Bumier 25 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 oczywiście model jazdy, dzieci płakały i wypłakały, krok wstecz ale cała reszta tak to rekompensuje że mimo wszystko gra 10/10 Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 model jazdy motocyklami gorszy niż w san andreas na ps2. jazda samochodami wypas, przyzwyczaiłem się już. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Jedyny minus to taki, że gra się kiedyś jednak skończy. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Standardowo brak prawidłowych reakcji służb typu karetka, dzwonisz, a oni po drodze więcej osób przejadą niż dotrą do konkretnego delikwenta . Miałem też sytuację że zostawili ratownika na miejscu i odjechali. Wiem, czepiam się bo sam pracuję w pogotowiu ale miło by było jakby delikwenta zabrali na nosze i normalnie odjechali Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Moim jedynym minusem gry jest to, że nie przyszła. Powiedz mi, czego dokładnie chcesz, a ja ci szczegółowo wytłumaczę, dlaczego tego nie dostaniesz. 1 Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Ciekawe kiedy jakiś patch? Przy premierze bodajże Mortala 9, patch pobrał się przy pierwszym uruchomieniem. Małe minusy: - brzydkie tekstury witryn sklepowych - spadek animacji - brak radia vrock, albo podobnego - model jazdy aut mi nie pasuje, na zakrętach wciskam gały dla bullet time'a Edytowane 18 września 2013 przez grzybiarz Cytuj
Texz 670 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Typowo GTAowe głupoty, jak wyjmowanie z kieszeni broni, wychodzenie z więzienia po pół dnia, czy ganianie z bazooką po ulicy jakby niby nic. Nie wspomnę o psach, które mają nas gdzieś do momentu aż ich zahaczymy albo kogoś tkniemy. Wolałbym system broni z MP3. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Do modelu jazdy autami się przekonałem i sprawia frajdę ale motory to porażka, potwierdzam, że w San Andreas model jazdy motocyklami był znacznie lepszy. Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Model jazdy autami zyskuje sporo po upgradach w LS Customs, wczoraj dorwałem Futo (Corolla Ae86), władowałem worek siana i genialne drifty można robić. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 W 4 drifty wychodziły nawet żelazkiem. W 5 musisz mieć dopakowaną furę (uwielbiam audi a8 albo jaguara - sportowe 5 drzwiowe limuzyny), żeby miała moc, jak w realu. Jakimiś kombiakami czy sedanami możesz co najwyżej stracić przyczepność i ją po chwili odzyskać "niby drift" Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Dokładnie, ale imho dużo lepiej pasuję taki model jazdy akurat do tej gry. Cytuj
sprutus 3 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Jedyny minusik dla mnie to model jazdy do przyzwyczajenia,celownik mogłbybyć wiekszy, Graficzne pierdoły odpadaja bo gra jest tak przyjemna w odbiorze,że nie zwracam na to uwagi. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Celownik możesz sobie ustawić - ludzie, zerkajcie do opcji bo kolejny raz to czytam... Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Model jazdy mi się nie podoba, jedynie terenówkami i suvami się spoko jeździ. Jazda quadem i motocyklami jest na poziomie Just Cause 2, zero frajdy z jazdy. Ponadto kamera za autem jest zbyt nisko i jakoś dokucza mi słaba widoczność przy jeździe po mieście poprzez cienie i błyszczące elementy. Próbowałem regulować jasność, ae nie wiele to dało. Cytuj
EvilGucio 17 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) I tak jak pisałem albo raczej narzekałem na model jazdy i uszkodzenia pojazdów przed premierą (niektórzy nie potrafili przyjąć tego do wiadomości no bo to przecież GTA V) tak też jest i każdy przekonał się o tym na własne oczy wiec nie trzeba tu nic dodawać ale z wielkim trudem udało mi się to przeboleć i śmiga się bardzo przyjemnie chociaż nie ma mowy o takiej frajdzie z bezcelowej jazdy jak w GTA IV Ktoś pisał o dobrej stacji rockowej a przecież jest stacja Los Santos Rock Radio i bardzo klimatycznie się przy niej sunie i chociażby tego przy okazji wycieczki na Górę Chilliad nie zapomnę: Edytowane 18 września 2013 przez EvilGucio Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 ja używam prawej gałki do podnoszenia kamery Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Typowo GTAowe głupoty, jak wyjmowanie z kieszeni broni, wychodzenie z więzienia po pół dnia, czy ganianie z bazooką po ulicy jakby niby nic. Nie wspomnę o psach, które mają nas gdzieś do momentu aż ich zahaczymy albo kogoś tkniemy. Wolałbym system broni z MP3. hahaha aleś wymyślił Cytuj
okens 541 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Nie wiem... zjecie mnie, tym bardziej, ze w gre jeszcze nie gralem, ale z filmikow oceniam, ze minusem gry jest to, ze to juz tylko kolejne gta. Te misje i sposob ich ukonczenia, ten humor, scenki wyrzucania ludzi z ich samochodow... Ta gra jest piekna, dalej bawi na maksa a lokacje w tej czesci to arcydzielo ale zaczyna mi sie to odrobinke, ciut ciut przejadac. Moze R* powinno pomyslec nad jakims utrudnieniem. Tak jak ktos wspomnial o tym lataniu z bazooka po miescie jakby to byly wakacje. Moze wiecej konsekwencji z lamania prawa drogowego( nie wiem- fotoradary? ;P) moze dostep do wiekszej ilosci budynkow? Cokolwiek. Jak na razie GTA V= GTA SA+ GTA IV imo Cytuj
sprutus 3 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Celownik możesz sobie ustawić - ludzie, zerkajcie do opcji bo kolejny raz to czytam... Myślisz,ze po takim hypie,oczekiwaniu na gre, po instalacji od razu bede sie bawił w opcjach?? O nie Ale dzieki za info,na dzisiejszym posiedzeniu pobuszuje w opcjach. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Model jazdy mi się nie podoba, jedynie terenówkami i suvami się spoko jeździ. Jazda quadem i motocyklami jest na poziomie Just Cause 2, zero frajdy z jazdy. Ponadto kamera za autem jest zbyt nisko i jakoś dokucza mi słaba widoczność przy jeździe po mieście poprzez cienie i błyszczące elementy. Próbowałem regulować jasność, ae nie wiele to dało. Opcje -> Grafika -> Wysokość kamery... Jedyny minusik dla mnie to model jazdy do przyzwyczajenia,celownik mogłbybyć wiekszy, Graficzne pierdoły odpadaja bo gra jest tak przyjemna w odbiorze,że nie zwracam na to uwagi. Opcje -> Grafika -> Styl celownika czy jakoś tak Weźcie trochę poszukajcie zanim zaczniecie narzekać . 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Nie wiem... zjecie mnie, tym bardziej, ze w gre jeszcze nie gralem, ale z filmikow oceniam, ze minusem gry jest to, ze to juz tylko kolejne gta. Te misje i sposob ich ukonczenia, ten humor, scenki wyrzucania ludzi z ich samochodow...Zagraj, a potem napisz to samo. 1 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Nie wiem... zjecie mnie, tym bardziej, ze w gre jeszcze nie gralem, ale z filmikow oceniam, ze minusem gry jest to, ze to juz tylko kolejne gta. Te misje i sposob ich ukonczenia, ten humor, scenki wyrzucania ludzi z ich samochodow... Ta gra jest piekna, dalej bawi na maksa a lokacje w tej czesci to arcydzielo ale zaczyna mi sie to odrobinke, ciut ciut przejadac. Moze R* powinno pomyslec nad jakims utrudnieniem. Tak jak ktos wspomnial o tym lataniu z bazooka po miescie jakby to byly wakacje. Moze wiecej konsekwencji z lamania prawa drogowego( nie wiem- fotoradary? ;P) moze dostep do wiekszej ilosci budynkow? Cokolwiek. Jak na razie GTA V= GTA SA+ GTA IV imo Zabierasz sie do oceniania gry w którą jeszcze nie grałeś, litości... Drażni mnie to, że gdy wjeżdżam na krawężnik auto zachowuje sie jakby zawieszenie było... Jak by w ogóle go nie było. Zawieszenie ze stali. I tak jest GOTG Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Gdyby system wyboru broni z mp3 to by zabiło tą gre,jak dla mnie najważniejsza jest zabawa a nie wpychany na siłe realizm który nic nie zmienia. 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Mesjasz, gotg, o(pipi)ajapyerdole - hajp jeszcze nigdy nie byl tak wielki. Czy gra faktycznie zniszczyla wszystko, czy sprostala oczekiwaniom? Czy jest innowacyjna i niszczy graficznie? Moim zdaniem zdecydowanie nie. Ot dostalismy wiecej tego samego + 20 fps i rozmazane tekstury (zwlaszcza poza miastem, tam jest doslownie N64). Zapraszam do kulturalnej dyskusji. Dave Czezky, pytam jak jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi