Opublikowano 13 września 201311 l tymczasowy temat do rozmów o preorderach, dramatach wynikających ze spóźnienia, braku potwierdzenia, spustów nad potwierdzeniami itd. premiera we wtorek więc temat otwarty do środy godz 00.00
Opublikowano 14 września 201311 l Przepraszam za mały offtop, ale główny temat jest zamknięty więc nie mam jak tam zapytać. Otóż na stronie inpost.pl pojawiło mi się coś takiego:Czy mogę w związku z tym jakoś odebrać grę z oddziału? Z tego co wygooglowałem to po nie odebraniu paczki z paczkomatu gra trafia do oddziału i dostajemy sms'em jego adres, a jak to jest w tym przypadku? Według inpost.pl jeden z ich oddziałów jest czynny do 23, więc chciałbym sobie jeszcze dziś/jutro odebrać. Edytowane 14 września 201311 l przez Oski918
Opublikowano 14 września 201311 l Jeśli masz otwarty to możesz spróbować, ja na przykład grę mam już w paczkomacie więc nic nie mogę zrobić tylko czekać do północy w poniedziałek na kod
Opublikowano 14 września 201311 l Jeśli masz otwarty to możesz spróbować, ja na przykład grę mam już w paczkomacie więc nic nie mogę zrobić tylko czekać do północy w poniedziałek na kod Problem w tym że nie ma żadnej informacji w którym oddziale ona jest.
Opublikowano 14 września 201311 l Jeśli masz otwarty to możesz spróbować, ja na przykład grę mam już w paczkomacie więc nic nie mogę zrobić tylko czekać do północy w poniedziałek na kod Problem w tym że nie ma żadnej informacji w którym oddziale ona jest. :confused: Na stronie inpost masz listę placówek, i tam jest napisane która jest główna. Ja na przykład tak się dowiedziałem z którego punku u mnie rozsyłają do paczkomatów
Opublikowano 14 września 201311 l Jeśli masz otwarty to możesz spróbować, ja na przykład grę mam już w paczkomacie więc nic nie mogę zrobić tylko czekać do północy w poniedziałek na kod Problem w tym że nie ma żadnej informacji w którym oddziale ona jest. :confused: Na stronie inpost masz listę placówek, i tam jest napisane która jest główna. Ja na przykład tak się dowiedziałem z którego punku u mnie rozsyłają do paczkomatów Hmm, a gdzie dokładnie jest taka informacja? Bo po w pisaniu miejscowości w polu "Znajdź nas" pokazało mi taką liste: I nie widzę tu zaznaczenia która jest główna.
Opublikowano 14 września 201311 l Jeśli masz otwarty to możesz spróbować, ja na przykład grę mam już w paczkomacie więc nic nie mogę zrobić tylko czekać do północy w poniedziałek na kod Problem w tym że nie ma żadnej informacji w którym oddziale ona jest. :confused: Na stronie inpost masz listę placówek, i tam jest napisane która jest główna. Ja na przykład tak się dowiedziałem z którego punku u mnie rozsyłają do paczkomatów Hmm, a gdzie dokładnie jest taka informacja? Bo po w pisaniu miejscowości w polu "Znajdź nas" pokazało mi taką liste: I nie widzę tu zaznaczenia która jest główna. Ten pierwszy obsługuję wszystkie twoje paczkomaty Świnoujście 11 listopada 3A
Opublikowano 14 września 201311 l Jeśli masz otwarty to możesz spróbować, ja na przykład grę mam już w paczkomacie więc nic nie mogę zrobić tylko czekać do północy w poniedziałek na kod Problem w tym że nie ma żadnej informacji w którym oddziale ona jest. :confused: Na stronie inpost masz listę placówek, i tam jest napisane która jest główna. Ja na przykład tak się dowiedziałem z którego punku u mnie rozsyłają do paczkomatów Hmm, a gdzie dokładnie jest taka informacja? Bo po w pisaniu miejscowości w polu "Znajdź nas" pokazało mi taką liste: I nie widzę tu zaznaczenia która jest główna. Ten pierwszy obsługuję wszystkie twoje paczkomaty Świnoujście 11 listopada 3A Mhm, dzięki za pomoc. W takim razie z odbioru dziś i jutro nici, bo ten jest nieczynny w weekendy. :C
Opublikowano 14 września 201311 l O, dobry temat. Tylko czemu z małej literki? Nieważne, mam pytanie o cyfrowe pre-ordery ze sklepiku PSS. Zassać pliki będzie można jutro o 15 jak pisali dzisiaj forumowicze. A moje pytanie brzmi - kiedy będzie można odpalić grę? Czy o północy z 16 na 17, czy później, jak to wygląda dokładnie?
