Opublikowano 31 maja 20195 l 3setny numer to nawet sobie kupie chyba. Kawałek historii, ale w tym momencie będzie już ponad 100 numerów odkąd przestałem kupować CDA.
Opublikowano 31 maja 20195 l Godzinę temu, grzybiarz napisał: I co my tu mamy za pełniaki? Opowieści z Nyanii? To jakaś literówka? World War I, kolejna literówka? https://store.steampowered.com/app/704200/The_Chronicles_of_Nyanya/?l=polish https://store.steampowered.com/app/361380/World_War_I/
Opublikowano 31 maja 20195 l Dzięki, ale tak tylko "żartowałem", co by pokazać jakie słabe pełniaki teraz dają. Gierka z 2005 roku i jakiś polski indyczek
Opublikowano 4 lipca 20195 l Ja to nawet kupilem na dvd. A pare miechow potem dali za free Bardzo fajny material. Pod koniec faktycznie smuteczek, ze te polskie pisma o grach juz nigdy nie wroca. Niemniej byly to czasy zaje.biste i szczesliwy ten kto je przezyl.
Opublikowano 6 lipca 20195 l Ciekawe rzeczy znalazłem, jak nie działał forumek. Ten gość dalej pisuje do PSX EXTREME?
Opublikowano 6 lipca 20195 l Ural? Tak. Nawet studio gierkowe zalozyl. Dobry ruch Rogera zeby go reaktywowac.
Opublikowano 6 lipca 20195 l To ile jeszcze pism komputerowych i growych zostalo na rynku ? Cd action, psx extreme i ten trzeci a z technicznych to komputer swiat i chyba pc format ?
Opublikowano 8 lipca 20195 l Fun fact: W Pixelu jest artykuł o Matrixie. Czytam i wszędzie autor (R. Wiśniewski) pisze "siostry Wachowskie". Myślę sobie z jakiej paki siostry skoro to bracia. Wpisałem w google. Teraz już wiem dlaczego. XD Masakra. Serio nie widziałem o tym. Akurat Roberta szanuję, więc tym bardziej nie dawałem wiary że to błąd.
Opublikowano 8 lipca 20195 l Kompletnie nie siedzę w tematykach filmów/seriali, to później mam takie zonki.
Opublikowano 8 lipca 20195 l Tak ciągnąc jeszcze tę dygresję: niedawno trafiłem na jakimś portalu zachodnim na zestawienie najlepszych filmów wyreżyserowanych przez kobiety i znalazł się tam Matrix xd.
Opublikowano 17 lipca 20195 l No cóż, nakręcili(ły) świetny film, który różnie można interpretować. Ja tam widzę wybranego (aka Jezus) i socjopatów (agenci). Wybrany to ten co potrafi ich rozpoznać, a że zna ich naturę to ich unika (ucieka). Nie traci, nie marnuje na nich i nie jest przez nich okradany z energii. Drugiej i trzeciej części nie oglądałem, bo nie chcę znać zakończenia xD. Edytowane 17 lipca 20195 l przez zdrowywariat
Opublikowano 10 sierpnia 20195 l Dobra niby temat o gazetkach poza szmatlawcem ale nie wiem gdzie mozna zapytac - czy ktos kojarzy w ktorym numerze PE w konsolometrze bodaj ps2? byl puchatek w koszulce z napisem kur*a i kótasem na wierzchu? W uchu siedzial mu jakis snajper wiec pewnie recka jakiejs wojennej gry tez byla w numerze. Kiedys mialem to pieknie wyciete na avatarku i meczy mnie z ktorego to numeru. Wyszukiwarka recenzji znalazla tylko jeden numer z recka z gry z puchatkiem (pe #55), ale to nie to. @grzybiarz? Edytowane 10 sierpnia 20195 l przez Grabek
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l 300 i zamykamy. Grzybiarz wiedziales, ze CormaC odszedl z cda i przeniosl sie do techlandu? Hut, Berlin, Butcher, CormaC wszyscy w techlandzie.
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l W dniu 10.08.2019 o 19:45, Grabek napisał: Dobra niby temat o gazetkach poza szmatlawcem ale nie wiem gdzie mozna zapytac - czy ktos kojarzy w ktorym numerze PE w konsolometrze bodaj ps2? byl puchatek w koszulce z napisem kur*a i kótasem na wierzchu? W uchu siedzial mu jakis snajper wiec pewnie recka jakiejs wojennej gry tez byla w numerze. Kiedys mialem to pieknie wyciete na avatarku i meczy mnie z ktorego to numeru. Wyszukiwarka recenzji znalazla tylko jeden numer z recka z gry z puchatkiem (pe #55), ale to nie to. @grzybiarz? Numer 99
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l 3 minuty temu, Butt napisał: Numer 99 i codziennie limit plusikow poki pamietam
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Tyle wygrać Swoją drogą to nawet pamiętam jak wstawiłeś sobie to w avatar, jeśli Grabek = Alienator, bo tak często zmieniacie te nicki, że nadążyć nie można. Edytowane 23 sierpnia 20195 l przez Butt
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l 4 minuty temu, Butt napisał: Tyle wygrać Swoją drogą to nawet pamiętam jak wstawiłeś sobie to w avatar, jeśli Grabek = Alienator, bo tak często zmieniacie te nicki, że nadążyć nie można. Tak bylo, to ja niedlugo puchatek powroci
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l 3 godziny temu, Mejm napisał: Grzybiarz wiedziales, ze CormaC odszedl z cda i przeniosl sie do techlandu? Hut, Berlin, Butcher, CormaC wszyscy w techlandzie. nie wiedziałem. I Kali też w chyba w Techland? I weź tu potem oceniaj obiektywnie Dying Light
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l O dokladnie, zapomnialem o Kalim. e: Berlin chyba odszedl z techladnu juz i z mielem cos kreci. Edytowane 23 sierpnia 20195 l przez Mejm
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l 2 godziny temu, Butt napisał: Swoją drogą to nawet pamiętam jak wstawiłeś sobie to w avatar, jeśli Grabek = Alienator, bo tak często zmieniacie te nicki, że nadążyć nie można. jak żeś to kurła znalazł? Szukałeś te wszystkie numery na strychu? No i na profilu można wejść w historię nicków i tam masz że grabek to alienator.