Gość suteq Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 To prawda, że jak najedziemy na tę mapę z kolekcjonerki specjalnym światłem to pokazują się zakamuflowane napisy? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 tak,są różne rzeczy zaznaczone na mapce,a z tyłu wskazówka gdzie szukać 500tys chyba 500 xD Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Aktorzy. ;o Michael, Franklin i Trevor ;o Edytowane 18 września 2013 przez suteq Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Oscary dla nich! Edytowane 18 września 2013 przez chris85 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Oni istnieją : O Jacy podobni Cytuj
Słupek 2 144 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Kurna Słupek, ale mnie korci, żeby odkryć spoiler, ale uj będę twardy, może sam na to wpadnę. Pamiętasz może w którym miejscu na mapie miałeś to wydarzenie? W okolicach domu Frankilna, gdzieś tam się kręciłem. Ale masakra z tym UV i mapą ja pier... :o Btw ten typ co podkłada głos pod Micheala wygląda jak Jon Roberts heh. Edytowane 18 września 2013 przez Słupek Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Jak robić taunty na przypadkowych osobach na ulicy ? Widziałem na YT ze jest taka możliwość, ale niestety nie wiem jak ... Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Jeśli dobrze kojarzę coś takiego zrobiłem parę razy przypadkiem R1, że zacząłem wrzucać na jakiegoś przypadkowego przechodnia i wyszła z tego mała bijatyka Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Najszybszy sposób na nabicie levela w lataniu, to zaliczenie dosłownie kilku stopni kursu pilotażu. Przy okazji można zobaczyć jak rewelacyjnie się teraz lata helikopterem ( nie licząc tych turbulencji) i fajnie usprawniono skoki na spadochronie Edytowane 18 września 2013 przez chris85 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Jak się strzeli w księżyc to się rusza ;], U trevora na wsi jest Ulica Armadillo ST Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 No... dobrze, ale to chyba dość oczywiste, że w szkole najszybciej podniesiesz najszybciej umiejętność. Same postacie w trakcie misji przypominają sobie, by zaliczyć kilka lekcji, bo trzeba będzie latać samolotami/helikopterami. Jak naciśnie się Start by włączyć ekran pauzy, to w prawym górnym rogu jest miniaturowy potret postaci którą gramy. Każda zmiana stroju, nawet na te specjalne w misji, jest tam również odnotowywana. To jest dopiero przywiązanie do szczegółów. Cytuj
Słupek 2 144 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Jak robić taunty na przypadkowych osobach na ulicy ? Widziałem na YT ze jest taka możliwość, ale niestety nie wiem jak ... Na Pleju strzałka w prawko. To są ogólnie gadki, zaczepianie etc. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Jak dwa razy zapyskujecie do policjanta to dostaniecie gwiazdkę 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Zobaczcie czyja płyta winylowa leży na podłodze w domu Franklina XDDD A i wiecie, że Franklin ma 25 lat? Spójrzcie na tablice rejestracyjne jego Buffalo: FC1988. Edytowane 18 września 2013 przez Rozi Cytuj
Texz 670 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Na Pleju strzałka w prawko. To są ogólnie gadki, zaczepianie etc. Tip. Trevor ma mistrzowskie hasła! edit. po odwiedzeniu Social Clubu w grze dostajemy dodatkową broń, furkę i samochód za free. Da się z Michaela zrobić Maxa Payne z trójki, z łysą glacą i brodą. W Suburban są hawajskie koszule, polecam! Cytuj
Słupek 2 144 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Wczoraj jak działał sprawnie SC to widziałem jak typ zrobił z Trevora, Waltera z BB i wrzucił fotkę na Snapmatic xD Swoją drogą szkoda, że fotki można robić tylko jak działa SC. A co jeżeli gramy offline? Już tyle razy chciałem coś sfotografować a cały czas wypieprza błąd z SC ;/ Co do smaczków polecam czytać na bieżąco bleety. Ale MASAKRA co tam się dzieje - chyba od czasów Ballady i Yusufa nie pamiętam żebym tak się śmiał w jakiejś grze. Duża zasługa w tym kapitalnego, "swojskiego" tłumaczenia Cenegi. Nawet dzisiaj widziałem wpis Bruciego heh. W necie jest niezła beka z iphonów "porównaj modele, wszystkie są takie same". W jednej misji pobocznej "fotograficznej" dla Franklina jest niezła beka z Justina. Widziałem bilbordy parodiujące Szklaną Pułapkę. Zastanawia mnie tylko czy wyjaśnią (napomkną, wspomną) w jakiś sposób co się stało z GS. Czemu teraz urzędują tam Ballasi gdzie CJ i gang zielonych... 1 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 czy mi sie zdaje czy glos pod kumpla trevora podklada slawny Francis? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Jest jedna misja poboczna dla tych staruszków, którego Trevor dusi w trailerze, żeby znaleźć itemy sławnych ludzi. Musimy zdobyć ząb członka grupy LOVE FIST. O Niko też jest wzmianka podczas przygotowań do pierwszego napadu. Edytowane 18 września 2013 przez suteq Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Dokładnie ,uwielbiam takie nawiązania,mam nadzieje że jest ich więcej :3 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Miałem też misję poboczną u Franklina na pustyni gdzie spotkałem świra od UFO i kazał zebrać i przynieść mu wszystkie części statku UFO(co jak wiadomo jest znajdźką). To jest kolejne nawiązanie do San Andreas, w ogóle w domu Michaela jest obraz z wizerunkiem UFO, bardzo podobne można było znaleźć w ufo barze na pustyni w San Andreas. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 18 września 2013 Autor Opublikowano 18 września 2013 W jednej z misji w której musimy obrobić Bank w Paleto Bay jeśli wybierzemy Packiego do drużyny to będzie opowiadał całą historie z wiadomej misji w LC Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Znalazłem swój pierwszy Rampage dla Trevora Hehehe dialog poprzedzający mistrz, sama zadyma też, chociaż zginąłem 5 razy, bez auto aima ciężko ogarnąć 10 na raz, ale pomaga włączony na stałe w trakcie Rampage specjalna umiejętność Trevora. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Da się jakoś zaakceptować Jimmy'ego na LifeInvaderze? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Oj jest sporo smaczków w tej grze: - sports almanac w pokoju franklina przywodzi na myśl "Back to the future"; - gazety z wizerunkiem typa "blizniaczo-podobnego" do Klebitza, porozrzucane na jednej z plaz; - Można spotkac nawet drugą postac, myslałem ze nie bedzie to mozliwe. Wracalem sobie od fryzjera Michaelem, gdy przed domem Franklina ujrzałem go we wlasnej osobie - gadka szmatka ze mieli sie spotkac dopiero u starego i Frank odchodzi. Gdy idziee się w drogę za czarnuchem ten rzuca w naszą stronę teksty by na końcu się wkur*wic i dać nam w pysk który skutkuje zgonem. Miazga! Kopara do ziemi przez dluugi czas. - W jednym z miejsc, na rozwidleniu kanałów, jest mała imprezka z dragami do jego końca. Jadać za autami do konca po wyjsciu z pojazdu kierowcy zaczynają do nas strzelac, a tym samym reszta zgraji oponentów. W dzień natomiast po wodnej cześci kanału 2 typów urządza sobie wyścigi na skuterkach wodnych. Nie wiem co smaczkiem co fajną randomową akcją, ale jest tego cała masa i ciezko nawet spamietac wszystkie te wspaniałe zdarzenia. I weź tu rób misje jak byle wypad na drugi koniec miasta to 2h przeplatane mega akcjami. Edytowane 18 września 2013 przez XM. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Heh, ciekawie wymyślili patent z telefonami naszych 3 bohaterów. Z wyglądu interfejsu można spokojnie wywnioskować, ze: Franklin - Android Michael - iOS Trevor - Windows Phone @down a, to soraski Edytowane 19 września 2013 przez ragus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi