Opublikowano 16 września 201311 l To wg tego co u mnie pisze, moje zamówienie w muve nadal czeka na kuriera....wtf @Pejas Sprawdź folder ze spamem... Edytowane 16 września 201311 l przez kudlaty88
Opublikowano 16 września 201311 l @Pejas Sprawdź SPAM. Ja i wyżej ktoś mieliśmy w spamie info z muve.
Opublikowano 16 września 201311 l ultima wysłała wersje specjalną na ps3, ale statusu w DPD wciąż nie można sprawdzić. Pewnie będzie bangla jakoś kole północy
Opublikowano 16 września 201311 l Autor czytacie czasami całego maila? od Muve ale podejrzewam że z innych sklepów jest podobnej treści !Numer listu przewozowego będzie aktywny po godzinie 24:00 bieżącego dnia.!Przesyłkę można śledzić na stronie firmy kurierskiej DPD!Przesyłka powinna dotrzeć do Ciebie maksymalnie w przeciągu 48 godzin roboczych.
Opublikowano 16 września 201311 l (pipi) JAKA ULEWA a ja na rowerze będę zapierdalał po grę Wielkie Gry wymagają wielkich poświęceń
Opublikowano 16 września 201311 l ja chciałem byc cwany i zamówiłem sobie do lokalnego Media Expertu, żeby z samego rana odebrac i nie czekac na kuriera cały dzień. dzwonie dziś do nich, a babka mi mówi że preordery nie przychodzą z normalną dostawą, tylko kurierem xDDD nosz (pipi)a
Opublikowano 16 września 201311 l Ty lepiej bys zaruchal a nie gral w gierke... ;[ Dobra, edytuje to Maciek. Mozesz nie probowac pukac na czas gry w GTA V, ta gra jest tego warta. Edytowane 16 września 201311 l przez 2razyjot
Opublikowano 16 września 201311 l Nie mam żadnego filtrowania spamu na skrzynce więc najzwyczajniej w świecie nic nie wysłali. Jutro zadzwonię tam po raz 3.
Opublikowano 16 września 201311 l Ja też z Ultimy jeszcze nie mam nic, błąd.. Ale pewnie wpiszą najpóźniej do jutra do systemu..
Opublikowano 16 września 201311 l empik magnolia we wro dostal ~300 sztuk z czego wiekszosc na ps3. Z tej puli odpadaja sztuki dla pre orderowcow ~50. Chyba szybko pojda patrzac na ilosc zapytan na sklepie o nocna premiere
Opublikowano 16 września 201311 l empik wyslal gre do mojego sklepu. jutro po 14 sie tam melduje i biere te gierke, oł je (pipi)a
Opublikowano 16 września 201311 l empik magnolia we wro dostal ~300 sztuk z czego wiekszosc na ps3. Z tej puli odpadaja sztuki dla pre orderowcow ~50. Chyba szybko pojda patrzac na ilosc zapytan na sklepie o nocna premiere ku.rwa mało coś . a wiesz czy w teskaczu 24 będa mieli dzisiaj? Edytowane 16 września 201311 l przez tk___tk
Opublikowano 16 września 201311 l Wiedzmina na mega premiere bylo 1000szt. Takze patrzac ze to konsole i inne tytuly przychodza po 10szt to jest w (pipi) duzo.
Opublikowano 16 września 201311 l też DoublePenetrateD. tracking będzie aktywny po północy jak zawsze. btw własne przygotowania spring lol (pipi) Colin, ze tak spytam, po co te husteczki :> ? A co do spoilera, to chyba dobrze ze jednak nie spring ? Wszystko jeszcze PRZED Toba
Opublikowano 16 września 201311 l Ej kto z krakowa to radze wlasnie podjechać do bonarki. edit. ja wlasnie wsiadam na rower i robie rundke po empikach u mnie (i ryzykuje mocno bo mam zakaz jazdy na rowerze xDDDD) ale czego sie nie robi dla gta Edytowane 16 września 201311 l przez _Be_
Opublikowano 16 września 201311 l Ej kto z krakowa to radze wlasnie podjechać do bonarki. Nie gadaj że się wyłamali i sprzedają ?
Opublikowano 16 września 201311 l Autor Colin, ze tak spytam, po co te husteczki :> ? A co do spoilera, to chyba dobrze ze jednak nie spring ? Wszystko jeszcze PRZED Toba ogólnie to mam katar ale good thinking z jednej strony liczyłem na spring i wakacyjne nawalanie po sesji. z drugiej strony mieli te parę miesięcy na dopieszczenie więc wybaczam. jak sobie pomyślę co się będzie działo jutro o tej porze...
Opublikowano 16 września 201311 l Wiem, że rojo ch.uj, ale ten filmik mu się udał i idealnie przedstawia moje odczucia
Opublikowano 16 września 201311 l Ej kto z krakowa to radze wlasnie podjechać do bonarki. Nie gadaj że się wyłamali i sprzedają ? Gram w piłę do 22:30 więc jadę potem do Empiku (Galeria Kazimierz) kupię? Będzie ktoś? Edytowane 16 września 201311 l przez _daras_
Opublikowano 16 września 201311 l U Colina ładne plakaty, ale nic do jedzenia, u mnie na bogato Mój pakiet energetyczny + coś do wycierania plam, hehe Już tylko godziny do Mesjasza!