Opublikowano 17 września 201311 l A mi (pipi) z tego (pipi)anego DPD od wczoraj nie zaktualizowało statusu i nadal jest 16/09/2013 19:18:21 Przesyłka wchodząca do sortowni WA2 Jak mi (pipi) (pipi)ana nie przyjdzie dzisiaj to roz(pipi)ię ich wszystkich. Mam tak samo. Cudownie po prostu.
Opublikowano 17 września 201311 l Dodzwoniłem sie podobno gra już do mnie jedzie a system im coś szaleje i źle sie aktualizuje śledzenie przesyłek,no to sobie jeszcze poczekam. Oby, oby, oby!
Opublikowano 17 września 201311 l do mnie niby jedzie ale te ch,uje nigdy nie dzwonią,jak do 16 nie dostane to zyebali cwele
Opublikowano 17 września 201311 l Do mnie raz koło 17 przywiozła Siódemka. 7 i DPD najgorsze firmy. Dlaczego nie DHL, miałbym już (pipi)a wczoraj grę po znajomości.
Opublikowano 17 września 201311 l potwierdzam info o nocnej premierze w Tesco Poznań Serbska calutkie 14szt. PS3 i 9szt. Xbox to się nazywa światowa premiera
Opublikowano 17 września 201311 l Nie wiem jak dpd ale któraś z firm ma podział na strefy, typu Polska A i Polska B. W A wożą do 14 a w B do 20. Na spokojnie każdy dostanie dzisiaj. Niestety u mnie na wypizdowie lubią wozić od 17-18...
Opublikowano 17 września 201311 l Do mnie właśnie przyjechał kurier dpd, paczka została wydana o 9.45
Opublikowano 17 września 201311 l Nareszcie!!! Paczka oczekuje na odbiór Zaraz się zbieram i jadę do empiku odebrać.
Opublikowano 17 września 201311 l No ja też czekam na kuriera z DPD - nie mam do nich za grosz zaufania, bo już kilkukrotnie się nadziałem, ale na muve.pl za późno złożyłem zamówienie na edycje specjalną Kilka dni później chciałem zamówić jeszcze raz z dostarczeniem do paczkomatu, to mi facet na infolinii powiedział, że sprzedali już cały nakład edycji specjalnych i czekam jak ten frajer... Ale pocieszające jest to, że w statusie kurier ma już przesyłkę i czekam... i czekam...
Opublikowano 17 września 201311 l Do mnie właśnie przyjechał kurier dpd, paczka została wydana o 9.45 Proszę powiedz że sortownia Rzeszów
Opublikowano 17 września 201311 l Od wczoraj tak kur.wa mam. A powinna być sortownia Katowice. Edytowane 17 września 201311 l przez Rozi
Opublikowano 17 września 201311 l Od wczoraj tak kur.wa mam. A powinna być sortownia Katowice. Katowice? Z Częstochowy nie blizej? I jakby to powiedziec kurier na wies jedzie dluzej. Cywilizacja juz dostala swoje kopie
Opublikowano 17 września 201311 l Do mnie właśnie przyjechał kurier dpd, paczka została wydana o 9.45 Proszę powiedz że sortownia Rzeszów Niestety Wałbrzych hehe, ale zdziwilem się bo kurier nawet nie dzwonił, że zaraz będzie.
Opublikowano 17 września 201311 l Europa Centralna w Gliwicach przy Sośnicy zasypana GTA V, kto nie chce czekać na kuriera niech goni. Najwyżej się sprzeda nadwyżkę, która pewnie przyjdzie jutro. Co mi tam.
Opublikowano 17 września 201311 l Krótka relacja z zakupu w czasie instalowania GTA5 - kupiłem w stacjonarnym Empiku parę minut po 10:00, raczej bez problemów z dostępnością (stał spory stos GTA) 199zł - nie zdarzyłem dobrze przyjrzeć się działowi z grami jak kobieta koło kasy zawołała mnie "pan po GTAV? jak tak to zapraszam do kasy" xd - pierwszy pytanie "zamawiał pan z preordera?" w tym momencie miałem mikrozawał bo myślałem że maja kopie tylko dla preorderowców ale na szczeście nie - dostałem do tego jakieś plakaty GTA V zawinięte jeszcze nie otwierałem, nie wiem czy to standard w każdym sklepie - DLC na Atomic jest Także jak coś polecam Empik w tej sprawie Edytowane 17 września 201311 l przez VerB_
Opublikowano 17 września 201311 l Warszawa, Złote Tarasy, ok. 200 osób Nie zazdroszczę Oj chyba Cię "trochę" poniosło, bo jak na moje oko to tu jest może ok. 50 osób, a nie 200...
Opublikowano 17 września 201311 l Nie wiem jak w Polsce ale wczoraj w Irlandii w najblizszym Gamestopie w ktorym robilem odbior o polnocy bylo okolo 300osob jak nie wiecej, 20km dalej w innym gamestopie czytalem na facebooku ze na nocna premiere przyszlo ponad 1000osob 1000osob :-D
Opublikowano 17 września 201311 l Też czekam na kuriera DPD. W systemie mi pokazuje jakieś bzdury, ale chyba faktycznie im system świruje.
Opublikowano 17 września 201311 l Na stronie DPD miałem, że "błędny numer przesyłki", a mimo tego właśnie dostałem, także nie martwcie się i czekajcie na swoje egzemplarze
Opublikowano 17 września 201311 l Oj chyba Cię "trochę" poniosło, bo jak na moje oko to tu jest może ok. 50 osób, a nie 200... To, że widzisz ileś na zdjęciu to nie znaczy, że tyle faktycznie jest. Foto nie moje, ale autor pisał o ok. 200 ludzikach.
Opublikowano 17 września 201311 l Jak ktoś zamawiał z gram.pl to było małe zamieszanie ponieważ system do dzisiaj informował, że paczka jest przygotowywana do wysyłki, jeśli potrzebujecie numer przewozowy to wystarczy napisać do nich maila (wysyłają od ręki). Korzystają z DB Schenker i muszę powiedzieć, że wszystko elegancko. DPD, DHL, UPS itp normalnie do mnie dociera zwykle o 15 albo 16 a dzisiaj paczka już o 12.00 u mnie w domu . Także stay calm!
Opublikowano 17 września 201311 l Popiół jak nie masz jeszcze swojej kopii to leć do NOVA PARK:P Ja już po północy miałem z paczkomatu, zresztą nawet wrzuciłem tutaj zdjęcie swojej kopii na 17 stronie A Ty byłeś z rana w empiku w Nova? Dużo sztuk mieli? Zainteresowanie grą było duże? W multi będziesz ciął czy tylko singiel Cię interesuje?