Skocz do zawartości

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Featured Replies

Opublikowano

3setny numer to nawet sobie kupie chyba. Kawałek historii, ale w tym momencie będzie już ponad 100 numerów odkąd przestałem kupować CDA.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 352,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Porządkami tego nie nazwę, bo zaraz większość z powrotem wyląduje w szafie, ale wspomnienia z dzieciństwa obudziły się we mnie dość mocno. Część pism sobie zachowam, ale Secret Service czy Bajtki musz

• Marzy mi się zrobienie konkurencji dla PSX Extreme:   Tak wziąć te posty i wkleić w "pismo", zrobić 100 stron, przecież to byłby hit (dla forumowiczy na pewno). A dział "właśnie ukończ

• Odwiedzając rodziców postanowiłem posegregować moje stare magazyny: wiele Playów, trochę CD-Action, jeden egzemplarz Neo i Neo+... oczywiście szmatławca najwięcej. Gdzieś poginęły mi Mangazyny i Game

Opublikowano

Dzięki, ale tak tylko "żartowałem", co by pokazać jakie słabe pełniaki teraz dają. Gierka z 2005 roku i jakiś polski indyczek :/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja to nawet kupilem na dvd. A pare miechow potem dali za free :nosacz2:

Bardzo fajny material. Pod koniec faktycznie smuteczek, ze te polskie pisma o grach juz nigdy nie wroca. Niemniej byly to czasy zaje.biste i szczesliwy ten kto je przezyl.

Opublikowano

Ciekawe rzeczy znalazłem, jak nie działał forumek.

Ten gość dalej pisuje do PSX EXTREME?

Opublikowano

Ural? Tak. Nawet studio gierkowe zalozyl. Dobry ruch Rogera zeby go reaktywowac.

Opublikowano

To ile jeszcze pism komputerowych i growych zostalo na rynku ? Cd action, psx extreme i ten trzeci :D  a z technicznych to komputer swiat i chyba pc format ?

Opublikowano

Fun fact: W Pixelu jest artykuł o Matrixie. Czytam i wszędzie autor (R. Wiśniewski) pisze "siostry Wachowskie". Myślę sobie z jakiej paki siostry skoro to bracia. Wpisałem w google. Teraz już wiem dlaczego. XD Masakra. Serio nie widziałem o tym.

Akurat Roberta szanuję, więc tym bardziej nie dawałem wiary że to błąd.

Opublikowano

No trochę taki Slowpoke.

Opublikowano

Kompletnie nie siedzę w tematykach filmów/seriali, to później mam takie zonki.

Opublikowano

Tak ciągnąc jeszcze tę dygresję: niedawno trafiłem na jakimś portalu zachodnim na zestawienie najlepszych filmów wyreżyserowanych przez kobiety i znalazł się tam Matrix xd. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No cóż, nakręcili(ły) świetny film, który różnie można interpretować. Ja tam widzę wybranego (aka Jezus) i socjopatów (agenci). Wybrany to ten co potrafi ich rozpoznać, a że zna ich naturę to ich unika (ucieka). Nie traci, nie marnuje na nich i nie jest przez nich okradany z energii. Drugiej i trzeciej części nie oglądałem, bo nie chcę znać zakończenia xD.

Edytowane przez zdrowywariat

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra niby temat o gazetkach poza szmatlawcem ale nie wiem gdzie mozna zapytac - czy ktos kojarzy w ktorym numerze PE w konsolometrze bodaj ps2? byl puchatek w koszulce z napisem kur*a i kótasem na wierzchu?

W uchu siedzial mu jakis snajper wiec pewnie recka jakiejs wojennej gry tez byla w numerze. 

Kiedys mialem to pieknie wyciete na avatarku i meczy mnie z ktorego to numeru. 

Wyszukiwarka recenzji znalazla tylko jeden numer z recka z gry z puchatkiem (pe #55), ale to nie to. 

@grzybiarz?

Edytowane przez Grabek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętam jak dziś setny numer, pewnie nawet gdzieś go mam jeszcze.

Opublikowano

300 i zamykamy.

Grzybiarz wiedziales, ze CormaC odszedl z cda i przeniosl sie do techlandu? Hut, Berlin, Butcher, CormaC wszyscy w techlandzie.

Opublikowano
W dniu 10.08.2019 o 19:45, Grabek napisał:

Dobra niby temat o gazetkach poza szmatlawcem ale nie wiem gdzie mozna zapytac - czy ktos kojarzy w ktorym numerze PE w konsolometrze bodaj ps2? byl puchatek w koszulce z napisem kur*a i kótasem na wierzchu?

W uchu siedzial mu jakis snajper wiec pewnie recka jakiejs wojennej gry tez byla w numerze. 

Kiedys mialem to pieknie wyciete na avatarku i meczy mnie z ktorego to numeru. 

Wyszukiwarka recenzji znalazla tylko jeden numer z recka z gry z puchatkiem (pe #55), ale to nie to. 

@grzybiarz?

Numer 99 :lapka: 

Opublikowano

Tyle wygrać :fsg:

Swoją drogą to nawet pamiętam jak wstawiłeś sobie to w avatar, jeśli Grabek = Alienator, bo tak często zmieniacie te nicki, że nadążyć nie można.

Edytowane przez Butt

Opublikowano
4 minuty temu, Butt napisał:

Tyle wygrać :fsg:

Swoją drogą to nawet pamiętam jak wstawiłeś sobie to w avatar, jeśli Grabek = Alienator, bo tak często zmieniacie te nicki, że nadążyć nie można.

Tak bylo, to ja :lapka:

niedlugo puchatek powroci :wub: 

Opublikowano
3 godziny temu, Mejm napisał:

Grzybiarz wiedziales, ze CormaC odszedl z cda i przeniosl sie do techlandu? Hut, Berlin, Butcher, CormaC wszyscy w techlandzie.

nie wiedziałem. I Kali też w chyba w Techland?

I weź tu potem oceniaj obiektywnie Dying Light :)

Opublikowano

O dokladnie, zapomnialem o Kalim.

e: Berlin chyba odszedl z techladnu juz i z mielem cos kreci.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano
2 godziny temu, Butt napisał:

jak żeś to kurła znalazł? Szukałeś te wszystkie numery na strychu?

No i na profilu można wejść w historię nicków i tam masz że grabek to alienator.