krupek 15 481 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 Spadając Trevorem z każdej wysokości można przeżyć. Przed wylądowaniem na glebie wystarczy włączyć jego tryb specjalnych uniejętności. Dużo ludzi w necie o tym pisze. Dziś sprawdzę. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 (edytowane) Ktoś z Was wcześniej widział tego ducha? http://www.youtube.com/watch?v=7wMlyWWgpvM Edytowane 29 września 2013 przez Nemesis Cytuj
Gość Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 (edytowane) GTA4 miało swoją misję żywcem wyjętą z "gorączki" (napad na bank) i V też swoją ma, a mianowicie napad na opancerzoną furgonetkę. Począwszy od masek, przez zblokowanie drogi i przy(pipi)ienie w furgonetkę tirem, na bombie na tylnich drzwiach i ogłuszonych konwojentów po detonacji konczywszy (tylko czekałem aż któryś z "naszych" nie wytrzyma i wpakuje kulke któremuś: - "a bo mnie nie słuchał" ;p oj lubią chłopaki z R* Heat - jeśli są tacy którzy filmu nie widzieli koniecznie nadrobić. Właśnie, specyficzna muzyka w Heat podczas napadu na bank zapodająca niesamowitą wczuwkę. Przy pierwszym skoku na jubilera tak słucham, hmm to nie radio... o zesz wy s(pipi)isyny, znów wiedzieli co z dzieła micheala manna podkraść by żyło się lepiej (wszystkim;p) Edytowane 30 września 2013 przez Gość Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 (edytowane) Kradnę jakiemuś wieśkowi traktor, a ten podnosi się strzela do mnie i przy okazji przebija oponę w pojeździe. Jazda traktorem bez jednej opony, mega. Podobnie gdy wskoczyłem do zagrody ze świniami i strzelałem do nich. Czyżby każdy postępowy rolnik pod Los Santos był uzbrojony ? Edytowane 30 września 2013 przez Hide999 Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 (edytowane) ^ - tak samo obsługa wiejskich sklepów. Wchodzę celem przejęcia waluty, a sprzedawca zamiast uraczyć mnie reklamówką z forsą, wyciągnął spod lady obrzyna Edytowane 30 września 2013 przez ksips1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 nie pamiętam czy już się pojawiało: niedaleko lotniska Trevora, pod rzutkami jest miejsce z wielkimi antenami satelitarnymi. co jakiś czas, dość często pojawia się tam grupka naukowców w towarzystwie agentów FIB a także ich wozów. jest federalny Buffalo a także SUV (czasami dwa SUVy). można je ukraść bez problemu ale podczas kradzieży jeden z tych dwóch agentów do nas się doczepi i zacznie do nas strzelać, a drugi zamiast mu pomóc to jego zastrzeli parę razy tak miałem a przed chwilą koleś wyciągnął telefon, zrobił zdjęcie tego, którego zastrzelił i odszedł w swoją stronę Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Czekając aż może się online połączy patrzyłem z 5 minut jak Jimmy gra w Righteous Slaughter 7, poprzednio nie zauważyłem, jakie stężenie beki tam jest Patyk z kupą, tipy podczas gry xDD "Buy more DLC it makes you a better marksman" "IF someone speaks with a foreign accent kill him" "Always loudly question enemy sexuality". Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Ja musze kiedys poswiecic czas i wszystkie programy w tv ogarnac. Cytuj
Vril_Dox 152 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Czekając aż może się online połączy patrzyłem z 5 minut jak Jimmy gra w Righteous Slaughter 7, poprzednio nie zauważyłem, jakie stężenie beki tam jest Patyk z kupą, tipy podczas gry xDD "Buy more DLC it makes you a better marksman" "IF someone speaks with a foreign accent kill him" "Always loudly question enemy sexuality". Shitstick 3000;) miałem polewke z tego. Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 http://uk.ign.com/articles/2013/09/30/100-little-things-in-gta-5-that-will-blow-your-mind 1 Cytuj
Veron 9 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 W jednym z programow radiowych jest mowa o "bullshark testosterone" - rozmawiaja tam ze znanym biznesmenem w tej branzy - Brucie Kibbutzem;] www.bawsaq.com to oczywiscie parodia nasdaq, ale jak sobie sprawdzic wymowe to brzmi identycznie jak ballsack, czyli inaczej scrotum (niedouczonych odsylam do slownika);] Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 nie wiem czy czasem nie było tego w filmiku wyżej o tych drobnych smaczkach budujących piękno świata GTA ale: wczoraj jeżdżąc ze znajomymi zauważyłem, że te zabezpieczające bandy rozdzielające pasy ruchu na autostradzie uroczo się składają przy kontakcie z autem. niby pierdoła ale cieszyła przez dobre kilka minut Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=o6Mz7uzbRb8 3:05 Mind blown. ;o Ostatnia ciekawostka to nawiązanie chyba do RDR, bo tam był samochód też taki prymitywny jak to. W sumie na multi niezłe jaja z tym traktorem by były. xD Edytowane 6 października 2013 przez suteq Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Wytłumaczenie R* dlaczego LS, LC i VC mają miejsce na wyspach. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 (edytowane) Kolejny filmik z roznymi szczegolami w GTA V: Edytowane 7 października 2013 przez saptis Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 (edytowane) Ostatnia ciekawostka to nawiązanie chyba do RDR, bo tam był samochód też taki prymitywny jak to. W sumie na multi niezłe jaja z tym traktorem by były. xD Taki sam dostaje się po całej serii misji od Epsilonistów, jeśli nie zabijesz nikogo i nie zgarniesz nagrody (a przypominam, że jest to 2,1 mln $) za tę misję. Z tą różnicą, że ten traktor ma tablicę rejestracyjną - "KIFFLOM!" XD Edytowane 7 października 2013 przez Colin Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Gdzie tę wielką piłkę z filmiku można znaleźć ? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 W mieszkaniu kuzyna Wade'a jest w sypialni z tego co pamietam. Cytuj
Scatebra 7 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Też jakieś smaczki podrzucę: Nie znalazłam odpowiedniego filmiku na YT(i nie wiem czy za każdym razem to tak wygląda - wątpię): Po tym jak prostytutka wszyła z samochodu śledziłam ją Trevorem - wzięła telefon i zadzwoniła do mamy mówiąc mniej więcej coś takiego "Cześć mamo, bardzo dobrze mi idzie. Byłam już na kilku przesłuchaniach i zrobiłam bardzo dobre wrażenie. Pewnie niedługo wezmą mnie do jakiejś roli w filmie." ;]. A tu Steven Ogg(Trevor) uczy się robienia na drutach I cała paczka ;] Cytuj
Gość Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 (edytowane) Wchodzę Michaelem do sypialni a Amanda leżąc tyłem komentuje, że przydałoby się trochę prywatności po czym rzuca na ziemię charakterystyczne brzęczenie też było xD Edytowane 9 października 2013 przez Gość Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Ja dzisiaj miałem chyba coś w rodzaju glitcha, bo sytuacja raczej niecodzienna. Sentinel z zamkniętym dachem, czyli coupe, a w środku 3 osoby. Kierowcę wywaliłem, pasażer uciekł, a NPC z tyłu został w aucie spanikowany i nie mógł wyjść. Jeździłem z nim po mieście, potem zaprosiłem Franklina i pojechałem z nim do baru, podczas gdy postać z tyłu cały czas była w aucie nawet po wyjściu z baru. Wreszcie mi się znudziło i wjechałem do oceanu, typ się utopił. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 (edytowane) Zauważyłem pewien smaczek w misji kiedy zabijamy tych O'Neillów strzelając ze snajpy termowizyjnej z helikoptera. kierując Trevorem zadzwonił do mnie Franklin mówiąc że goni jego wrogów, po czym pojawia się misja bodajże z literką M w domu Trevora. Misję można rozpocząć właśnie od cutscenki z Michaelem a potem podróżą pickupem do helikoptera. Jednak załadowałem na nowo save, i tuż po telefonie Franklina do Trevora zmieniłem postać na Franklina, właśnie gonił tych O'Neillów, którzy potem rozbili w lesie auto. Tym samym misję można zacząć na dwa sposoby I jeszcze jeden Tuż pod koniec misji w fabryce chemicznej kiedy Haines strzela sobie w nogę, podbiegają do niego agenci, a wśród nich ten gościu z United Liberty Paper z GTA IV Edytowane 11 października 2013 przez MaZZeo Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 (edytowane) Polecam poobczajać nazwy firm na giełdzie. Bilklinton i GoPostal to tylko niektóre perełki Edytowane 12 października 2013 przez krupek1 Cytuj
Veron 9 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 (edytowane) Taki drobny szczegol: Robiac misje Dla epsilonu, gdzie trzeba biegac 5 mil po pustyni nie chcialo mi sie biegac po okolicy, wiec zaczalem biegac w kolko. Okazalo sie, ze okrazenie po okrazeniu, wydeptywalem sciezke, po ktorej biegalem. Po kilkudziesieciu rundach biegalem po wydeptanym przez siebie okregu;]]]] Edytowane 12 października 2013 przez Veron Cytuj
BundyR 9 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Nie wiem, czy ktos o tym wspomniał. Dziś podpaliłem samochód, po chwili opony pod wpływem gorąca zaczęły wybuchać, kurde ale upchali tych smaczków! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi