Cr@sh 195 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Zbychu mam tak samo ! Byle do 24. Martwie sie że może być sporo wiary w Czeladzi Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Mi samochód odmówił posłuszeństwa i jutro w nocy muszę na rowerze zapierdalać po swoją kopię mi też jutro rano holuje go do warsztatu, na szczęscie brat też jest napalony na GTA i zawiezie mnie do sklepu w nocy Ktoś jutro idzie na nocną premierę do Ultimy w Warszawie? Podejrzewam, że frekwencja może być wysoka Ja będę ja też mam nadzieje że nie bedzie ogormnego sajgonu gość mówi że zaczynają sprzedawać dopiero o północy żeby paragony miały już wtorkową date, wiec przy odrobinie pecha i kolejki to może sie okazac że trzeba bedzie z godzine czekać ;/ Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 No i co z tego ze mam juz w paczkomacie jak nie mam kodu i nie otworze, motyla noga co za lobuzy i nicponie! Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Zbychu mam tak samo ! Byle do 24. Martwie sie że może być sporo wiary w Czeladzi Tylko Ty masz premierę w nocy, ja we wtorek rano Tomuś :< Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Zamówiłem w empiku z odbiorem w salonie który ma nocną premierę, tak się składa że będę wracał do domu w nocy to po 1 byłbym na miejscu. I teraz takie pytanie czy mi wydadzą tego pre ordera już w nocy, czy muszę czekać do 18? Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Ktoś jutro idzie na nocną premierę do Ultimy w Warszawie? Podejrzewam, że frekwencja może być wysoka Ja będę ja też mam nadzieje że nie bedzie ogormnego sajgonu gość mówi że zaczynają sprzedawać dopiero o północy żeby paragony miały już wtorkową date, wiec przy odrobinie pecha i kolejki to może sie okazac że trzeba bedzie z godzine czekać ;/ W przypadku premiery czwórki trochę ludzi było, tutaj jest stosowny film: http://www.gametrailers.com/videos/iuxe0j/premiera-gta-iv-w-sklepie-ultima-pl Robiłem kiedyś relację z nocnej premiery AC: Brotherhood w Empiku na Marszałkowskiej i, o dziwo, też przyszło naprawdę sporo osób: Z tego wynika, że w nocy z poniedziałku na wtorek też należy spodziewać się kilkudziesięciu osób, dlatego ja przybędę chyba ok. 23:15 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Ultima namawia na Facebooku, żeby zamawiać jeszcze GTA V, bo w poniedziałek wysyłają. Z tego wynika, że dla nikogo nie zabraknie preorderu Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Zamówiłem w empiku z odbiorem w salonie który ma nocną premierę, tak się składa że będę wracał do domu w nocy to po 1 byłbym na miejscu. I teraz takie pytanie czy mi wydadzą tego pre ordera już w nocy, czy muszę czekać do 18? Z doświadczenia wiem że Empik wysyła gry w dniu premiery (przynajmniej zazwyczaj), więc raczej by ci się nie udało wtedy dostać Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Ja zamawiałem na electronic dreams to wysyłka niby jutro, więc jakaś szansa jest że do wtorku rano zjawi się nieświadomy kurier Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Swoją drogą dziwna sytuacja, skoro robią nocną premierę to znaczy że mają grę na stanie. Więc czemu ci którzy mają PO muszą czekać dłużej od tych którzy go nie mają? Pewnie i tak się przejdę zobaczyć. Cytuj
MaZZeo 14 245 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Nie ma sensu, sankcje za przedpremierowa sprzedaz sa rekordowe. Jak byłem w Media Expercie się spytac w sobote, to typ mówił że w ogóle nie mam na co liczyc, bo 100 000 baksów wynosi grzywna xD Dziwna sprawa, bo taki karfur we Francji zaczął sprzedawać wczoraj Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 W Tesco byli uparci - dopiero 17 o północy zaczną (Poznań, ulica Serbska). Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 A liczyłem że jutro spokojnie o północy wyjdę z moją kopią GTA niestety chyba nic z tego.Wątpię aby mieli tyle kopii jak takie kolejki po śmiesznego AC są. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) Zaskoczylo bardzo mnie to zdjecie. Ac moze I ma duza baze fanow u nas, ale to bylo 3 lata temu kiedy konsolki w Polsce byly raczej w duzo gorszej sytuacji niz teraz (na pc kazdy ac wychodzi z kilkotygodniowym opoznieniem). Tlumy we wtorek moga byc naprawde konkretne, a chyba przy Wiedminie 3 to sie tam te ludziki pozabijaja (juz przy diablo 3 byli bardzo blisko). Edytowane 15 września 2013 przez Kre3k Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Swoją drogą dziwna sytuacja, skoro robią nocną premierę to znaczy że mają grę na stanie. Więc czemu ci którzy mają PO muszą czekać dłużej od tych którzy go nie mają? Pewnie i tak się przejdę zobaczyć. Bo wszystko z empik.com to osobne zamówienie, które jest wysyłane z magazynów do sklepu dopiero. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 ku.rwa mialem kod do empiku na 100 pesos, ale tylko na zakupy online. no to wybralem odbior w sklepie i zapytalem sie ich czy we wtorek bede mogl odebrac gre. Pragnę uprzejmie poinformować, że zamówienie zawiera produkt zprzedsprzedaży.Przedsprzedaż oznacza, że produkt zostanie dostarczony najwcześniej wdniu premiery. Dołożymy wszelkich starań, aby zamówienie było gotowedo odbioru w dniu 17-09-2013.\ no (pipi)a mam nadzieje, ze bedzie bez lipy bo sie za(pipi)iscie w(pipi)ieeeee Cytuj
MichAelis 5 628 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 A dostales maila ze wyslali do salonu? Jak jutro przyjdzie taki mail to bedzie na wtorek na 90%. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) ku.rwa mialem kod do empiku na 100 pesos, ale tylko na zakupy online. no to wybralem odbior w sklepie i zapytalem sie ich czy we wtorek bede mogl odebrac gre. Pragnę uprzejmie poinformować, że zamówienie zawiera produkt z przedsprzedaży. Przedsprzedaż oznacza, że produkt zostanie dostarczony najwcześniej w dniu premiery. Dołożymy wszelkich starań, aby zamówienie było gotowe do odbioru w dniu 17-09-2013.\ no (pipi) mam nadzieje, ze bedzie bez lipy bo sie za(pipi)iscie w(pipi)ieeeee Dlatego nie warto zamawiać przedpremierowo, chyba, że się mieszka na wsi. W Poznaniu można wyruszyć spokojnie na łowy bez preorderu. Jest Tesco, obok niego Euro RTV AGD, potem w galerii Plaza Empik, salon Sony, MegaAvast.... Edytowane 15 września 2013 przez Lukas_AT Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Panowie, pytanie - jak oceniacie szanse, że dostane egzemplarz nocną, ciemną porą (tj. jutro w godzinach 23.00-01.00 następnego dnia) w Tesco, które nie jest umieszczone na liście nocnej premiery? Czekanie do wtorku rano (Saturn/Empik otwierają w okolicach godziny 10 więc mógłbym nie wytrwać) będzie mnie bardzo bolało Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) Może być ciężko, bo pewnie... będzie zamknięte (chyba, że to 24h, wtedy jest jakiś cień szansy ). Edytowane 15 września 2013 przez lothronik Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 No właśnie mam 24h u siebie i zastanawiam się czy taki wypad ma w ogóle sens... Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Zapytaj się jutro, zawsze jest szansa. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Zawsze można być kilka godzin wcześniej lub jeśli sytuacja będzie tego wymagała, ubrać ortalionowy dres i wprowadzić łokcie w celu wygospodarowania sobie przestrzeni, co by łatwiej sięgnąć po swój egzemplarz. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Zadzwoń do nich czy bedą mieli na stanie. Ziomek dzwonił do jednego tesco u siebie i mówili, że nie bedą mieli a w drugim jest inwentaryzacja więc ma lipe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi