Skocz do zawartości

FIFA 14 Ultimate Team

Featured Replies

• Odpowiedzi 173
  • Wyświetleń 64,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tutaj znajdziesz odpowiedzi na mnóstwo pytań - http://ultimateteam.pl/poradnik/zgranie-menadzerowie-lojalnosc-i-premie/     do tych podpowiedzi z góry dodałbym jeszcze jedno Interesować się futbol

• Gdzieś czytałem, że będzie możliwość przerzucenia coinsów z 13 na 14 prawda to ?   ps. mam jakieś 150K coins plus to co sprzedam 

• Tyle to ja wiem, zdaje mi się że gdzieś widziałem zdjęcie na którym było można przerzucać całą zawartość xbox360-->xboxone i ps3-->ps4 a pod  tym było to o które mi chodzi.

Opublikowano
  • Autor

uhh David Villa znowu LW? kiczowo

z tego co czytałem boosty chemistry się zmieniły i wyglądają teraz tak :

ten sam team +2

ta sama liga +1

ten sam kraj +1

więc spokojnie można robić hybrydy z 2 lig wystarczy brać z tego samego kraju, coś jak bartiz zrobił

Edytowane przez black mamba

Opublikowano

Mam już tą Fifę w łapkach nareszcie . Chce ktoś kupić te kody z edycji Ultimate Team ? Gram tylko w sezony i mi niepotrzebne :)

Niestety nie wiem ile żądać i kto pierwszy zgłosi się na PW z dobrą ceną kody na 24 złote paczki z kartami Fifa Ultimate Team i jakimiś tam nagrodami od EA Sports czyli zespół adidas all stars , premie do wirtualnej gwiazdy , dodatkowe cieszynki i historyczne stroje klubowe . Jutro rano dam znać kto się zgłosił i ile dał ;)

Wreszcie się doczekałem !!! Ogromny plus wersji na PS3 : możliwość zastąpienia bożyszczy tłumów Szpaka i Szarana anglikami . Skill rośnie mi o kilka punktów .

Opublikowano

Moge miec dzisiaj Fife 14 na pece.

Sa cziterzy ? Dalej taka sieka jak w 13 ? tzn na 10 gier 11 trainerow ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez wronerro

Opublikowano

Od czego zależy ta wartość klubu ? mimo iż mam dużo lepszy skład niż ludzie z friends list oni mają większą wartość klubu :O ?

Opublikowano

zależy od wszystkich zawodników jakich masz w klubie nie tylko w active squad.

Opublikowano

Nie umiem grac w to (pipi).

W fifie 13 siedzialem sobie w 1 lidze zarowno w sezonach jak i UT i nie bylo problemow a tutaj ciagle klepy

Opublikowano

dla mnie tez w tym roku w UT gra się zupełnie inaczej.

Szkoda tez, ze za każdym razem gameplay z UT rozni się  tak bardzo od tego z sezonow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

nom z tym dali ciała jak co roku, czasem mam wrażenie jakbym w dwie różne gry grał i tak mnie mają po raz kolejny w jednej z pierwszych paczek trafiłem Koguta z Barcelony, a w kolejnym tygodniu Neymar był w drużynie tygodnia :( 

narazie gram SerieA ale jest mały wybór graczy tych lepszych i raczej przerzuce sie na BPL celuje w drużyne z Ozilem na czele narazie szukam odpowiedniego ustawienia dla siebie 

tutaj drużyna którą obecie gram http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=h3xvQVjnbg7V:360

Nie umiem grac w to (pipi).

skip to 0:50 

Opublikowano

UT jest na maksa z(pipi)any w tym roku. W to się grac nie da. Co strzal to bramka, kazde dośrodkowanie to prawie sytuacja 1 na 1, bramkarze z overalem 80 rzucają się jak pilka wpada do siatki, albo z 2 sec opoznieniem. Ktos tam w ogole szuka skilla ? LOOOOL Jest 5*gorzej niż w zeszłym roku. Szkoda, ze EA nie zrobi normalnie tego trybu z suwakami z sezonow, gdzie trzeba się czymkolwiek wykazac, by wygrac mecz.

Opublikowano

Jak sobie radzicie ze zmeczeniem pilkarzy? Jest jakis myk na to oprocz kart fitnessu? Bo kupowanie ich nie bardzo mi sie podoba.

Opublikowano

drugi skład i granie na singlu ?

Opublikowano

LW moze grac na pozycji LM i odwrotnie bez utraty jakosci?

Opublikowano

może tylko wtedy nie będziesz miał chemii za granie na swojej pozycji

Opublikowano

Moim zdaniem opcja nr 1

Ja obecnie chce zrobic cos takiego http://www.futhead.com/14/squads/1707446/  Coinsy na Daniego Alvesa i Ramosa juz odlozone, tylko mam dylemat kogo dac na bramke - Courtois, czy Alves oraz na lewa pomoc - Villa czy Guardado

e: jakby ktos chcial pograc na xboxie to wysylac zaproszenia - QvstraPL

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

ta gra jest tak pojebana ze nie ważne kogo masz w składzie jak masz wygrać to wygrasz jak nie to nie więc nie ma co się spinać o skład :P

Opublikowano

ta gra jest tak pojebana ze nie ważne kogo masz w składzie jak masz wygrać to wygrasz jak nie to nie więc nie ma co się spinać o skład :P

W sumie racja. Wczoraj w meczu mialem 2 strzaly i dwa gole, a gosc z ktorym gralem 13 strzalow i 0 bramek. Bylo mi go zal

Opublikowano

ja gram tym składem http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=hMgoRZ4obiOp:360

ławka to mój skład do resetowania fitnessu, i mówię czasami zapier*alaja jak roboty, wciskam podania na pałe i się urywają, łoje gościa okrutnie. następny mecz i każdy zmulony że piłki nie mogę podać, o szybkości i reakcji już nie mówię i chłop mnie jedzie jak ciecia:/ żal

Opublikowano

Kup Songa na CDM - nawet gdy reszta gra jak dalny on pracuje za  dwoch