Pawlo 86 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Hildebrand był naczelnym na polygamii... Cytuj
Gość Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Janicki z Neo Plus, Kreczmar chyba z Poly tez, no i Dusinski gdzies tam sie jeszcze tez w Sieci madrzy, no i Hildebrand, z ktorego to z reszta Gulash sie w Neo Plus nabijal z nazwiska. Reszty gwiazd nie znam, moze sie nie znam Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Ale zyeby, zamiast dać na okładkę GTA V bo na topie to z samolocikami wyebali. Poza tym będzie dobrze jak to przetrwa trzy nakłady. Szczerze to jedynym solidnym, świeżym pismem na rynku jakie się pojawiło w ciągu ostatnich 2 lat był PlayBox. Bo i okładki były solidne i materiały naprawdę ciekawe a gazetka źle się nie sprzedawała, tylko duży wydawca chciał więcej... 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Janicki z Neo Plus, Kreczmar chyba z Poly tez, no i Dusinski gdzies tam sie jeszcze tez w Sieci madrzy, no i Hildebrand, z ktorego to z reszta Gulash sie w Neo Plus nabijal z nazwiska. Reszty gwiazd nie znam, moze sie nie znam Kreczmar jest z Hypera. Edytowane 18 września 2013 przez _Be_ Cytuj
philipo 159 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Autorami tekstów w pierwszym numerze są: Paweł „Fett” Borawski, Mikołaj Dusiński, Rafał „Mastermind” Dziduch, Mateusz Gołąb, Konrad Hildebrand, Krzysztof „Kaxi” Janicki, Grzegorz „Jedah” Kondziela, Paweł „Plushowy Misio” Kozierkiewicz, Tomasz Kreczmar, Dariusz „Sir Haszak” Michalski, Kamil „Myślak” Myśliński, Dariusz „Konsolite” Pasturczak, Joachim Snoch, Kuba Tobiasz, Łukasz „Lucas The Great” Wiśniewski i Michał „Joel” Zacharzewski. Wydawcą i redaktorem naczelnym pisma jest Rafał „Mastermind” Dziduch. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Fajnie. Szkoda tylko, że absolutnie nikogo z tej listy nie kojarzę. Cytuj
Gość Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 No to jeszcze do mojej znanej mi listy dochodzi Jedah, który również do N+ pisywał. Zobaczymy co tam napłodzą i czy mają jakiś pomysł na siebie, bo bez tego 1% szans im daję na sensowną egzystencję Cytuj
[InSaNe] 2 506 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Sir Haszak z Top Secreta? Nieźle Kaxi i Jedah pisali do Neo Plus, Konsolite jeszcze do starego Neo. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Na miejscu chłopaków bardziej poszedłbym w nowy portal internetowy lub e-gazetkę. Wiadomo, że chodzi o zysk a konkurencja jest mała (choć bardzo mocna marka) tylko ile osób po to sięgnie. Bo jak ja bym o niczym nie wiedział i spojrzał na tą okładkę i nazwę to pomyślałbym, że to gazetka z pecetowymi grami jakie nieraz można zobaczyć w punkcikach prasowych. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Jakby nazwali pismo Neo Secret Service albo Secret Service Plus to by chociaz przyciagneli uwage. A dali jakichs nonemeow na na okladke, tytul jakby byl adresowany do czytelnikow Cyber Mychy nie mowiac juz, ze i na samej okladce pier.dolneli "jakas gierke o samolotach chyba" co nawet corowi gracze moga miec problem ze skojarzeniem. O tym, ze w czasie premiery pismam trwa zbiorowa masturbacja nad gta nie wspomne. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 „Plushowy Misio” Nie kupię Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Konsolite xDDDDDDDDDDDDDDD lalem go jak szmate w doa2 na jakichs targach. Zrobil rage quita z wlasnego stoiska i powiedzial, ze gram kapuste xDDDDD Edytowane 19 września 2013 przez Jaczes Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 z chęcią kupię, tak jak ktoś wspomniał wcześniej, ta pustka w działach gazetek z gierkami mnie przeraża Cytuj
