SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Współczuję, ale dlaczego kupujecie w takich dziwnych miejscach grę ? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Bo byla po 170. Ja tez tam mialem kupic, ale zmienilem na kolekcjonerke Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Odbierał ktoś może przesyłkę z inPostu tak, żeby zdążyć rano przed paczkomatem xd? Bo otwierają niby o 9:00, ale może kurier już wcześniej jest po przesyłki. No ch.uj, 7:45 pobudka i będę kampił przez godzinę. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Jestem ciekaw czy kurierzy mają pojęcie jak ważny item przewożą i jaka będzie ich mina gdy ktoś zechce odebrać przesyłkę przed dostarczeniem do paczkomatu. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 A skąd wiecie że nie macie już w paczkomacie ? jeśli gra została wysłana w piątek to na pewno jest już w paczkomacie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) Jestem ciekaw czy kurierzy mają pojęcie jak ważny item przewożą i jaka będzie ich mina gdy ktoś zechce odebrać przesyłkę przed dostarczeniem do paczkomatu. "Dzień dobry, chcę odebrać przesyłkę przed włożeniem do paczkomatu" @up Nie wszystkie są już w paczkomatach. Moja jest ciągle w oddziale. Edytowane 15 września 2013 przez ragus Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Jestem ciekaw czy kurierzy mają pojęcie jak ważny item przewożą i jaka będzie ich mina gdy ktoś zechce odebrać przesyłkę przed dostarczeniem do paczkomatu. Cytuj
Boguslaw 6 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Grę zamówiłem w muve.pl w piątek po 10:00. Niestety do tej pory nie dostałem informacji, że paczka jest w drodze. Jest szansa, że mimo wszystko do mnie zmierza? Kiedyś o dziwo nie dostałem informacji, że paczka ruszyła. Kolejna dotyczyła jej odbioru. Ku*wości! Jak się czyta te wszystkie komentarze, to można dojść do jednej puenty -> marka Rockstara ma moc! Żeby dla GTA napadać na kuriera i czatować przed paczkomatami? Coś w tym musi być... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Grę zamówiłem w muve.pl w piątek po 10:00. Niestety do tej pory nie dostałem informacji, że paczka jest w drodze. Jest szansa, że mimo wszystko do mnie zmierza? Kiedyś o dziwo nie dostałem informacji, że paczka ruszyła. Kolejna dotyczyła jej odbioru. Ku*wości! Jak się czyta te wszystkie komentarze, to można dojść do jednej puenty -> marka Rockstara ma moc! Żeby dla GTA napadać na kuriera i czatować przed paczkomatami? Coś w tym musi być... Bo zamówiłeś pewnie kurierem Cytuj
Boguslaw 6 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Grę zamówiłem w muve.pl w piątek po 10:00. Niestety do tej pory nie dostałem informacji, że paczka jest w drodze. Jest szansa, że mimo wszystko do mnie zmierza? Kiedyś o dziwo nie dostałem informacji, że paczka ruszyła. Kolejna dotyczyła jej odbioru. Ku*wości! Jak się czyta te wszystkie komentarze, to można dojść do jednej puenty -> marka Rockstara ma moc! Żeby dla GTA napadać na kuriera i czatować przed paczkomatami? Coś w tym musi być... Bo zamówiłeś pewnie kurierem Zamawiałem z odbiorem w paczkomacie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 i jeszcze nie dostałeś sms że gra została do ciebie wysłana ? Cytuj
Boguslaw 6 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 i jeszcze nie dostałeś sms że gra została do ciebie wysłana ? No właśnie nie. Choć po 9:40 w piątek pisałem do muve.pl, czy jeżeli zamówię w ciągu kilknastu sekund/kilku minut, to czy będę mógł się zaczaić przed paczkomatem w nocy z pn na wt. Odpisali, że nie ma sprawy. Zamówiłem, zapłaciłem, obejrzałem gameplaya i jeżeli paczka dotrze w obiecanym czasie, to chyba pierwszy raz od kilku dobrych lat przyjmę w domu... kolędę. Nie no dobra... przesadziłem z tą kolędą. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 zrób tak wejdź na inpost.pl i tam wybierz paczkomat w prawym rogu i podaj swój numer. Zobaczysz czy paczka jest wysłana Cytuj
Boguslaw 6 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 zrób tak wejdź na inpost.pl i tam wybierz paczkomat w prawym rogu i podaj swój numer. Zobaczysz czy paczka jest wysłana Z chęcią, ale nie mam numeru nadania Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Ktoś jutro idzie na nocną premierę do Ultimy w Warszawie? Podejrzewam, że frekwencja może być wysoka Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 sorry mój błąd zapomniałem że trzeba numer nadania a nie numer tel Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Ktoś jutro idzie na nocną premierę do Ultimy w Warszawie? Podejrzewam, że frekwencja może być wysoka Ja będę Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 zadajcie foty jak będzie duża frekwencja Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Prośba do tych co pójdą na nocną premierę - róbcie fotki, ewentualnie filmiki. Fajnie się to ogląda. Planowałem iść na taki event do Tesco, ale po prostu mi się nie chce Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Mi samochód odmówił posłuszeństwa i jutro w nocy muszę na rowerze zapierdalać po swoją kopię Cytuj
trv 19 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Ja pójdę gdzieś u mnie w Bdg, zobaczymy gdzie będę miał najbliżej nocą. Jest taki podjar, że zapłacę gotówką krzycząc "stul pysk i bierz cały mój hajs!". Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Prośba do tych co pójdą na nocną premierę - róbcie fotki, ewentualnie filmiki. Fajnie się to ogląda. Planowałem iść na taki event do Tesco, ale po prostu mi się nie chce Ok, postaram się. Cytuj
Komar 8 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Czysto informacyjnie - od około 16 można już pobierać (ponownie) preloada GTA z PSS. Radzę się spieszyć, póki to znośnie idzie. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Mi samochód odmówił posłuszeństwa i jutro w nocy muszę na rowerze zapierdalać po swoją kopię Super sprawa taki wypad po grę... Pamiętam jak szedłem z bratem po jego kopie Uncharteda 2 w dniu premiery - zima, śniegu po łydki, mróz, a my zawzięcie mimo tych niesprzyjających warunków szliśmy do MM - ech... Fajnie było 1 Cytuj
Bzduras 12 521 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Mam dwie opcje - Media Markt (zamówione za dwie stówki bez złotówki), od 8:30 będę czatował pod sklepem. Drugi wariant to sklepik u pani Iwony (Music Box na Turzynie), ale tam z kolei nie będzie towaru na otwarcie sklepu, tylko później. Jeszcze nigdy tak nie hejtowałem weekendu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi