Opublikowano 23 października 20186 l Ja jak dostanę swój z książką mogę oddać komuś za darmo. Bo akurat z tych 3 top secret już miałem :D
Opublikowano 23 października 20186 l Pewnie są na allegro - tam kupiłem archiwalne pixele, w stanie idealnym, za połowę ceny.
Opublikowano 23 października 20186 l kawaii się sprzedało i drugi numer 25 w kioskach. Ciekawe czy druga szansa czy już na stałe.
Opublikowano 23 października 20186 l No z Retro też były dwa numery, całkiem nieźle się sprzedały, ale nie dla niemieckiego wydawcy Bauer.
Opublikowano 23 października 20186 l 6 godzin temu, blantman napisał: kawaii się sprzedało i drugi numer 25 w kioskach. Ciekawe czy druga szansa czy już na stałe. A to nie tak miało czasem wyglądać że 3-4 numery bankowo wypuszczają, a później zależnie od sprzedaży? Tak w ogóle to nie miałem nawet kiedy skoczyć po numer 1, nie zdążyłem kupić. Kupił ktoś? Da się to czytać? Edytowane 23 października 20186 l przez ireniqs
Opublikowano 23 października 20186 l 11 godzin temu, blantman napisał: Ja jak dostanę swój z książką mogę oddać komuś za darmo. Bo akurat z tych 3 top secret już miałem Oferta jeszcze aktualna?
Opublikowano 24 października 20186 l 11 godzin temu, marbel007 napisał: Oferta jeszcze aktualna? aktualna pw
Opublikowano 26 października 20186 l Oddam kodzik na wersję cyfrową nowego Pixela. Zapraszam na PW. Pierwsza, nierandomowa osoba dostanie kluczyk. Poszło do Wezyra. Edytowane 26 października 20186 l przez ireniqs
Opublikowano 13 listopada 20186 l zoba tu: https://www.ppe.pl/news/1327/z-archiwum-komiksow-psx-extreme.html https://www.ppe.pl/news/1763/z-archiwum-komiksow-psx-extreme-cz-2.html
Opublikowano 13 listopada 20186 l Dałeś linka do 2 galerii po 3 komiksy, lepiej znajdz mi kaczotasmę grzybiarz
Opublikowano 15 listopada 20186 l W którym numerze była ta kaczotaśma? Bo trochę tych numerów psx extreme wyszło.
Opublikowano 15 listopada 20186 l 35 minut temu, Paolo de Vesir napisał: To ile kosztowały poprzednie bez płyty że to jest "stara cena"? Dwa poprzednie numery kosztowały 9,99. Niby był przy tym napis "PROMOCJA", a nie "NOWA, STAŁA CENA", więc mają argument do powrotu do 16,99. Widocznie cyfry się nie zgadzały w księgowości.
Opublikowano 15 listopada 20186 l Zminimalizowali koszta i zmaksymalizowali zyski. Edytowane 15 listopada 20186 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 15 listopada 20186 l no ale aż 16,99 to chyba nie kosztowali ostatnio? BTW, najprawdopodobniej jutro będą wysyłać Wielką Księgę Gier Micza.