Gość _Be_ Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 btw kanistrów - wybuchają w rękach jeśli dostanie się do nich ogień Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 z tym chowaniem w krzakach to świetna sprawa, nie wiedzialem Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Dobre te mity, pewnie takich drobnych smaczków, które są zupełnie logiczne jest mnóstwo, ale mimo wszystko cięzko się spodziewać, że pomyśleli o wszystkim, a jednak Cytuj
Snake1996 1 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Dzisiaj wpadło mi trofeum za wydanie 200 mln dolarów. Niestety, przez błąd w grze, który nieświadomie odkryłem. Jak nie chcecie psuć sobie zabawy, to lepiej nie czytajcie. Chciałem zainwestować 57 mln w Debonaire (najtańsze akcje na LON), jednak po akceptacji i kliknięciu "kontynuuj", kasa nie schodziła z konta, a akcje nie pojawiały się w portfolio. Nie wiedziałem o co chodzi i próbowałem kupić te akcje jeszcze dwa razy, po czym wpadł pucharek. Widocznie gra zaliczyła te 171 mln jako wydane, mimo że tak naprawdę nic nie kupiłem. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Ten filmik z mitami zarzadzil Co prawda zdarzaja sie i kruczki jak np. Michaelem wbilem na chate Franklina i ten po mojej odmowie wspolnego picia wyszedl z domu w sina dal mimo ze wchodzac byl mocno zajety na tarasie telefonem Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Pierdoła ale - podejdźcie na przystanek busowy. Jeśli siedzi jakiś delikwent to kopnijcie w gościa od tyłu za szybą. Parskłem Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Mi się wydaje czy misja gdzie Trevor namierza z policyjnego helikoptera chip w prawie jazdy, typa ktoremu trzeba ukraść fure to jeden wielki ester egg pt co by było gdyby GTA V miało kamerę taką jak w GTA I, GTA II i Chinatown Wars ? no przeklimat Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Z-Type, którego trzeba rąbnąć w jednej z misji to nawiązanie do samochodu gangu Zaibatsu z GTA 2 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Z-Type, którego trzeba rąbnąć w jednej z misji to nawiązanie do samochodu gangu Zaibatsu z GTA 2 to ten z piętrowego parkingu? Ja jako ciekawostę powiem, że jeśli po prostu wsiądziemy do niego i zostawimy właściciela Trevor zacznie nawijać do nas o pierdołach przez radio, po czym stwierdzi ze nie usłyszał komunikatu i dostaniemy kilka gwiazdek. Z racj tego że autko nie może mieć rysy na lakierze trzeba uważać na policję która wyjątkowo agresywnie nas atakuje. Przywalą - misja od nowa. Natomiast jeśli właścicielowi w zamian za fure damy kulkę, nie będzie policji i dojedziemy na luzie do celu Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Na Gry-Online opublikowali potężny zbiór smaczków, easter eggów i nawiązań do filmów. Wpiszcie se w Google "GTA V – smaczki, easter eggi, nawiązania do gier i filmów". Cytuj
XM. 11 022 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Podczas biegu wcisnijcie kwadrat, a zaraz potem kółko. Glupia zabawa na grube godziny, zwlaszcza przy uzyciu mniejszych górek. Cytuj
EvilGucio 17 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 (edytowane) Już dokładnie nie wiem gdzie (jutro podrzucę mapkę z zaznaczoną lokalizacją) ale trochę za Los Santos jadąc w nocy w górę mapy przy jednej z dróg parę osób organizuje sobie imprezę przy ''boom boxie'' i piwku a jedna kobitka zasuwa w rytm muzyki bez stanika Edytowane 23 września 2013 przez EvilGucio Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 23 września 2013 Autor Opublikowano 23 września 2013 Troszkę contentu ze 100% gry, jeśli się boicie to nie wchodźcie w spoiler Pierwsze UFO - pod wodą, to już w sumie widzieliśmy, do tego nie jest potrzebne 100% Drugie UFO - na Mt. Chilliad, pojawia się po 100% gry. Pojawia się o 3am i musi być burza żeby się pojawiło - jest to coś w stylu hologramu, jak się w to strzeli to nic się nie dzieje, poprostu rakieta przelatuje przez to: Ciekawy jest napis FIB na nim Trzecie UFO - To już jest prawdziwy szok. Nad tą bazą wojskową. Trzeba się wzbić na jakieś 3/4 maksymalnej wysokości. Słychać wtedy dziwne dźwięki, serio, aż ciarki przechodzą. To już nie jest hologram. Walenie z rakiet nic nie daje ale już da się w to strzelić. Wygląda zaje.biście. Jak wyląduje się helikopterem to jest się wyrzucanym daleko w górę i się ginie, a jak wleci na spadochronie to razi prądem. Czwarte UFO - nie ma co dawać zdjęcia, jest dokładnie takie samo jak na Chilliad, znajduję się nad tymi malunkami "Save us" itp na pustyni. Poszukiwania jetpacka trwają! 1 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 znalazłem Packie'go McReary do ekipy przygotowawczej, zgarnąłem go jak robił nieudany napad na sklep ze swoim ziomkiem i prosił mnie żebym pomógł mu uciec przed glinami Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 SPOILER z postacią z IV Jadę sobie Franklinem i dzwoni typek od taksówek, bo ją wykupiłem, że ktoś potrzebuje dobrego kierowcy i czeka na lotnisku. No to przyjmuję i jadę, zajeżdżam, typek wsiada, jakaś gadka szmatka, ale nie mogą dojść do porozumienia, w końcu typek mówi, że zamierza okraść jubilera i potrzebuje kierowcy. Jedziemy na miejsce, czekam, typek wraca, gubimy policję, jedziemy na lotnisko i teraz BOMBA. Franklin mówi " Powodzenia Derrick", ku.rwa, Derrick McReary, brat Packiego!!!! A ten wybiera się do LC, mówi, że jest od kilku lat na emeryturze i to jego ostatni skok(coś jak Michael ). Rozłożyło mnie to na glebę totalnie. Zaje.bisty smaczek. Cytuj
Snake1996 1 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Progi do aut sportowych (np. do auta Michaela), czyli z angielskiego side skirts przetłumaczono jako... Tak, zgadliście: spódniczki! Do wyboru mamy spódniczki sportowe, karbonowe i inne. Niby drobiazg i być może było to zamierzone, ale i tak popłakałem się ze śmiechu. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Mam nadzieję, że "zastalkowaliście" (zalajkowaliście) profile firm w grze poprzez www.lifeinvader.com (otwieranej na PC). Można dorwać sporo zniżek, jeśli należymy do Social Clubu + ofkoz kopalnia beki. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 24 września 2013 Autor Opublikowano 24 września 2013 Dopiero teraz zauważyłem że jak wybuchnie kilka samochodów i będą palące się wraki to przyjedzie straż pożarna i ugasi wszystko Cytuj
Texz 670 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Praktycznie w każdym nowożytnym GTA tak było. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 SPOILER z postacią z IV Jadę sobie Franklinem i dzwoni typek od taksówek, bo ją wykupiłem, że ktoś potrzebuje dobrego kierowcy i czeka na lotnisku. No to przyjmuję i jadę, zajeżdżam, typek wsiada, jakaś gadka szmatka, ale nie mogą dojść do porozumienia, w końcu typek mówi, że zamierza okraść jubilera i potrzebuje kierowcy. Jedziemy na miejsce, czekam, typek wraca, gubimy policję, jedziemy na lotnisko i teraz BOMBA. Franklin mówi " Powodzenia Derrick", ku.rwa, Derrick McReary, brat Packiego!!!! A ten wybiera się do LC, mówi, że jest od kilku lat na emeryturze i to jego ostatni skok(coś jak Michael ). Rozłożyło mnie to na glebę totalnie. Zaje.bisty smaczek. jak weźmiesz packiego na skok w paleto bay, to mówi, że derrick nie żyje Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Trafiłem na to , ale w ogóle nie skojarzyłem tego z tym filmem. Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Lol parę minut temu po jakiś 45h gry wypadłem przez przednią szybę Franlinem z jego auta w trakcie wypadku ze średnią prędkością Oo Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 chyba nikt sobie nie zdawal sprawy, jak malo wiemy o easter eggach w GTA V. 16:50 http://www.youtube.com/watch?v=q0yx8NvU-LU 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi