froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 gta 5 jest ubogie w unikatowe wozy, które można skosić w trakcie misji. ale jedno auto znalazłem: w 1. misji minute men trevora można zakosić mariachi ich tornado z gitarami i meksykańską flagą. furę można zapisać w garażu i cały ten stuff zostaje. wrzuciłbym fotę ale snapmatic nie działa . Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 (edytowane) Znaleźliście łom i kij bejsbolowy? Edytowane 26 września 2013 przez Rozi Cytuj
saptis 620 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Baseballa znalazlem na boisku niedaleko domu Michaela. Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Baseball jest też chyba w wiosce kanibali, na końcu wioski na kamieniu. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 A łom na budowie domków za torem wyścigowym w Vinewood. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 gta 5 jest ubogie w unikatowe wozy, które można skosić w trakcie misji. ale jedno auto znalazłem: w 1. misji minute men trevora można zakosić mariachi ich tornado z gitarami i meksykańską flagą. furę można zapisać w garażu i cały ten stuff zostaje. wrzuciłbym fotę ale snapmatic nie działa . też ten samochód sobie zachowałem, wyobraź sobie moje wkur.wienie gdy spotkałem przypadkiem kolejnych grajków i ich auto przy autostradzie ponadto w misji dla paparazzi gonimy jakąś gwiazdę w różowym cognoscenti, unikalne o tyle, że ma customowe tablice rejestracyjne Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 wszystko w tej grze dzieje sie w czasie rzeczywistym np. własnie doprowadziłem do przypadkowego spotkania sie ziomków w mieście. zaowocowało to krotka rozmowa miedzy bohaterami - niezłe przy okazji możecie spróbować potracić tego drugiego. jesli akurat jest na motorze i spadnie z niego to z miejsca dzwoni pod 911. bania mała, jaka ta gra jest dopracowana - Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Jechałem Trevorem po mieście i spotkałem Franklina. Uderzyłem w jego furę z takim pędem, że aż przekoziołkowała. Franklin wysiadł i zaczął do mnie pruć z karabinu. Ale jazda 1 Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) 18 Very Funny Grand Theft Auto V Glitches http://www.youtube.com/watch?v=wUOa450qGlk Edytowane 27 września 2013 przez Bartg 2 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Przełączam się dziś na Trevora a on wali konia przy tym swoim kiblu w przyczepie i krzyczy przy tym wniebogłosy xD Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 gta 5 jest ubogie w unikatowe wozy, które można skosić w trakcie misji. ale jedno auto znalazłem: w 1. misji minute men trevora można zakosić mariachi ich tornado z gitarami i meksykańską flagą. furę można zapisać w garażu i cały ten stuff zostaje. wrzuciłbym fotę ale snapmatic nie działa . dotyczy misji dla dziwaków ale głównie o unikatowej furze: kiedy spotykamy jednego kolesia z pochodzenia meksykanina, daje nam zadanie powiązane ze strażą obywatelską. przed jego pickupem, do którego wsiada, stoi Sabre, z tego co widziałem chyba jedyne z grze. a propos fur fajnie jest kiedy podjeżdżam jakąś sportową albo luksusową bryką a przechodnie zatrzymują się, wyciągają telefon, robią zdjęcie i idą dalej Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Trevor prawdopodobnie jest gejem. A przynajmniej biseksualny Wziąłem na raz Majkela i Franklina, żeby się pobujac po mieście i w pewnym momencie taki dialog: Trevor: Dobra, teraz możecie zadawać mi pytania. Franklin: Zawsze chciałem cię o to zapytać, jesteś gejem? T: Nie, to znaczy tak, ech nie nawidzę szufladkowania. Nie jest to dokładny cytat ale sens wypowiedzi zachowany. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 co do trevora to przeciez wyraznie daje znac cala gre, ze plec i rasa jest mu obojetna Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 W jednej z misji pobocznych nawet matka Trevora pyta się go czy jest gejem... nie zaprzeczył, ani nie potwierdził. Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) W jednej z misji pobocznych nawet matka Trevora pyta się go czy jest gejem... nie zaprzeczył, ani nie potwierdził. Pojawi się jeszcze po dostarczeniu ciezarowki z lekami? Bo scena byla kozacka, nie dziwie sie, ze Trevor wyrosl na takiego psychopate śmigając Trevora pickupem po wioskach czy autostradach łapiemy często coś na CB, raz usłyszałem, że policja z radarem stoi niedaleko i rzeczywiście za jakieś 500m stali na poboczu Edytowane 27 września 2013 przez Bartg Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Poczta głosowa Wade'a wymiata Cytuj
Pupcio 18 421 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Sprawdźcie sobie liveinvadera kuzyna franklina,sporo nawiązań do czwórki "Taksówki Romana=najgorsza taksówka na świecie" xD Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 (edytowane) Haha, mieszka z dwoma jamajczykami, chyba wiadomo o kogo chodzi. xD @edit WTF ??? Edytowane 28 września 2013 przez suteq Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Nie wiem czy już było: jak odłożymy pada na parę minut to gra przeskakuje na obraz z oczu bohatera. Zostawiłem tak Franklina na ulicy to pozdrowiła go jakaś przechodząca dziewczyna a on automatycznie spojrzał na jej pośladki i odpalił ogromny zoom Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Sprawdźcie sobie liveinvadera kuzyna franklina,sporo nawiązań do czwórki "Taksówki Romana=najgorsza taksówka na świecie" xD Masakra, on tam wspomina o Pathosie, że chciał mu sprzedać płyty na ulicy. A w LS dostałby za to po mordzie czy jakoś tak xD Fuck, easter eggi nawet do tak "mało istotnych" postaci z poprzedniej części. Grając w V tak sobie myślę, że zamiast Oficjalnych Poradników; Rockstar powinien zacząć wydać poradniki do GTAV. Tylko z samymi smaczkami, nawiązaniami, easter eggami etc. Podejrzewam, że jeszcze za kilka miesięcy, nie zostanie odkryte wszystko. No dobra, będąc przy easter eggach - "HOMIE, I'M A GANGSTA" czyli OG LOC w Alei Sław (a jednak udało mu się!) + i Heh, wszystkich tabliczek i tak nie sprawdzałem (jest ich trochę) bo akurat trafiłem jak słońce grzało. I słabo było widać, może później obczaję wszystkie. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Wszystkie osoby z tabliczek były w newsie o easter eggach na GOL-u. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 A to sorry, nie czytałem tego newsa bo nie chciałem sobie spoilerować Dopiero za jakiś czas chciałem przejrzeć. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 Można wypaść przez przednią szybę. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 (edytowane) podwożąc autostopowiczke na pustynie zaczęła jakąś gadkę na temat ludzi którzy porzucili nowoczesność i bawią się w mafie, pewnie chodziło jej o amiszów, kto oglądał ich program na discovery ten wie XDD Edytowane 29 września 2013 przez mersi Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 W pewnym garazu w los santos jest nawiazanie do filmu 60 sekund nazwy aut pisane na scianie widziane tylko pod ultrafioletem kto chce to wkrzuce foto Raz przelaczajac sie na trevora jechal on na skuterze za innym kierowca skutera wykrzykujac scooter brotha Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi