_daras_ 725 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Aux skąd masz taką tapetę? Cytuj Odnośnik do komentarza
davidk3 12 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 na stronie rockstara do ściągnięcia są tapety w różnych rozdzielczościach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 aux fajne kobiece piwo, nie było męskich? Cytuj Odnośnik do komentarza
davidk3 12 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 i jeszcze klocki lego pod TV ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ktoś może potwierdzić tę Bonarkę w Krk? Bo kurcze nie chce mi się tłuc 30 min w jedną i drugą, żeby zobaczyć że nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 McDrive, fakt ale jednak skoro i tak jadę do większego miasta to zamiast na pocztę czekać, to szybciej w MM dostanę swoją kopię ps: albo i nie Eee tam, nie wykupią wszystkich. Chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza
Black medusa 2 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 aux fajne kobiece piwo, nie było męskich? Yano będziecie wracali z Ultimy na Kabaty samochodem może ?? Wtedy bym na spokojnie swój zostawił i browarka strzelił bo już cały chodzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Chyba cały dzień konsolomaniaki dzwonią na infolinię paczkomatów, bo typ na moje pytanie dotyczące tego, kiedy mogę spodziewać się kodu do paczkomatu, jeżeli przesyłka leży od 9 rano w paczkomacie, odpowiedział jak z automatu: "GTAV?" "Tak". "Kody będą wysyłane za 4,5 godziny" aż czułem znużenie w jego głosie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Nie przejmuj się na FB też zadałem pytanie o status przesyłki i gość tylko zapytał "NIECH ZGADNĘ CHODZI O GTA V ? " Pewnie ten tytuł będzie im się śnił po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ją pier.dole, nie mogę już usiedziec w miejscu. Te ostatnie godziny są najgorsze :F 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Podobnie. Nie pamietam kiedy ostatnio taki hajp miałem. Od wtorku nie jestem sobą Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Chyba cały dzień konsolomaniaki dzwonią na infolinię paczkomatów, bo typ na moje pytanie dotyczące tego, kiedy mogę spodziewać się kodu do paczkomatu, jeżeli przesyłka leży od 9 rano w paczkomacie, odpowiedział jak z automatu: "GTAV?" "Tak". "Kody będą wysyłane za 4,5 godziny" aż czułem znużenie w jego głosie xD powinni instruować personel, że na takie odpowiedzi należy odpowiadać jednym: "nie zes.rajcie się przez to gta <odkłada słuchawkę>". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Black medusa 2 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Chyba cały dzień konsolomaniaki dzwonią na infolinię paczkomatów, bo typ na moje pytanie dotyczące tego, kiedy mogę spodziewać się kodu do paczkomatu, jeżeli przesyłka leży od 9 rano w paczkomacie, odpowiedział jak z automatu: "GTAV?" "Tak". "Kody będą wysyłane za 4,5 godziny" aż czułem znużenie w jego głosie xD powinni instruować personel, że na takie odpowiedzi należy odpowiadać jednym: "nie zes.rajcie się przez to gta ". Za późno Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Nie przejmuj się na FB też zadałem pytanie o status przesyłki i gość tylko zapytał "NIECH ZGADNĘ CHODZI O GTA V ? " Pewnie ten tytuł będzie im się śnił po nocach Wyobraź sobie co będzie przy GTA VI Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Jak idziecie na nocne premiery w swoich miastach to róbcie foty, nagrywajcie filmiki, fajnie się czuje ten hype 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Jak idziecie na nocne premiery w swoich miastach to róbcie foty, nagrywajcie filmiki, fajnie się czuje ten hype podbijam! uwielbiam takie rzeczy oglądać, u mnie niestety nie ma nocnej premiery, a szkoda zawsze mnie to rajcowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 w Tesco w Gliwicach mają 24 sztuki ...... Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) Panowie takie hajpu to chyba nigdy nie było, ja już odliczam godziny i wyruszam 50km bo swoją kopię, jeżeli jej nie będzie to gta urządze pod sklepem hehe, jutro już wszyscy bedziemy się zagrywać Ps. Porobię fotki w łodzi pod empikiem i saturnem jakieś, może skąpe bo będę chciał szybko się oddalić ale coś zarzucę Edytowane 16 Września 2013 przez WESKER-DL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Wlasnie przyszedl mail z saturna, ze gta czeka do odbioru. 20:40 kurde, nie zdaze dzis. I tak planowalem jutro rano jechac, a dzis rodzinka okupuje jedyny TV (jestem w odwiedzinach podczas urlopu i musze sie dostosowac:p). A jutro fotel, dobra kawa, 40" TV i eksplorujemy miasto <nerd> Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Panowie takie hajpu to chyba nigdy nie było, ja już odliczam godziny i wyruszam 50km bo swoją kopię, jeżeli jej nie będzie to gta urządze pod sklepem hehe, jutro już wszyscy bedziemy się zagrywać Ps. Porobię fotki w łodzi pod empikiem i saturnem jakieś, może skąpe bo będę chciał szybko się oddalić ale coś zarzucę Ty i lepiej weźmy ze sobą gnaty jak nas będą jakieś dresy dzisiaj goniły. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) Czekanie prawie jak w noc sylwestrowa tyle ze kazdy kolejny nowy rok mnie ryra a Mesjasz to wiadomo co. Bring it on... 3h O_____o Edytowane 16 Września 2013 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 A kto gra po powrocie? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprutus 3 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 rowniez potwierdzam mail od saturna ;)dziś nie chce mi sie tyle czekania wiec kilka godzin nie zbawi Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) Nemesis a to jak wrócimy to odłożysz grę i pójdziesz spać?? ja od razu odpalam bo bym oszalał chyba jakby nie zobaczył chociaż Edytowane 16 Września 2013 przez WESKER-DL Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 A kto gra po powrocie? ja, specjalnie wzialem urlop tylko zastanawiam sie ile czasu zajmie kiszenie sie w tłoku w ultimie, i ile czasu instalacja, mam andzieje ze o 2 w nocy już zagram Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi