Skocz do zawartości

pitu pitu preorderowe, nocne czuwanie przy paczkomacie, stalking kuriera

Featured Replies

• Odpowiedzi 541
  • Wyświetleń 36,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ludzie poskładali preordery i jeszcze czekają... o (pipi)a... xD Podbiłem przed dziewiątą do MM, podchodzę do działu z grami i pracownik wykłada akurat mesjasza na półkę.   W domu oczywiście godnie

• U Colina ładne plakaty, ale nic do jedzenia, u mnie na bogato Mój pakiet energetyczny + coś do wycierania plam, hehe     Już tylko godziny do Mesjasza!

• Jak idziecie na nocne premiery w swoich miastach to róbcie foty, nagrywajcie filmiki, fajnie się czuje ten hype

Opublikowano

na stronie rockstara do ściągnięcia są tapety w różnych rozdzielczościach.

Opublikowano

aux fajne kobiece piwo, nie było męskich? :P

Opublikowano

Ktoś może potwierdzić tę Bonarkę w Krk? Bo kurcze nie chce mi się tłuc 30 min w jedną i drugą, żeby zobaczyć że nie ma ;)

Opublikowano

McDrive, fakt ale jednak skoro i tak jadę do większego miasta to zamiast na pocztę czekać, to szybciej w MM dostanę swoją kopię

ps: albo i nie :sorcerer:

Eee tam, nie wykupią wszystkich. Chyba... :P

Opublikowano

aux fajne kobiece piwo, nie było męskich? :P

Yano będziecie wracali z Ultimy na Kabaty samochodem może ?? Wtedy bym na spokojnie swój zostawił i browarka strzelił bo już cały chodzę :)

Opublikowano

Chyba cały dzień konsolomaniaki dzwonią na infolinię paczkomatów, bo typ na moje pytanie dotyczące tego, kiedy mogę spodziewać się kodu do paczkomatu, jeżeli przesyłka leży od 9 rano w paczkomacie, odpowiedział jak z automatu:

"GTAV?"

"Tak".

"Kody będą wysyłane za 4,5 godziny"

aż czułem znużenie w jego głosie xD

Opublikowano

Nie przejmuj się na FB też zadałem pytanie o status przesyłki i gość tylko zapytał "NIECH ZGADNĘ CHODZI O GTA V ? " :) Pewnie ten tytuł będzie im się śnił po nocach :)

Opublikowano

Ją pier.dole, nie mogę już usiedziec w miejscu. Te ostatnie godziny są najgorsze :F

Opublikowano

Chyba cały dzień konsolomaniaki dzwonią na infolinię paczkomatów, bo typ na moje pytanie dotyczące tego, kiedy mogę spodziewać się kodu do paczkomatu, jeżeli przesyłka leży od 9 rano w paczkomacie, odpowiedział jak z automatu:

"GTAV?"

"Tak".

powinni instruować personel, że na takie odpowiedzi należy odpowiadać jednym: "nie zes.rajcie się przez to gta <odkłada słuchawkę>".

Opublikowano

"GTAV?"

"Tak".

powinni instruować personel, że na takie odpowiedzi należy odpowiadać jednym: "nie zes.rajcie się przez to gta ".

Za późno :D

Opublikowano

Nie przejmuj się na FB też zadałem pytanie o status przesyłki i gość tylko zapytał "NIECH ZGADNĘ CHODZI O GTA V ? " :) Pewnie ten tytuł będzie im się śnił po nocach :)

Wyobraź sobie co będzie przy GTA VI :P

Opublikowano

Jak idziecie na nocne premiery w swoich miastach to róbcie foty, nagrywajcie filmiki, fajnie się czuje ten hype :)

podbijam!

uwielbiam takie rzeczy oglądać, u mnie niestety nie ma nocnej premiery, a szkoda zawsze mnie to rajcowało.

Opublikowano

w Tesco w Gliwicach mają 24 sztuki ......

Opublikowano

Panowie takie hajpu to chyba nigdy nie było, ja już odliczam godziny i wyruszam 50km bo swoją kopię, jeżeli jej nie będzie to gta urządze pod sklepem :D hehe, jutro już wszyscy bedziemy się zagrywać :)

Ps. Porobię fotki w łodzi pod empikiem i saturnem jakieś, może skąpe bo będę chciał szybko się oddalić ale coś zarzucę

Edytowane przez WESKER-DL

Opublikowano

Wlasnie przyszedl mail z saturna, ze gta czeka do odbioru. 20:40 kurde, nie zdaze dzis. I tak planowalem jutro rano jechac, a dzis rodzinka okupuje jedyny TV (jestem w odwiedzinach podczas urlopu i musze sie dostosowac:p). A jutro fotel, dobra kawa, 40" TV i eksplorujemy miasto <nerd>

Opublikowano

Panowie takie hajpu to chyba nigdy nie było, ja już odliczam godziny i wyruszam 50km bo swoją kopię, jeżeli jej nie będzie to gta urządze pod sklepem :D hehe, jutro już wszyscy bedziemy się zagrywać :)

Ps. Porobię fotki w łodzi pod empikiem i saturnem jakieś, może skąpe bo będę chciał szybko się oddalić ale coś zarzucę

Ty i lepiej weźmy ze sobą gnaty jak nas będą jakieś dresy dzisiaj goniły.

Opublikowano

Czekanie prawie jak w noc sylwestrowa tyle ze kazdy kolejny nowy rok mnie ryra a Mesjasz to wiadomo co.

Bring it on... 3h O_____o

Edytowane przez kermit

Opublikowano

rowniez potwierdzam mail od saturna ;)dziś nie chce mi sie :) tyle czekania wiec kilka godzin nie zbawi ;)

Opublikowano

Nemesis a to jak wrócimy to odłożysz grę i pójdziesz spać?? :D ja od razu odpalam bo bym oszalał chyba jakby nie zobaczył chociaż

Edytowane przez WESKER-DL

Opublikowano

A kto gra po powrocie?

ja, specjalnie wzialem urlop

tylko zastanawiam sie ile czasu zajmie kiszenie sie w tłoku w ultimie, i ile czasu instalacja, mam andzieje ze o 2 w nocy już zagram