Skocz do zawartości

pitu pitu preorderowe, nocne czuwanie przy paczkomacie, stalking kuriera

Colin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

McDrive, fakt ale jednak skoro i tak jadę do większego miasta to zamiast na pocztę czekać, to szybciej w MM dostanę swoją kopię

ps: albo i nie :sorcerer:

Eee tam, nie wykupią wszystkich. Chyba... :P

Opublikowano

Chyba cały dzień konsolomaniaki dzwonią na infolinię paczkomatów, bo typ na moje pytanie dotyczące tego, kiedy mogę spodziewać się kodu do paczkomatu, jeżeli przesyłka leży od 9 rano w paczkomacie, odpowiedział jak z automatu:

"GTAV?"

"Tak".

"Kody będą wysyłane za 4,5 godziny"

aż czułem znużenie w jego głosie xD

Opublikowano

Ją pier.dole, nie mogę już usiedziec w miejscu. Te ostatnie godziny są najgorsze :F

• Plusik 1
Opublikowano

Chyba cały dzień konsolomaniaki dzwonią na infolinię paczkomatów, bo typ na moje pytanie dotyczące tego, kiedy mogę spodziewać się kodu do paczkomatu, jeżeli przesyłka leży od 9 rano w paczkomacie, odpowiedział jak z automatu:

"GTAV?"

"Tak".

powinni instruować personel, że na takie odpowiedzi należy odpowiadać jednym: "nie zes.rajcie się przez to gta <odkłada słuchawkę>".

• Plusik 1
Opublikowano

"GTAV?"

"Tak".

powinni instruować personel, że na takie odpowiedzi należy odpowiadać jednym: "nie zes.rajcie się przez to gta ".

Za późno :D

Opublikowano

Nie przejmuj się na FB też zadałem pytanie o status przesyłki i gość tylko zapytał "NIECH ZGADNĘ CHODZI O GTA V ? " :) Pewnie ten tytuł będzie im się śnił po nocach :)

Wyobraź sobie co będzie przy GTA VI :P

Opublikowano

Jak idziecie na nocne premiery w swoich miastach to róbcie foty, nagrywajcie filmiki, fajnie się czuje ten hype :)

podbijam!

uwielbiam takie rzeczy oglądać, u mnie niestety nie ma nocnej premiery, a szkoda zawsze mnie to rajcowało.

Opublikowano (edytowane)

Panowie takie hajpu to chyba nigdy nie było, ja już odliczam godziny i wyruszam 50km bo swoją kopię, jeżeli jej nie będzie to gta urządze pod sklepem :D hehe, jutro już wszyscy bedziemy się zagrywać :)

Ps. Porobię fotki w łodzi pod empikiem i saturnem jakieś, może skąpe bo będę chciał szybko się oddalić ale coś zarzucę

Edytowane przez WESKER-DL
  • Plusik 1
Opublikowano

Wlasnie przyszedl mail z saturna, ze gta czeka do odbioru. 20:40 kurde, nie zdaze dzis. I tak planowalem jutro rano jechac, a dzis rodzinka okupuje jedyny TV (jestem w odwiedzinach podczas urlopu i musze sie dostosowac:p). A jutro fotel, dobra kawa, 40" TV i eksplorujemy miasto <nerd>

Opublikowano

Panowie takie hajpu to chyba nigdy nie było, ja już odliczam godziny i wyruszam 50km bo swoją kopię, jeżeli jej nie będzie to gta urządze pod sklepem :D hehe, jutro już wszyscy bedziemy się zagrywać :)

Ps. Porobię fotki w łodzi pod empikiem i saturnem jakieś, może skąpe bo będę chciał szybko się oddalić ale coś zarzucę

Ty i lepiej weźmy ze sobą gnaty jak nas będą jakieś dresy dzisiaj goniły.

Opublikowano (edytowane)

Czekanie prawie jak w noc sylwestrowa tyle ze kazdy kolejny nowy rok mnie ryra a Mesjasz to wiadomo co.

Bring it on... 3h O_____o

Edytowane przez kermit
Opublikowano

A kto gra po powrocie?

ja, specjalnie wzialem urlop

tylko zastanawiam sie ile czasu zajmie kiszenie sie w tłoku w ultimie, i ile czasu instalacja, mam andzieje ze o 2 w nocy już zagram