Gość Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Konsolite xDDDDDDDDDDDDDDD lalem go jak szmate w doa2 na jakichs targach. Zrobil rage quita z wlasnego stoiska i powiedzial, ze gram kapuste xDDDDD Plus gdzies tu pisal ktos, ze na kogos naskoczyl za rzekome przekrecenie jego ksywy, bo ponoc, o ile mnie pamiec nie myli nie wymawia sie u niego "lajt", tylko "lite" Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Proponuje skladke na 4. Osoba z karta kupuje i wysyla pozostalym skany na PW. 1. Mejm (nie mam karty) Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Jakby nazwali pismo Neo Secret Service albo Secret Service Plus to by chociaz przyciagneli uwage. A dali jakichs nonemeow na na okladke, tytul jakby byl adresowany do czytelnikow Cyber Mychy nie mowiac juz, ze i na samej okladce pier.dolneli "jakas gierke o samolotach chyba" co nawet corowi gracze moga miec problem ze skojarzeniem. O tym, ze w czasie premiery pismam trwa zbiorowa masturbacja nad gta nie wspomne. Byłbym tu ostrożny w wyrokowaniu okładki. Wszystko co World of Tanks sprzedaje się w tym kraju jak bułki, a tutaj mamy wyczekiwanego World of Warplanes, czyli "to co czołki, tyko samolotami się lata" Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 No ale oni chyba nie celuja w peceiarzy? (gro graczy WoT) WoW bedzie na konsoili? Ktos wie? No wlasnie... Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Mają napisane na okładce, że PC też zawierają. Są pismem multiplatformowym. Zresztą każdy chce coś na WoT ugrać, nawet PE miało okładkę gdy była okazja żeby ją dać Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 No dokładnie. Okładka z WoT to murowany sukces. W nowym numerze CDA dają złoto do WoT-a. Jak myślicie, dobrze sprzeda się taki numer? xD Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 No ja sie zgadzam, ze WoT przyciaga. PE dalo, teraz ma CDA ale Gramy startuje troche z innej pozycji. PE taka okladka mogla co najwyzej wzbudzic drwiny i oskarzenia o "sprzedanie sie" bo i tak kazdy (wiekszosc) marke zna. Jedyne co nowi mogli ugrac to wiecej $$$ na ewentualny drugi numer bo chyba nikt nie ma watpliwosci, ze okladka jest sponsorowana. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 No dokładnie. Okładka z WoT to murowany sukces. W nowym numerze CDA dają złoto do WoT-a. Jak myślicie, dobrze sprzeda się taki numer? xD Ostatnio jak dali złoto do WoT, to pobili jakiś rekord, chyba dwuletni... Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Jak nie chcesz upaść, to w każdym numerze dawaj złoto do WoT. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 (edytowane) Dylemat bez wyjścia- dać na okładkę listę anonimowych nazwisk czy listę mniej lub bardziej niepoważnych ksywek, z których co bardziej uważani gracze mogą kilka kojarzyć? Ja w każdym razie nie kupuję, tym bardziej ze względu na zapowiadany "nacisk na publicystykę", pachnie mi to przelewaniem na papier internetowego grafomaństwa. Edytowane 20 września 2013 przez Wielki K Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 21 września 2013 Autor Opublikowano 21 września 2013 (edytowane) Za(pipi)iście trzy strony tematu a większości leci hejt po zabaczeniu okładki. Zamiast się cieszyć, że w tym zaplutym ku.rw.idołku ktoś ma jaja żeby wypuścić cokolwiek na papierze to plujecie jadem. Weźcie się przejdźcie na jakąś głupią stację paliw w UK albo Niemczech,popatrzcie ile tam jest magazynów o grach. W tych krajach gdzie każdy ma smartphona przy (pipi)e z nielimitowanym netem 24/7 dostępem do wszystkiego w sieci a jednak jest miejsce na papier. Niektóre są bardziej, niektóre mniej godne uwagi ale istnieją i naród to kupuje. A my co mamy? PE, które według mnie trzyma ciągle poziom i CDA które totalnie już chyba odpuściło. Od miesięcy (pipi)owe i stare gry na cover dvd, recenzja GTA V będzie za miesiąc a dopiero we wtorek relacja z gamescom. Ja trzymam kciuki za Gramy! i jeszcze kogoś kto może ma w planach wydać chociażby polski Edge. Dla mnie to czysta przyjemność rozwalić się w łózku z nowym pachnącym magazynem. Żaden eKiosk i gówniane wersje elektrniczne tego nie zastąpią i koniec kropka. Cebulaki mogą minusować. Edytowane 21 września 2013 przez chris85 5 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Przegladalem dzis w kiosku. Jest 5 recenzji. Reszta to tematy okologrowe (retro etc.) w tym w ch.uj wywiadow (chyba nawet sami ze soba). Wizualnie jest wiecej tekstu niz obrazkow a oprawa nie odrzuca (jest mnie cukierkowa niz PE i raczej monotonna). Przejrzalem na szybko i nie moglem odnalesc jakiegos konkretnego podzialu na dzialy (nowosci, retro, felietony itd.) ale to pewnie kwestia obycia. Recenzje rozpoznalem po ocenie koncowej poniewaz ktos wpdal na pomysl (albo nie) zeby w spisie tresci nie podac numeracji stron. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi