Opublikowano 14 września 201311 l Drodzy czytelnicy mam taką prośbę, możecie wypisać gry na Vitę w PL języku jakie powstały od premiery?? Bo kupiłem Vite i czekam na nią a chciałem sprawdzić gry w naszym języku na starcie ... Dziekuję za uwage i czekam na posty...
Opublikowano 15 września 201311 l Kilka ogranych przeze mnie: Escape Plan (PSN) Sound Shapes (PSN) Motorstorm RC (PSN) Uncharted: Złota Otchłań Wipeout 2048 Unit 13 LEGO The Lord of the Rings Władca Pierścieni When Vikings Attack (PSN)
Opublikowano 15 września 201311 l killzone najemnik rayman origins limbo bystry jak little big planet vita hot line miami super stardust delta
Opublikowano 15 września 201311 l Ficus, Rayman Origins ten z PSN jest po angielsku. Legends natomiast jest juz zlokalizowany.
Opublikowano 15 września 201311 l Autor a jak na PSN sprawdzić czy jest w Jezyku PL?? bo nie raz napisane jest a nie raz nie jest a jest w PL...
Opublikowano 15 września 201311 l Autor a czy jakoś na PSn da się wyczytać lub zobaczyć czy jest PL??
Opublikowano 15 września 201311 l Nie da się zobaczyć. Czasem opis jest po angielsku, a gra po polsku i na odwrót. Raczej zostało tu podane jakoś 95% gier zlokalizowanych. Zresztą, nie ma co obczajać byle czego, aby po polsku. Obczaj Uncharted, a najlepiej wykup abonament PlayStation Plus. Co miesiąc dostaniesz ze 3 gry na Vitę i ze dwie na PS3 . Edytowane 15 września 201311 l przez grzybiarz
Opublikowano 15 września 201311 l Autor Ps moje spalone więc zapominam o kupnie nowego:) zakupiłem Vitę i czekam z około roku po premierze i kupie ps4.. hehe a jakieś fajne przygotówki na vitę znacie coś co można posiedzieć z 2 dni:)
Opublikowano 15 września 201311 l http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/available/vita/metascore?view=condensed Ranking gier, na pewno coś wybierzesz.
Opublikowano 15 września 201311 l nie ogarniam tych niskich ocen dla killzone'a. To zdecydowanie gra zasługująca co najmniej na średnią w granicach 85-90% - przenośne konsolki tak pełnoprawnej dużej produkcji z gatunku fps w takiej oprawie jeszcze nie widziały. To serio wygląda jak jakieś kozackie remote play z ps3 niż dedykowany małej konsolce tytuł
Opublikowano 15 września 201311 l Autor popieram.. Jak ktoś się nie zna lub myli handhelda z stacjonarną konsolą to potem widac w ocenach gry.. ehh
Opublikowano 15 września 201311 l Ja tam z nim sie zgadzam, bo mimo ze killzone na vicie jest naprawdę super, to jednak jest krótki i w sumie nie oferuje nic nadzwyczajnego opórcz grafiki Osobiście wolałbym zobaczyć killzone w klimacie tego z psp, myśle ze swietnie by sie sprawdził na psv
Opublikowano 16 września 201311 l dla mnie to ten killzone ma lepszego singla niż killzone2 i lepsze multi niż killzone3 i jako całokształt to jedno z najbardziej udanych killzonów jakie wyszło. Jak kiedys pisalem - ten tytul nie mial wyznaczac nowych trendow w fps, on mial po prostu przeniesc rozgrywke i oprawe znana dotychczas tylko z konsol stacjonarnych na plaszczyzne handheldow i to czyni idealnie
Opublikowano 3 października 201311 l Wiadomo coś o polonizacji Tearaway, Batmana i Football Managera?
Opublikowano 3 października 201311 l Wiadomo coś o polonizacji Tearaway, Batmana i Football Managera? Tearaway PL reszta po angielsku
Opublikowano 3 października 201311 l skąd masz info, że fm po angielsku będzie? na pc będzie polska wersja, więc nie rozumiem czemu na vicie miałoby nie być polonizacji
Opublikowano 3 października 201311 l football menager nie wiadomo, skoro ma być cross-game i cross save z wersją z pc, która jest pl to jest przecież duża szansa, że będzie też ona po polsku co byłoby logiczne tearaway raczej na bank pl bo to gra sony, tekstu w niej raczej mało więc raczej nie odwalą takiej szopki jak z soul sacrifice batman na bank angielski