RonekPL 1 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Drodzy czytelnicy mam taką prośbę, możecie wypisać gry na Vitę w PL języku jakie powstały od premiery?? Bo kupiłem Vite i czekam na nią a chciałem sprawdzić gry w naszym języku na starcie ... Dziekuję za uwage i czekam na posty... Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Kilka ogranych przeze mnie: Escape Plan (PSN) Sound Shapes (PSN) Motorstorm RC (PSN) Uncharted: Złota Otchłań Wipeout 2048 Unit 13 LEGO The Lord of the Rings Władca Pierścieni When Vikings Attack (PSN) Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 killzone najemnik rayman origins limbo bystry jak little big planet vita hot line miami super stardust delta Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Ficus, Rayman Origins ten z PSN jest po angielsku. Legends natomiast jest juz zlokalizowany. Cytuj
RonekPL 1 Opublikowano 15 września 2013 Autor Opublikowano 15 września 2013 a jak na PSN sprawdzić czy jest w Jezyku PL?? bo nie raz napisane jest a nie raz nie jest a jest w PL... Cytuj
RonekPL 1 Opublikowano 15 września 2013 Autor Opublikowano 15 września 2013 a czy jakoś na PSn da się wyczytać lub zobaczyć czy jest PL?? Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) Nie da się zobaczyć. Czasem opis jest po angielsku, a gra po polsku i na odwrót. Raczej zostało tu podane jakoś 95% gier zlokalizowanych. Zresztą, nie ma co obczajać byle czego, aby po polsku. Obczaj Uncharted, a najlepiej wykup abonament PlayStation Plus. Co miesiąc dostaniesz ze 3 gry na Vitę i ze dwie na PS3 . Edytowane 15 września 2013 przez grzybiarz Cytuj
RonekPL 1 Opublikowano 15 września 2013 Autor Opublikowano 15 września 2013 Ps moje spalone więc zapominam o kupnie nowego:) zakupiłem Vitę i czekam z około roku po premierze i kupie ps4.. hehe a jakieś fajne przygotówki na vitę znacie coś co można posiedzieć z 2 dni:) Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/available/vita/metascore?view=condensed Ranking gier, na pewno coś wybierzesz. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 nie ogarniam tych niskich ocen dla killzone'a. To zdecydowanie gra zasługująca co najmniej na średnią w granicach 85-90% - przenośne konsolki tak pełnoprawnej dużej produkcji z gatunku fps w takiej oprawie jeszcze nie widziały. To serio wygląda jak jakieś kozackie remote play z ps3 niż dedykowany małej konsolce tytuł 1 Cytuj
RonekPL 1 Opublikowano 15 września 2013 Autor Opublikowano 15 września 2013 popieram.. Jak ktoś się nie zna lub myli handhelda z stacjonarną konsolą to potem widac w ocenach gry.. ehh Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Ja tam z nim sie zgadzam, bo mimo ze killzone na vicie jest naprawdę super, to jednak jest krótki i w sumie nie oferuje nic nadzwyczajnego opórcz grafiki Osobiście wolałbym zobaczyć killzone w klimacie tego z psp, myśle ze swietnie by sie sprawdził na psv Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 dla mnie to ten killzone ma lepszego singla niż killzone2 i lepsze multi niż killzone3 i jako całokształt to jedno z najbardziej udanych killzonów jakie wyszło. Jak kiedys pisalem - ten tytul nie mial wyznaczac nowych trendow w fps, on mial po prostu przeniesc rozgrywke i oprawe znana dotychczas tylko z konsol stacjonarnych na plaszczyzne handheldow i to czyni idealnie 1 Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Wiadomo coś o polonizacji Tearaway, Batmana i Football Managera? Cytuj
zte 13 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Wiadomo coś o polonizacji Tearaway, Batmana i Football Managera? Tearaway PL reszta po angielsku Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 skąd masz info, że fm po angielsku będzie? na pc będzie polska wersja, więc nie rozumiem czemu na vicie miałoby nie być polonizacji Cytuj
zte 13 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 na vite tylko sony i cenega lokalizuje gry (LEGO) Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 football menager nie wiadomo, skoro ma być cross-game i cross save z wersją z pc, która jest pl to jest przecież duża szansa, że będzie też ona po polsku co byłoby logiczne tearaway raczej na bank pl bo to gra sony, tekstu w niej raczej mało więc raczej nie odwalą takiej szopki jak z soul sacrifice batman na bank angielski Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi