Marczello 23 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 jak w nocy raz stanalem samochodem na swiatlach obok radiowozu, i zobaczylem snop swiatła z latarki skierowany w moja stronę od razu pojawil sie banan na twarzy. zajepipi to wygladalo XD Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Pewnie większość z was widziała, ale polecam stronkę w growym necie nt Righteous Slaughter 7 Niestety filmik z gameplaya mi nie działal "due to high demand" xD A wpisanie w tym prawdziwym internecie adresu stronki przerzuca nas na strone rockstara, nawet o tym pomysleli ze ludzie beda wszystkie adresy z gry sprawdzac w normalnym necie i ustawili odpowiednie przekierowania na lifeinvader.com mozna wchodzic z poziomu pc Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Ja dziś mam zamiar Franklinem odwiedzić miejsce lądowania UFO, mam nadzieję że są tam jakieś szczątki albo i cały pojazd Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Widzieliście co pojawia się po zdobyciu 100%? Dla tych co już mają - przeszukajcie dokładnie Mt. Chiliad w dzień i w nocy, a ciekawskich zapraszam do spoilera Rozwiązanie zagadki legendarnej Wielkiej Stopy: http://www.youtube.com/watch?v=9jdWJ50sB9g UFO: http://www.youtube.com/watch?v=TtMUT9bKZKY Cytuj
popiol 16 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Celowałem wczoraj z broni w Chopa, bidulek się na mnie obraził, poszedł sobie na drugą stronę ulicy i osikał słup Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Trevorowi odrastają włosy na głowie po jakimś czasie Cytuj
Texz 670 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Stojąc na czerwonym na skrzyżowaniu równolegle do jakiejś konkretnej furki wciskamy gaz i ręczny. Często klient w furce obok chętnie przetestuje przyśpieszenie do następnego skrzyżowania OLO. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 (edytowane) bat co masz na mysli? ze zmienia mu sie fryzura na tą z włosami? czy co? swoja drogą raz miałem chyba coś co można podciągnąć za błąd - miałem u trevora długie włosy i wąsy a gdy kupiłem jedną z posiadłości pojawiła sie krótka scenka ale trevor na niej zmienił całe ubranie i nie miał już wąsów, wątpie żeby to było zamierzone, tak jak by cofneło go do standardowych ustawień wyglądu (i nie była to sytuacja kiedy wracam do niego po jakimś czasie nieużywania i sam sie przebrał, tylko chodziłem nim, kupiłem lotnisko i na scence pojawił sie w standardowej białej koszulce i bez wąsów;p Edytowane 21 września 2013 przez Yano Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 (edytowane) Zauważyliście, że Michael i Trevor kradną samochód wybijając szybę, a Franklin otwiera go jakimś wytrychem(oczywiście nie zawsze, ale ma taką opcję, u M i T tego nie widziałem)? Świetna rzecz. Leciałem też na spadochronie i wlecialem w ptaka. xD Fajna reakcja, miło, że ptaki to nie są już puste i przezroczyste tekstury. Edytowane 21 września 2013 przez suteq Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 misja u lestera - multi target assasination - czy tylko ja widzę nawiązanie do misji Autocide z Vice City? Nawet cele podobne 1 Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Podobno jest to nawiązanie do rzeczywistości -> http://www.youtube.com/watch?v=n1tinDWt2bY I jeszcze jeden: Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 W grze jest firma Maibatsu. Chyba nie muszę tłumaczyć do czego podobna jest nazwa. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 producent jakiegoś budulca (na budowach na paletach jest tego pełno, trudno mi okreslić czy to dechy, czy styropian czy co tam jest) nazywa sie fap-fap Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Zapuściłem się Trevorem do dzielnicy Grove a czarnuchy do mnie że to nie miejsce dla takiego jak ja . Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Dla tych, którzy nie wiedzą: jako Michael wejdźcie na stronę http://www.epsilonprogram.com w growym internecie i wypełnijcie kwestionariusz. Będzie co robić przez naprawdę długie godziny . Przecież to zależy od tego, kiedy akurat wykonujemy daną misję. To tak, jakbyś się dziwił, że u Ciebie w grze zrobiłeś np. Franklinowi brodę i w scenkach misji Franklin występuje z brodą. No ale przecież na trailerach nie było brody :o Jak to. Przeszedłeś w ogóle tę misję? Bez względu na to jaką odpowiedź udzielisz, mam dla Ciebie zadanie: podaj link do filmiku, w którym ta scenka w grze odbywa się w takich samych okolicznościach, jak na trailerze Trevora pokazanym 5 miesięcy temu: Bo widzisz, tak się składa, że ja zanim o tym napisałem, to sprawdziłem na YouTube i w oficjalnym poradniku czy tylko u mnie ten moment tak znacząco różni się od tego, co widać na powyższym obrazku. Niespodzianka, nie tylko u mnie. Cytuj
okens 541 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Po uderzeniu autem w drzewo, z tego odlecial kawalek kory Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 misja u lestera - multi target assasination - czy tylko ja widzę nawiązanie do misji Autocide z Vice City? Nawet cele podobne dokładnie! fanie że pojawiła się misja w stylu starych gta typu zabij kilka celów w określonym czasie Cytuj
Janush 224 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 (edytowane) Przed chwilą to odkryłem. Jeżeli było to sorki Edytowane 22 września 2013 przez terror 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Chyba nie było tylko nie zepsuję sobie zabawy jak już będę miał zbyt wcześniej tyle kapuchy ? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 W tej grze potrzebujesz grubych milionów, a tym sposobem zanim $500 000 zbierzesz to Ci się znudzi . Cytuj
hay 17 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Spoiler czy nie, ale a propos kasy: Wystarczy zostawić sobie misje Lestera dla Franklina na koniec gry gdzie można zainwestować swoje 30 mln w giełde i każda z postaci ląduje z >300 mln na koncie, powinno starczyć na posiadłości. Ze smaczków to Trevorem w Discount Shopie/Binco można kupić kurtkę z filmu Drive, tylko że zamiast złotego skorpiona ma kraba na plecach. Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Właśnie szukam 3 zbiega i przez przypadek trafiłem na farmę zioła, zabiłem kilku meksykańców i zgarnołem im kasę, ponad 60 tys i obok był też fragment statku. Po robocie dostałem info żeby wrócić za tydzień i zobaczyć czy coś zarobili. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Jak mocniej potłuczemy motocykl, to z jego baku zaczyna się sączyć paliwo na jezdnię - wystarczy strzelić i działa tak jak kanister Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 http://www.youtube.com/watch?v=NvEp11B83wM Nie miałem pojęcia o niektórych z tych rzeczy. To przywiązanie do szczegółów, słodki jezu. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi