aux 3 784 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Jest 3 numer. Wyszedłem do kiosku po nowe PE, patrzę a tu Gramy. Ucieszyłem się bo myślałem że padną po dwóch numerach. Fajne pisemko, zastępuje mi trochę Neo+. Jest sporo przemyśleń redakcji, zawsze czegoś się dowiem ciekawego o indykach i wywiady mają ciekawe. Recenzji mało, ale te mam w PE. Polecam jak komuś nie wystarcza jedno pismo. CDA czasem kupuję, ale drażni mnie tam wywyższanie Peceta. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 jak dorwę gdzieś to z chęcią sprawdzę, ile stron ma ten magazyn? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Czy Tomasz Gop, to jeden developer, czy studio kilkuosobowe? Widzę drugi Chmielarz-celebryta się z niego robi. W PE też na okładce "z wizytą u Tomasza Gopa". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 A kupie sobie bo pe czytać się nie da niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Akurat sie dzisiaj zastanawialem czy wyjdzie kolejny numer. Bedzie trzeba znowu skoczyc do kiosku po drodze do pracy. Mam nadzieje, ze magazyn przetrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 że jeszcze ktoś liczy, że przetrwa dłużej niż kilka numerów... Chyba wykrakałeś. Obecnie na stronie magazynu panuje cisza. Autorzy o niczym nie informują. W dodatku została wyłączona możliwość kupienia prenumeraty papierowej/elektronicznej. Wszystko wskazuje na to, że magazyn zdechł... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 tez mi nowosc Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Spokojnie, oni cały czas "grają". Wczoraj widziałem w kiosku świeżutki numer, niestety kiosk był zamknięty. Przypominam że jest też wydanie cyfrowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Super wiadomosc. Jutro skocze do empiku po nowy numer. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 i co, warto kupować ten magazyn? Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jeśli lubisz felietony nt. branży growej to jak najbardziej. Jeśli chodzi o nowinki growe czy recenzje to na pewno nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Kupiłem do samolotu jak wylatywałem z Polski, nawet fajnie czytać niektóre felietony, najbardziej mi się spodobało o "graceniu" czyli nie do końca być gotowym na dystrybucje online Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi