Gość Orzeszek Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) Witam, potrzebuje pomocy od ludzików z Białegostoku, moja firma poszukuje pracownika w mieście bialystok (ja jestem w wawie i musze przeprowadzić rekrutacje) problem polega na tym że na wszytskie ogłoszenia jakie wystawilem (gumtree, pracuj.pl, tablica itp) i nie chce mi sie wierzyć, ale nikt nawet nie odezwał się mailem na ogłoszenie przez dwa tygodnie, potrzebuje informacje gdzie szuakcie pracy i na jakich portalach i ew jakie są darmowe gazetki u Was by zamieścić ogłoszenie, osoba jest pilnie poszukiwana i az dziwne ze nikt sie nie odezwal . chyba że ktos ma znajomka fizjoterapeute co ogarnia nfzty i jest z białegostoku Edytowane 17 września 2013 przez Orzeszek Cytuj
MaZZeo 14 304 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 podaj dokladnie co to za oferta pracy najlepiej z ogłoszeniami uderzyć albo na poranny.pl albo bialystokonline.pl Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) (pipi), no tam już jest ogłoszenie moja firma otwiera tam sklep ortopedyczny i potrzeba nam pracowników, tylko nikt sie nie zgłasza na ogłoszenie. zadzwoniłem do urzędu pracy w białymstoku, to bardzo miła pani (o dziwo) przyjęła mi ogłoszenie przez telefon. zobaczymy czy coś sie ruszy. ogólnie beka, w warszawie tez szukam pracowników i co drugie cv to ludziki z białegostoku i jak tu sie nie wku.rwić Edytowane 18 września 2013 przez Orzeszek Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 a mozna na pół etatu? mógłbym przejac historie o piczokłakach i opowiadac ze to mi sie wydarzylo. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 niestety, stanowisko dałna mam ja, i nie oddam stołka bez walki Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 koniecznie zamieszczaj w ogłoszeniach treść posta o zagipsowanych łoniakach - miliony zgłoszeń gwarantowane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi