystał i nie dał znać. Kiedyś wpisałem kod po dwóch dniach i działał, bo takie małe zainteresowanie było Pixelem. Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Pewnie któraś z tych samych ciepłych parów, które w temacie z gierkami zawijają kody i nie raczą nawet dać "Dzięki" dla gościa który wrzuca Utylizowałbym takich Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Co powiedziałbyś o takim gościu: Typek na grupie Pokemon TCG zaklepał sobie kilkanaście kodów do gry online pisząc "kody wykorzystane" i w spokoju zaczął dodawać paczki jedną po drugiej. Przyłapał go ktoś z grupy wpisując kody ze środka listy. Taki kodzik to zawsze 2-3 zł w kieszeni + możliwośc tradowania. Skakałbym po głowie dla takiego śmiecia. ;/ 1 1 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 (edytowane) 38 minut temu, marbel007 napisał: Wykorzystane już ale plus za inicjatywę. Ktoś wziął i się nie pochwalił. Już nawet na podziękowaniach mi nie zależy ale info dla innych by się przydało. Edytowane 27 września 2018 przez ireniqs Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi