Snake1996 1 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 W grze można znaleźć supersportową brykę do złudzenia przypominającą Bugatti Veyrona Super Sport - łatwo do poznać po czarno-pomarańczowym malowaniu i literze "T" w logo (zamiast oryginalnego "B"). Niby nic szczególnego, ale jest jeszcze jedno nawiązanie do tej legendarnej marki. W jednej z misji musimy ukraść Z-Type'a dla Dave'a. Samochód ten to wierna kopia Bugatti Type 57SC Atlantic, a więc najdroższego obecnie auta świata. Z tyłu auta widnieje taka sama literka "T", więc marka się zgadza, zresztą, do cholery - nawet w grze widać, że karoseria składa się z dwóch połówek połączonych nitami, zupełnie jak w oryginale. W misji Dave wspomina, że zostało 10 egzemplarzy tego wozu. Nie wiem, czy te dane są prawdziwe, ale mimo wszystko to świetny smaczek. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Zauważyłem, że wszystkich misji jest 69. 69. Yebane zboczuchy w Rockstar, wsadzają tę liczbę gdzie popadnie. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 19 września 2013 Autor Opublikowano 19 września 2013 W jednej misji musimy udać się na plan filmowy i ukraść samochód do złudzenia przypominający samochód Bonda Ale to nic, tym samochodem można rozrzucać kolce i polecam sprawdzić "do czego służy czerwony przycisk" W późniejszej misji dochodzi jeszcze działko... Ile tam tego jest to głowa mała Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Ale "smaczunio" odkryłem W grze są między innymi do znalezienia "znajdźki" - listy wyjaśniające tajemnicę jakiegoś zabójstwa. Wejdzcie w internet (ten w grze oczywiście) i wpiszcie w wyszukiwarkę "Leonora", znajdzie wam stronkę z zamordowaną Leonorą Johnson. To właśnie o jej tajemnicy zabójstwa, szukamy listów. Mother of God - co na tej stronie się dzieje xDDDDDDDDDDDDDD Zobaczcie zdjęcie, przeczytajcie fakty czy notatki o podejrzanych - przemasakra Całość to oczywiście nawiązanie do Elizabeth Short czy sprawy Czarnej Dahli. Poza tym wszystko zajeżdża też trochę L.A Noire (szczególnie fotki na stronie xD) w którym oczywiście też była sprawa Czarnej Dahlii. Już pomijam fakt, że Leonora Johnson - Johnson może z tych Johnsonów (od Carla) hehe Druga sprawa to pewnie każdy o niej wie co gra. Ale muszę to napisać - pierwsza misja Trevora Johny [*] Dzizas fucking Chrajst - mózg rozje.... dosłownie i w przenośni Cytuj
Texz 670 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 The best part, w drugim trailerze widzieliśmy śmierć Johnyego Łowcy spisków dali ciała. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Haha dokładnie o tym samym myślałem podczas tej scenki. Drugi Trailer się kłania, najlepsze, że praktycznie oglądałem go codziennie nawet po kila razy w ciągu dnia. Gdyby tylko człowiek wiedział kogo tam butuje Trevor heh. Edytowane 19 września 2013 przez Słupek Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Ale "smaczunio" odkryłem W grze są między innymi do znalezienia "znajdźki" - listy wyjaśniające tajemnicę jakiegoś zabójstwa. Wejdzcie w internet (ten w grze oczywiście) i wpiszcie w wyszukiwarkę "Leonora", znajdzie wam stronkę z zamordowaną Leonorą Johnson. To właśnie o jej tajemnicy zabójstwa, szukamy listów. Mother of God - co na tej stronie się dzieje xDDDDDDDDDDDDDD Zobaczcie zdjęcie, przeczytajcie fakty czy notatki o podejrzanych - przemasakra Całość to oczywiście nawiązanie do Elizabeth Short czy sprawy Czarnej Dahli. Poza tym wszystko zajeżdża też trochę L.A Noire (szczególnie fotki na stronie xD) w którym oczywiście też była sprawa Czarnej Dahlii. Już pomijam fakt, że Leonora Johnson - Johnson może z tych Johnsonów (od Carla) hehe W tv tez mowia o tym zabojstwie 1 Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Te znajdźki są poświetlane jak np. apteczki i podobnej wielkości? Chyba są w jakiś wykręconych miejsach bo jeszcze na żadną nie trafiłem, ale też nieszczególnie jeszcze szukałem Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 To nie jest temat z pytaniami. Tak, są podświetlane, wrzucałem screen z jedną. W spoilerze, bo jeszcze ktoś mi pociśnie, że zdradzam lokalizację jednej. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Film w kinie o robocie - rany jaka schiza, deprecha i dół... Wyszedłem przed końcem 1 Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Kurde nie pamiętam dokładnie lokacji, bo nie chciało mi sie zdjęcie przesłać, ale na południowy-wschód od Mt. Chlliad po lewej od autostrady jest obóz jakiś UFO-hippisów Całą góra jest wymalowana w różne hasła i wizerunki obcych, dobre teksty między sobą rzucają czy do bohatera, polecam odwiedzić Hehehe i teraz dopiero do mnie dotarło, że to Audi A6 lookalike pod domem Michaela zwane jest Tailgater Dla tych co oglądają Top Geara i wiedzą czemu Audi jeżdzą sami "cocks" nazwa wyda się maksymalnie trafiona Edytowane 19 września 2013 przez Bartg Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Ja znalazłem kolo fortu zancudo zamkniętą wioskę gdzie ludzie chodzą nago masakra, w środku kij bejsbolowy znalazłem i masa broni tam jest ;], chwile potem jadę autostradą a ci nadzy kolesie atakują jakaś babkę to jej pomogłem i okazało się że to jakaś sekta przeciwników technologi haha. Nie jestem w stanie ogarnąć na ile godzin starczy ta gra , jest tam masa rzeczy do zwiedzania i ogarniania. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 19 września 2013 Autor Opublikowano 19 września 2013 Po napisach końcowych otrzymujemy "kartę pacjenta" od tego terapeuty. Ciekawi mnie to czy każdy będzie miał inną po zakończeniu gry. Moja dla porównania: http://oi44.tinypic.com/2ut2q92.jpg Cytuj
Snake1996 1 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Cholera, smaczków samochodowych jest cała masa! Pomijając już fakt, że auta tym razem naprawdę przypominają swoje realne odpowiedniki, wspomnę tylko, że model do złudzenia przypominający Audi nazywa się...Tailgater. Nazwa adekwatna do zachowań typowych kierowców aut niemieckiej marki. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 19 września 2013 Autor Opublikowano 19 września 2013 Jak skończymy fabułę to w domach każdej z postaci będzie można zmienić ciuchy na te z "robót", np. kombinezony, oraz... same majtki dla Trevora Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 ma ktos jakas liste jakie fury udaja jakie? w sensie tailgater to audi, a reszta? Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 jeden z motocykli to Ducati 1198 Panigale , zreszta w tej czesci tak pojechali po bandzie, ze np. ford to moglby na dzien dobry sypnac pozwem za gt40 w GTA 1 Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Kategoria smaczki - pomogłem typowi w odebraniu jego roweru jakiemuś zbirowi który mu go zakosił. Mineły ze 2-3 dni w świecie GTA i dostałem e-maila od typa, że za bezinteresowną pomoc daje mi 100k $ w akcjach jego sklepu. Raz pojechałem do fryzjera coby odszykowac Michaela przed grą w tenisa - wchodzę i napad. Szkoda, ze po odzyskaniu łupu i oddaniu go właścicielom nie dostaje się, np. zniżki na usługi w salonie. Ale smaczki, ale smaczki. <3 Cytuj
Snake1996 1 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) ma ktos jakas liste jakie fury udaja jakie? w sensie tailgater to audi, a reszta? Długo by wymieniać, poza tym część samochodów to hybrydy (np. przód Jaguara i tył Aston Martina), ale postaram się kilka odgadnąć. Idąc za http://www.igta5.com/vehicles Blista - Volkswagen Scirocco Dilettante - Chevrolet Volt Issi - Mini Cooper Cognoscenti Cabrio - Bentley Continental Dominator - Shelby GT500 Gauntlet - Dodge Challenger SRT8 Phoenix - Pontiac Firebird Trans Am Picador - Chevrolet El Camino Washington - Ford Crown Victoria 9F - Audi R8 Banshee - Dodge Viper Buffalo - Dodge Charger SRT8 Carbinozzare - prawdopodobnie Ferrari F12 Comet - Porsche 911 Coquette - Corvette Stingray 2014 Elegy RH8 - Nissan GTR Feltzer - Mercedes SL AMG Oracle - BMW serii 5 Super Diamond - Rolls Royce Phantom Surano - Jaguar F-Type czy Mercedes SLS? Nie widzę JB 700 - no kurde, James Bond 700 oczywiście Aston Martin DB5 Monroe - Ford GT40 Z-Type - Bugatti Type 57SC Atlantic Adder - Bugatti Veyron Bullet - Ford GT Entity XF - Koenigsegg Infernus - Lamborghini Murcielago z wydechem od Pagani Zondy Vacca - Lambo Gallardo? Voltic - Lotus Elise/Exige Baller - Range Rover Baller 2 - Nowy Range Rover Beejay XL - Toyota FJ Cruiser Cavalcade - Cadillac Escalade Dubsta - Mercedes klasy G FQ2 - Infiniti FX Mesa - Jeep Wrangler Patriot - Hummer H2 Rocoto - Porsche Cayenne Tyle wywnioskowałem z tych małych obrazków, jak chcesz to poszperam w grze i dopiszę do listy. Edytowane 19 września 2013 przez Snake1996 Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Dilletante to barzdiej stary Prius, swoją drogą nazwa idealnie pasuje Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Kurde nie pamiętam dokładnie lokacji, bo nie chciało mi sie zdjęcie przesłać, ale na południowy-wschód od Mt. Chlliad po lewej od autostrady jest obóz jakiś UFO-hippisów Całą góra jest wymalowana w różne hasła i wizerunki obcych, dobre teksty między sobą rzucają czy do bohatera, polecam odwiedzić Hehehe i teraz dopiero do mnie dotarło, że to Audi A6 lookalike pod domem Michaela zwane jest Tailgater Dla tych co oglądają Top Geara i wiedzą czemu Audi jeżdzą sami "cocks" nazwa wyda się maksymalnie trafiona Trafiłeś na coś co istnieje także w realu. Wpisz sobie w googlach Salvation mountain (całość jest sprawką jednego kolesia na emeryturze w podzięce dla boga). Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Niektóre z tych przypadkowych zadań są genialne, no i ogólnie widać że od czasu Hot Coffe troche się zmieniło i możemy spotkać takie kwiatki jak:http://obrazki.elektroda.pl/1311651200_1379600425.jpg Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Trafiłeś na coś co istnieje także w realu. Wpisz sobie w googlach Salvation mountain (całość jest sprawką jednego kolesia na emeryturze w podzięce dla boga). Ooo super dzięki, nawet nie wiedziałem że coś takiego istnieje Pokłony po raz kolejny dla R*. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Dodam, że można tam znaleźć fragment statku kosmicznego. Swoją drogą, znalazł ktoś w grze Stalliona? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi