Opublikowano 16 września 201311 l Trza bylo brac a preordera albo olac albo tez wziac i opylic za 3 dni kiedy juz w sklepach zabraknie:p
Opublikowano 17 września 201311 l Jednak nie wytrzymałem i przeszedłem się po pracy. Byłem gdzieś tak o 00:30 pod empikiem, zbliżając się do salonu słyszę paru gościu i zza rogu zaraz 3 wyszło. Nic to idę dalej, a tam jakoś tak pusto. Wchodzę do marketu, a tam 2 ochroniarzy, kilku pracowników empiku i ... i nikogo więcej! Pusto w salonie, a na mnie wszyscy patrzyli się jak na jakiegoś idiotę że w nocy po gierki przychodzi. Podbija do kasy, mówię że mam pre ordera to gościu poszedł zobaczyć czy doszła paczka. Oczywiście się okazało że jeszcze nie ma i muszę przyjść rano :confused: A na półkach leżało pełno pudełek na ps3 i x'a. Próbowałem ich przekonać żeby wydali mi którąś kopię to się nie dali przekonać. No nic będzie trzeba rano wstać i jechać jeszcze raz :confused:
Opublikowano 17 września 201311 l Paczkomaty najlepsza opcja, nikogo nie było xD Jak to nikogo!! Ja byłem - to Ci powinno wystarczyć Wiesz, że jeszcze nie graliśmy? Ale unboxing zmontowany i jutro na ppe powinien zawitać
Opublikowano 17 września 201311 l Długo, albo mi sie dluzlo. Zdarzylem nacieszyc sie kolekcjonerka((pipi)owa btw) umyc zeby i dopiero bylo 7GB. Z25min szło
Opublikowano 17 września 201311 l Na stronie dpd dalej nie znalazło paczki,mam już płakać forumku? ;(
Opublikowano 17 września 201311 l Na stronie dpd dalej nie znalazło paczki,mam już płakać forumku? ;( u mnie dopiero teraz się pojawiło. Przed sekundą dosłownie przyszedł sms od DPD, że dziś dostawa (przy okazji w sms jest numer do kuriera więc jak dostaniecie to można dzwonić i szukać frajera )
Opublikowano 17 września 201311 l Mail z RTV Euro: Szczegóły dostawy:Zakup i odbiór w sklepie RTV EURO AGD:Zapraszamy do wybranego sklepu w dniu 2013-09-18 po godzinie 14:00 w celu zakupu zarezerwowanych produktów.Rezerwacja obowiązuje przez 3 kolejne dni. Chyba se k... jaja robią,jadę do MM,Saturna,Reala,gdziekolwiek,i będzie taniej.
Opublikowano 17 września 201311 l UPS: Opole, Poland 17.09.2013 5:36 W doręczeniu OOŁŁJEEE Ziomy w pracy atakują Empik po swoje kopie, tylko się stresują czy wystarczy też dla nich
Opublikowano 17 września 201311 l Wydano kurierowi do doręczenia. muve. Kurier DPD !. Jak nie przyjedzie to ja go znajdę dzisiaj.
Opublikowano 17 września 201311 l Hehe, dzwoniłem do kumpla który rozwozi paczki w DPD w moim mieście: Ja: - Siema, ty już w robocie?! On: - k*rwa na 10 mam (zieeeewa) Ja: - przyszedł mi sms z twoim nr. tel. że kurier ma paczkę. On: - k*rwa też GTA zamawiałeś?! Ja pier*ole wszyscy mi dupę trują od rana, WARIATY! Nie wstaję, premiera przełożona na jutro.. Ja: - nie k*rwa chyba Cie poje*ało, ja to muszę dzisiaj mieć! xD Daj znać jak będziesz ją miał to sam przyjadę po nią, yo. xd
Opublikowano 17 września 201311 l czekam na smsa do paczkomatu i się nie doczekam kur.va; U leci sobie w hooya. Przez te dragońskie sposoby Cenegi sobie poczekam.
Opublikowano 17 września 201311 l Autor 06:09:49 Przesyłka wchodząca do sortowni BYD wolałbym status że już w łapach kuriera ale nie jest źle.
Opublikowano 17 września 201311 l Na polce gta nie widzialem w saturnie. Czekam wiec w kolejce do obslugi klienta gdzie moze bedzie moja rezerwacja online
Opublikowano 17 września 201311 l jak ktos odbierze osobiscie preordera z empiku niech sie nie zastanawia tylko informuje o tym
Opublikowano 17 września 201311 l u mnie o 8.20 kurier dostał gotg,licze że do 15 dojedzie,przeważnie tak był,chociaż dziś to może być różnie...
Opublikowano 17 września 201311 l Odebrawszy. Pani z obslugi smiala sie, ze wszyscy po gta:( czyli zamówione online sa spood lady ? kamień spadł mi z serca
Opublikowano 17 września 201311 l Co Ty gadasz, w BB w empiku polki za kasa uginaly pod pudelkami z wersja na X360. Wlasnie odpalam instalka niecale 20 minut. O Szczecin mi chodziło