Opublikowano 14 września 201311 l preordera kupiłem w empiku, bo niby za 199zł będzie. otwierają o 10.00. będę chwilę przed czekał, do domu dojdę jakieś 10.20 i się zacznie może jak będzie edycja specjalna w steelbooku z dodatkową mapką w odpowiedniej cenie to się skuszę. jak nie to płakać nie będę. plakat z preordera planuję sobie w ramkę (pipi)nąć, może mapkę też hehe Edytowane 14 września 201311 l przez Yakubu
Opublikowano 14 września 201311 l Pytanko mam. Zakup Preordera w Empiku gwarantuje nabycie kopii w dniu premiery ? Bo teoretycznie złożyłem sobie preorder w Utimie, ale zrobiłem to dość późno i teraz się boję, żeby nie było tak, że dla mnie zabraknie w pierwszej wysyłce, a anulować jeszcze mogę, bo wysyłają w poniedziałek.
Opublikowano 14 września 201311 l Ciekawe czy któregoś z forumowiczów obejżymy w środe w teleexpresie jak zapier.dolił torbe listonoszowi z poleconymi z muve
Opublikowano 14 września 201311 l A ja mam takie pytanie - w krakowskiej Galerii Kazimierz kupiłem pre-ordera, lecz nie dostałem plakatu. Jest opcja, że w dniu premiery jeszcze go dostanę, czy lepiej przejść się wcześniej i ubiegać o plakat? Miło byłoby powiesić takowy na ścianie.
Opublikowano 14 września 201311 l Autor krupek, nie chcę martwić ale jak gadałem z kolesiem w moim empiku to mówił, że nie gwarantują niczego zamawiałeś na stronie czy na żywo? w sklepie jak kupowałeś pudełko z plakatem to nie było chyba imiennego zamówienia czy coś? pewnie mają pulę dla tych co kupili P-O, później to już kto pierwszy ten lepszy.
Opublikowano 14 września 201311 l Pytanko mam. Zakup Preordera w Empiku gwarantuje nabycie kopii w dniu premiery ? Bo teoretycznie złożyłem sobie preorder w Utimie, ale zrobiłem to dość późno i teraz się boję, żeby nie było tak, że dla mnie zabraknie w pierwszej wysyłce, a anulować jeszcze mogę, bo wysyłają w poniedziałek. Heh, mam podobną sytuację, złożyłem dzisiaj preorder w gram.pl i obawiam się czy na 100% wystarczy kopii z pierwszej dostawy na wszystkie zamówienia ...
Opublikowano 14 września 201311 l listonosz nie roznosi preorderów giereczek z muve No ja wiem, ludzie z secret service to robią
Opublikowano 14 września 201311 l Pytanko mam. Zakup Preordera w Empiku gwarantuje nabycie kopii w dniu premiery ? Bo teoretycznie złożyłem sobie preorder w Utimie, ale zrobiłem to dość późno i teraz się boję, żeby nie było tak, że dla mnie zabraknie w pierwszej wysyłce, a anulować jeszcze mogę, bo wysyłają w poniedziałek. Jeśli chodzi o Empik.com, to nie polecam pre-orderowania tam gier. Złożyłem u nich swego czasu pre-ordera na nowe SimCity i wysyłali oni grę dopiero w dniu premiery, a ludzie dzień przed premierą jeszcze kupowali w Media Markt'ach grę taniej.
Opublikowano 14 września 201311 l Autor Pytanko mam. Zakup Preordera w Empiku gwarantuje nabycie kopii w dniu premiery ? Bo teoretycznie złożyłem sobie preorder w Utimie, ale zrobiłem to dość późno i teraz się boję, żeby nie było tak, że dla mnie zabraknie w pierwszej wysyłce, a anulować jeszcze mogę, bo wysyłają w poniedziałek. Heh, mam podobną sytuację, złożyłem dzisiaj preorder w gram.pl i obawiam się czy na 100% wystarczy kopii z pierwszej dostawy na wszystkie zamówienia ... nie chcę nic mówić ale trzeba było zamówić u oficjalnego dystrybutora gry. na bank mają pokaźne zapasy. inne sklepy pewnie też nabyły odpowiednią ilość sztuk ale im mniej pośredników tym lepiej, u źródła najlepiej.
Opublikowano 14 września 201311 l U mnie w mieście ( ok. 40 tys. mieszkańców ) Empik jest dość mały, więc tłumów nie będzie. Najprościej będzie jak po prostu poczekam do poniedziałku, jeśli nie zmieni się status wysyłki to znaczy, że dla mnie nie starczyło i po prostu we wtorek pojadę do Empiku
Opublikowano 14 września 201311 l Autor a w poniedziałek lepiej dowiedz się na miejscu w Empiku czy w ogóle będzie, ewentualnie zagadaj żeby pod ladę skitrali. plan A jest, plan B też, jeszcze C się przyda a najlepiej aż do G
Opublikowano 14 września 201311 l Jest jeszcze Media Expert u mnie w mieście, więc lipy nie ma. Kilka planów już obcykałem, musi wypalić
Opublikowano 14 września 201311 l Autor ja tam czekam na maila od muve że status zmieniony itd. po cichu liczę, że już wczoraj poszło i będzie na poniedziałek ale komunikatów jeszcze nie wysyłali. a jak nie to wtorkowe południe też dobre.
Opublikowano 14 września 201311 l Heh, chciałbyś. Muve pisało, że wysyłają w poniedziałek. Ja liczę na kuriera ok. 8-9 rano, przynajmniej tak zawsze przyjeżdżali. Edytowane 14 września 201311 l przez suteq