Skocz do zawartości

GTA V - co wam się nie podoba?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostęp do mapy!!!

Jak mnie wnerwia ten (niby krótki) loading po wejściu do menu i koniecznośc dodatkowego kliknięcia, żeby wejść w zakładkę mapy! Niby detal, ale mapa w tej grze to dla mnie podstawa, dostęp powinien byc błyskawiczny, na pewno dałoby sie to upchnąć pod jakiś przycisk pada.

Gość _Milan_
Opublikowano

Dostęp do mapy!!!

Jak mnie wnerwia ten (niby krótki) loading po wejściu do menu i koniecznośc dodatkowego kliknięcia, żeby wejść w zakładkę mapy! Niby detal, ale mapa w tej grze to dla mnie podstawa, dostęp powinien byc błyskawiczny, na pewno dałoby sie to upchnąć pod jakiś przycisk pada.

to jest prawda, wolałbym już loadingi w przerywnikach niz loading do mapy, ciekawe czy mozna to zpatchowac.

2 sprawa w sumie nie minus tylko realia gta, rozwlaiłem sie bryką koło tamy, no to mysle "ide pozwiedzac", nie dośc ze zaden budynek mimo rozbudowania i duzej ilosci szczegółow nie krył zadnej znajdzki, to jeszcze w promieniu km znalazłem tylko łódke ktora  i tak nic sie nie dało zrobic bo tern był zamkniety tamą. Wiec musiałem ostro dreptac pieszo by znalezc jakis samochód, było ciemno, bałem się, i nie było zywej duszy.

Opublikowano

Milo mi, ze ciagle o mnie mowicie, ale to temat o tym  jakim zawodem okazalo sie byc gta 5.

Opublikowano

Swoje żale można wylewać temat niżej. Wnoszę o zamknięcie tego tematu.

Opublikowano

Jest temat z opiniami i temat o tym co się nie podoba w GTA V. Temat "Jaczes i jego kryptopecetowe zapędy" można chyba zamknąć, prawda Panie moderatorze? Ciekawe, że jeszcze kilka dni temu był tak rygorystyczny co do porządku tutaj ;/.

Opublikowano

Napewno jednym z najwiekszych minusow GTA V to nowy model jazdy, owszem idzie sie przyzwyczaic i da sie na nim grac calkiem fajnie, ale po co kombinowac bylo ze zmiana, wystarczylo podkrecic to co bylo w IV - mniejszy przechyl samochodow i twardsze zawieszenie w sportowych samochodach.

W piątce wchodzenie w zakrety jest losowe a mini cooperem jezdzi sie lepiej niz Ferrari California.

Czerpie radosc ale nie jest to to czego oczekiwalem

Kolejny z minusow to zniszczenia, te w IV byly lepsze i nie ma co tu wiecej dodawac.

Wystarczylo do zniszczen z IV dodac odpadajace kola i elementy z piatki i bylby to idealny model zniszczen.

Kamery - kamery podczas jazdy samochodem i latania samolotami sa okropne, nie lubie sztywno polaczonych ze srodkiem transportu kamer.

Zdecydowanie wole grac w nocy niz w dzien, podczas dnia kontrasty sa troszke przesadzone wala po oczach a do tego straszne zabki ktorych w nocy czy o zachodzie prawie nie widac.

To takie najgorsze moje wady.

Nalezy jednak zaznaczyc ze model jazdy jest zrobiony pod Gimbusy mimo ze gra +18.

A co do grafiki, podpunkt jest mocno naciagany bo co jak co ale gra wyglada fenomenalnie, sa miejsca w ktorych jest wiecej detali niz w TLOU a to przeciez piaskownica jest! R* magicy.

Modle sie jeszcze do mesjasza zeby wyszedl na PS4.

Gość _Milan_
Opublikowano

no ale zawiodłes sie czy wypisujesz wady ktore pasuja do innego tematu, (pipi)a, plan trolla yaczesa sie powiodł, jeszcze daj mu plusa na 1  stronie.

Opublikowano

Jedyną rzeczą jaka mi się nie podoba na ten czas, to za szybko znikające samochody. Patch mógłby to naprawić.

Opublikowano

Pomyliłeś target, skoro szukałeś samochodówki to może lepiej było poczekać na Gran Turismo albo pograć w Forze. 

Gość _Milan_
Opublikowano

a, i bwedac na tej tamie spojrzałem snajperka w dal i ktos tu chwalił ze te swiatelka w  oddali to naprawde te samochody, jasne xD

no to jest ps3 a nie ps4, po zblizeniu ruszajace sie swiatelka znikaja po porstu i ulice sa puste.

na ps3

Opublikowano

a, i bwedac na tej tamie spojrzałem snajperka w dal i ktos tu chwalił ze te swiatelka w  oddali to naprawde te samochody, jasne xD

no to jest ps3 a nie ps4, po zblizeniu ruszajace sie swiatelka znikaja po porstu i ulice sa puste.

na ps3

Powiedziałem, że jak się zbliżysz, to światełka zamieniają się w samochody. Z daleka iluzja, ale z bliska przeinacza się w rzeczywistość. W GTA IV było mnóstwo światełek, a po zbliżeniu się wszystko znikała i była pusta ulica :P.

No i naprawdę, to są konsole z 2005/2006 roku z 512 MB RAM ;).

Opublikowano

No ale Jaczes ma racje , nie dla każdego szczytem ambicji w grach jest przewożenie z miejsca w miejsce i postrzelanie. Mi Gta 4 znudziło sie po godzinie, GTA 5 jest o niebo lepsze bo przypomina mi klimatem San Andreas ale żeby o obu grach mówić że sa najlepsze na konsole to po prostu smieszne , tak zwany fanatyzm.

I co z tego ze jest przeogromny swiat skoro gra doczytuje świat jak na psxa i wali pokaz slajdów. Przeciez to nawet nie umywa sie do takiego TLOU.

Wydaje mi sie że po prostu ci którzy wydali te cięzko uzbierane z kieszonkowego 220zł na siłe próbuja z tej tylko dobrej gry zrobić ch.uj wie co. Ah co ten marketing i hype robi z mózgiem

• Plusik 5
  • Minusik 4
Opublikowano

Pomyliłeś target, skoro szukałeś samochodówki to może lepiej było poczekać na Gran Turismo albo pograć w Forze.

To chyba Ty nie bardzo wiesz o co w obu grach chodzi....

W GTA V 80% czasu spedzam w samochodzie.

Opublikowano

Doczytywanie jak na psx? Bzdura. Popupu w grze nie ma, chyba że się nie umie zainstalować gry na 360.

Gość Orzeszek
Opublikowano

jest 11 tematów o gta 5. niech ktoś tu zrobi porządek bo ch,uj mnie strzela za każdym razem jak otwieram te podforum

Gość _Milan_
Opublikowano

ragus nie karm ich, przeciez tego czytac nie idzie.

nie zaplacilem ani gorsza za gre i jak slysze o slajdach to krew zalewa.

Opublikowano (edytowane)

Przez ponad 10h nie miałem ani spadek animacji(a miałem akcje, że w ciągu 3 minut było kilkadziesiąt wybuchów) i żadnego doczytywania. 

Zalecam niektórym udanie się do apteki, bo lubią robić wokół siebie szum hejtując GOTG. 

Edytowane przez suteq
Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

polaczyc gta spoilery z gtav, wywalic temat yaczesa i temat o zamowieniach.

Edytowane przez _Milan_