Opublikowano 17 września 201311 l WTF. na Stronce pisze ze paczka odebrana a paczki nie ma w moich objęciach ? WTF. DPD !
Opublikowano 17 września 201311 l To znak, że do kilkunastu minut będziesz miał grę i kurier sobie ją odznaczył.
Opublikowano 17 września 201311 l To znak, że do kilkunastu minut będziesz miał grę i kurier sobie ją odznaczył. Dzwonie do typa. a typ ze sobie zapomniał i przejechał moją prace i ze nei przyjedzie. powiedział ze go to (pipi)i najwyżej dostanei 50 zł kary i tyle...... wiec wytłumaczyłem mu sens zycia i delikatnie mówiąc uświadomiłem go w tym że jak nie przyjedzie to będzie miał manko i 50 zł to będzie dopiero początek jego problemów. Miłym głosem odpowiedział mi że około godziny 17 przywiezie mi bezpośrednio do domu, bo zamówiłem do pracy.
Opublikowano 17 września 201311 l To znak, że do kilkunastu minut będziesz miał grę i kurier sobie ją odznaczył. Bzdura, nie ma prawa tego zrobić. A co, kiedy nikogo nie będzie w domu? Przecież odbiorca musi to pokwitować własnym podpisem. Kurier nie może sam sobie tego odhaczyć. To znak, że do kilkunastu minut będziesz miał grę i kurier sobie ją odznaczył. Dzwonie do typa. a typ ze sobie zapomniał i przejechał moją prace i ze nei przyjedzie. powiedział ze go to (pipi)i najwyżej dostanei 50 zł kary i tyle...... wiec wytłumaczyłem mu sens zycia i delikatnie mówiąc uświadomiłem go w tym że jak nie przyjedzie to będzie miał manko i 50 zł to będzie dopiero początek jego problemów. Miłym głosem odpowiedział mi że około godziny 17 przywiezie mi bezpośrednio do domu, bo zamówiłem do pracy. To jest właśnie największe sk*rwysyństwo u kurierów z DPD. Mają w (pipi)e czy dostarczą przesyłkę czy nie - jak im się nie chce jechać, to nie przyjadą choćby nie wiadomo co. Jak mi ten frajer dziś nie dostarczy paczki to objadę z góry na dół w Wyborczej, bo to będzie już któryś raz z kolei, a jak rozniesie się to w mediach, to będą mieli jeszcze bardziej przesrane.
Opublikowano 17 września 201311 l O to z takim czymś się nie spotkałem. Miałem raz czy dwa, że dostarczone i do 10 minut paczka była u mnie. Ja mam nadzieję, że przyjedzie, bo jak nie to sam się pofatyguję do siedziby i zrobię taki syf, że się kur.wa w końcu nauczą. Aczkolwiek z kurierami z mojego regionu jeszcze nie miałem problemów, jedynie 7 poleciała raz w ch.uja. Właśnie skąd wziąć numer tel kuriera? Edytowane 17 września 201311 l przez suteq
Opublikowano 17 września 201311 l Ja miałem do czynienia i z 7 i z DB Schenker i z DHL (oni są mistrzami) i UPS i niestety z DPD. Tylko ta ostatnia firma sprawia problemy, cała reszta zawsze wywiązywała się idealnie ze wszystkiego, a DHL potrafił mi dostarczyć paczkę ze sklepu po 8 godzinach (z czego zamawiałem o 23:00, a przesyłka była kilka minut po 7:00 u mnie :O)
Opublikowano 17 września 201311 l Mi raz kurier przywiózł paczkę o 6:20, bo miał po drodze. Akurat wstawałem na uczelnię o tej godzinie i słyszę dzwonek.
Opublikowano 17 września 201311 l Ja najlepiej oceniam UPS zawsze wszystko na czas, u DHL i 7 w sumie też w terminie i bez kłopotów raz z sidemki miałem telefon po 19 że chyba nie wyrobi z dostawą i przyjedzie dzień później. A z DPD zawsze cyrki XD Edytowane 17 września 201311 l przez kudlaty88
Opublikowano 17 września 201311 l A gdzie znalazłeś do niego numer jeśli można spytać? Moaj praca polega na tym ze mam dużo styczność z kurierami i mam wpisanych kurierow dpd w telefon i zadzwoniłem do Marcina z DPD to on tak a ja tak. To znak, że do kilkunastu minut będziesz miał grę i kurier sobie ją odznaczył. Bzdura, nie ma prawa tego zrobić. A co, kiedy nikogo nie będzie w domu? Przecież odbiorca musi to pokwitować własnym podpisem. Kurier nie może sam sobie tego odhaczyć. To znak, że do kilkunastu minut będziesz miał grę i kurier sobie ją odznaczył. Dzwonie do typa. a typ ze sobie zapomniał i przejechał moją prace i ze nei przyjedzie. powiedział ze go to (pipi)i najwyżej dostanei 50 zł kary i tyle...... wiec wytłumaczyłem mu sens zycia i delikatnie mówiąc uświadomiłem go w tym że jak nie przyjedzie to będzie miał manko i 50 zł to będzie dopiero początek jego problemów. Miłym głosem odpowiedział mi że około godziny 17 przywiezie mi bezpośrednio do domu, bo zamówiłem do pracy. To jest właśnie największe sk*rwysyństwo u kurierów z DPD. Mają w (pipi)e czy dostarczą przesyłkę czy nie - jak im się nie chce jechać, to nie przyjadą choćby nie wiadomo co. Jak mi ten frajer dziś nie dostarczy paczki to objadę z góry na dół w Wyborczej, bo to będzie już któryś raz z kolei, a jak rozniesie się to w mediach, to będą mieli jeszcze bardziej przesrane. biskup 17/09/2013 11:55:26 Przesyłka doręczona 2 Wydanie paczki kurierowi 17/09/2013 08:07:30 Przesyłka wychodząca z sortowni 3 Przyjęcie linehaul 17/09/2013 06:13:36 Przesyłka wchodząca do sortowni KIE 4 16/09/2013 19:33:48 Przesyłka wchodząca do sortowni WA2 5 Utworzenie kwitu SOA 16/09/2013 19:32:25 Przesyłka odebrana przez kuriera Biskup tak się nazywa nasza firma. Paczka była nadana na moje imie i nazwisko. Ogolnie koles dostanei z(pipi)ke delikatna. a jak nei przyjedzie to pojade te 40 km dzisiaj i zrobie dym taki ze hej..
Opublikowano 17 września 201311 l Moj kurier chyba zagrywa sie w moja kopie, bo od 08:07:48 go nie ma.
Opublikowano 17 września 201311 l Mój dostał paczkę o 9:24 i czekam dalej - mam nadzieję, że do 15:00 przyjedzie...
Opublikowano 17 września 201311 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ludzie poskładali preordery i jeszcze czekają... o (pipi)a... xD Podbiłem przed dziewiątą do MM, podchodzę do działu z grami i pracownik wykłada akurat mesjasza na półkę. W domu oczywiście godnie go przywitałem. Niestety dopiero wieczorem pogram, bo trochę mi się remont przedłużył. Myślałem, że wyrobię się przed 17, ale góvno z tego wyszło...
Opublikowano 17 września 201311 l Nie wyrabiam już powoli. Rozi dzwon do tych z(pipi)ów. Koleś wiedział ze to jest GTA i specjalnie tak robią. Ludzie poskładali preordery i jeszcze czekają... o (pipi)a... xD Podbiłem przed dziewiątą do MM, podchodzę do działu z grami i pracownik wykłada akurat mesjasza na półkę. W domu oczywiście godnie go przywitałem. Niestety dopiero wieczorem pogram, bo trochę mi się remont przedłużył. Myślałem, że wyrobię się przed 17, ale góvno z tego wyszło... przesadziłeś chłopie . Ta fotka się nadaje na wiocha.pl jak nic !
Opublikowano 17 września 201311 l To hajs z Monopoly. To siano na 3 tony węgla jaki dziś dowiozą pod moją 35 metrową willę z basenem na strychu. Ta fota była dla beki w celach humorystycznych, c'mon sztywniaki.
Opublikowano 17 września 201311 l hehe, dobry pomysł z hajsem. Wyciągnę całą wypłatę i porobię fotki w tej saszetce z kolekcjonerki. Bo właśnie mi ją dostarczył kurier, zamawiałem w Muve. Kolekcjonerka jest imo średnia, niektórzy twierdzą że ujowa, ale ja jej zakup traktuję jako podziękowanie dla Rockstara za wszystkie poprzednie części przy których świetnie się bawiłem. No i oczywiście w podzięce za wspaniałą V.
Opublikowano 17 września 201311 l dostałem dobrą wieść z domu, że właśnie DPD dostarczyło gre, na stronie dalej info, że kurier ma paczkę grane będzie i tak wieczorem.