Opublikowano 17 września 201311 l Ta gra jest tak ogromna że zasługuje na osobny temat z samymi "smaczkami". Co udalo Wam się ciekawego odkryć? Przed chwilą np. na plaży robiłem zdjęcia laskom w bikini, widać że im się to nie podobało i zaraz przyleciały jakieś koksy i dostałem po ryju
Opublikowano 17 września 201311 l Pewnie żaden z tego easter egg, ale jakoś tak cieplej na sercu się zrobiło, jak zobaczyłem te grafitti Po 10 latach, dobrze tu wrócić .
Opublikowano 17 września 201311 l Kopajcie w samochody i zaczepiajcie ludzi jak łazicie Chopem. Kochane zwierzę!
Opublikowano 17 września 201311 l włażąc na Mt Chilled ( tak się nazywa?) dostajemy spadochron. Takie coś się liczy?
Opublikowano 17 września 201311 l duzo aluzji do uniwersum gta, podczas kompletownia teamu słyszymy o jakimś wschodnio europejskim cwaniaku z liberty city który teraz siedzi cicho na (pipi)e, ogólnie dużo odniesien do popkultury i gier, halo gears of war cod, firmy apple i facebooka. trevor to jeden wielki easter egg.
Opublikowano 17 września 201311 l W ogóle bardzo dużo jest o obcych w tej grze - gdzieś tam w morzu można znaleźć zatopiony statek - ten w lodzie - misje nawiązujące jak się naćpiemy Ciekawe czy to trochę taka reakcja na po(pipi)ane misje w SRIV?
Opublikowano 17 września 201311 l Na groove street jeździ trzech kolesi na bmxach - jeden jest gruby, totalne nawiązanie do początków GTA:SA ZIomy przez telefon mówią czasem "hello CJ" albo "hello MR. Johnson" czy coś takiego, też nawiązanie
Opublikowano 17 września 201311 l Zapewne tak jak w 4, blokują się, a po zgonie/wczytaniu odblokowują się.
Opublikowano 17 września 201311 l Gdzie jest Grove Street i dom CJ'a? Bo nie mogę znaleźć na mapie. na mapie jest garaż do kupienia na Groove Street przeleć po symbolach $ i znajdziesz
Opublikowano 17 września 201311 l Mam jeden garaż niedaleko domu Franklina, to ten? Ale bardziej mi chodzi o ten okrągły plac znany z Groove, na skrinie był. Edytowane 17 września 201311 l przez suteq
Opublikowano 17 września 201311 l To zaraz obok tego garazu na grove street jest ten okrągły plac Rzucanie faków L1 działa też na rowerze
Opublikowano 17 września 201311 l Pojechalem na Groove. Od razu za dom w poszukiwaniu easter egga, patrze cos sie swieci, podchodze i zebralem koperte. 1/50. I jezeli zbiore wszystkie to odkryje prawde o morderstwie. Jest za to trofik. NAJS
Opublikowano 18 września 201311 l Już po kilku godzinach miałem smaczek po którym myślałem, że padnę heh. Bujam się na rowerze jako Franklin i pojawia się "randomowe wydarzenie" - tak to się bodajże zwie? W każdym bądź razie nie jest to standardowa misja poboczna. Dwóch typów okrada sklep czy tam kogoś, już nie pamiętam. Proszą żebym skołował furę i uciekł przed policją. Po kilkunastu sekundach poznałem ten głos, starego znajomego z Czwórki - Patrick McReary. :O mother of god. Na końcu powiedział, że jeżeli będę potrzebował kogoś do roboty to żebym zadzwonił do niego. Czyli pewnie będę mógł go wybierać do napadów :O Heh czyli potwierdza się, że zakończenie Ballady wyraźnie dawało znać gdzie będzie dziać się następna część. Patrick odlatujący do LS. W takim bądź razie zgodnie z tym: NIKO gdzie jesteś!?
Opublikowano 18 września 201311 l taki mały smaczek - zobaczcie jak do wody skacze Michael a jak skleja deche Trevor
Opublikowano 18 września 201311 l w radiu to w ogole zawsze mowia o ostatnich wydarzeniach np. o napadzie ktory sie zrobilo wczesniej czy cos.
Opublikowano 18 września 201311 l Kurna Słupek, ale mnie korci, żeby odkryć spoiler, ale uj będę twardy, może sam na to wpadnę. Pamiętasz może w którym miejscu na mapie miałeś to wydarzenie?
Opublikowano 18 września 201311 l gdzieś przy centrum sut,prędzej czy później trafisz :> A ja szukałem tej forsy ale za uja jej tam nigdzie nie ma ogólnie sporo jest na tej mapie z kolekcjonerki musze tam pojeździć,i to spoko bajer powiesiłem sobie mapeczke na ścianie i świecie uv xD