kanabis 22 475 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 No ale przeciez to nie temat o grze generacji Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Fajnie,ze Czezky napisal co mu sie nie podoba ale banda fanbojow musi sie wpierdoolic.Ciagle te same nicki,ktore koorwa dostaja orgazmu na widok gta Ja po ograniu paru h stwierdzam,ze jest to 4 na modach.Jest bardzo dobra gra,nic specjalnego 5 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Ja bym zostawił tylko główny temat o GTA V oraz o easter eggach. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Znudzeni ludzie. Przestawcie sie na zbieranie puszek. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 ragus nie karm ich, przeciez tego czytac nie idzie. nie zaplacilem ani gorsza za gre i jak slysze o slajdach to krew zalewa. Ale kto ci każe wchodzić do tego tematu jesli nie masz nic do dodania? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Fajnie,ze Czezky napisal co mu sie nie podoba ale banda fanbojow musi sie wpierdoolic.Ciagle te same nicki,ktore koorwa dostaja orgazmu na widok gta Ja po ograniu paru h stwierdzam,ze jest to 4 na modach.Jest bardzo dobra gra,nic specjalnego moze masz za mało rozumku by wiedziec ze jak jest forum np. gry x, to ci ktorzy jej nie lubia tam nie wchodza. Nigdy nie widzialem na forumku killzone'a takiego tematu, ani halo ani innej gry. Jak ktos chce na siebie zwrocic uwage to wchodzi na forum spice girls i pisze ze ch,ujowo graja. No ale to smutni ludzie robia. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Michael kiedy planuje skok na jubilera, to opiera się dłońmi o ladę, zostawia w ten sposób odciski. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Znudzeni ludzie. Przestawcie sie na zbieranie puszek. Szkoda że przy Tlou czy God of Warze nie nudziłem sie ani przez chwile i nie mogłem odejśc od konsoli, jesli do mnie pijesz Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 no i co, był tam oficjalnie jako klient Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Canabis, grasz na xboxie? Chcę pomóc z tym doczytywaniem tekstur. Z płyty grasz? Edytowane 18 września 2013 przez ragus Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 3 strony płaczu a jaczes trolluje (chyba, że ma downa) Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Zapewne YT słabo mu działa i dlatego się nie doczytuje. Edytowane 18 września 2013 przez suteq Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 TLoU przechodzilem miesiac. GoW ale 3 za zamachem. Jednak Kratos od jedynki nie wiele wniosl do mojego wskaznika zadowolenia. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Yup, nie mieli na niego nic. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) No i jest taka różnica ze nie mam zamiaru cie przekonywac do tego jakie za.(pipi)iste jest gow albo TLOU bo są różne gusta. Ale jak ktos powie że GTA nie jest GOTG to zaraz zlatuje sie sutek z kislem w majtkach i próbuje za wszelką cene udowodnić ci że GTA tak naprawde jest dla ciebie za.je.biste i że mówisz że nie jest wbrew sobie. Chore Edytowane 18 września 2013 przez kanabis Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Tylko GTA V spelnia moje oczekiwania. TLoU jest kozak ale imo na jeden strzal. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Ja bym zostawił tylko główny temat o GTA V oraz o easter eggach. Można by było jeszcze założyć osobny temat tylko z fotkami robionymi bezpośrednio podczas gry. Żeby pochwalić się furami, miejscówkami, postaciami czy innymi smaczkami. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) Po prostu jak komuś się coś w grze nie podoba powinien napisać swoje odczucia w głównym temacie najlepiej, ale raz i tyle. A nie wchodzić ciągle do tematu i pisać ciągle to samo, albo o zgrozo zakładać specjalny temat do tego. Dla mnie TLOU to gra na raz ze słabym zakończeniem, ale nie wchodziłem/wchodzę do tematu TLOU, żeby ciągle o tym pisać jak jakiś zj.eb. Tyle, klauny niech się bawią, ja wracam do GOTG. ^_^ Edytowane 18 września 2013 przez suteq Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 No widzisz a dla mnie TLOU to kwintesencja epickości gry a GTA V to gra do zagrania jak mi sie nudzi wieczorem z godzinke dla relaksu. Spoko gra ale napewno nie GOTG. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Z godzinke to nie ma sensu grac. Tu jest tyle atrakcji ze same widoczki rekompensuja wszystko. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Po prostu jak komuś się coś w grze nie podoba powinien napisać swoje odczucia w głównym temacie najlepiej, ale raz i tyle. A nie wchodzić ciągle do tematu i pisać ciągle to samo, albo o zgrozo zakładać specjalny temat do tego. Dla mnie TLOU to gra na raz ze słabym zakończeniem, ale nie wchodziłem/wchodzę do tematu TLOU, żeby ciągle o tym pisać jak jakiś zj.eb. Tyle, klauny niech się bawią, ja wracam do GOTG. ^_^ Ja nie byłem od 5 lat w żadnym temacie związanym z gra ale jak na całym forum gdzie nie wejdziesz widać klauny zachowujące sie jak dzieci z autyzmem na cięzkich psychotropach piszacych ze sa w stanie robić lody gościom z ultimy to ciężko nie zajżec tutaj żeby zobaczyć co sie do kur.wy nędzy dzieje z tym forum wiesz? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Bo to jest syrius byznes. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 To z płyty grasz czy z dysku? Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Canabis, grasz na xboxie? Chcę pomóc z tym doczytywaniem tekstur. Z płyty grasz? Tak na żydboksie. Mniejsza o to i tak narazie gram w Hitmana A w GTA przyzwyczaiłem sie do takich rzeczy. Zresztą trzeba byc obiektywnym też co do mocy konsol Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Chodzi tylko o to, że nie wiem na ch,uj ktoś wchodzi do subforum gierki nad którą co tu dużo mówić, ale absolutnie się spuszczamy, i wypisuje jakieś smęty o teksturach i fpsach, z którymi tylko on ma problem. Tak jak Milan mówi, nikt nie wbija do subforum Halo, Killzone'a czy innego Battlefielda i nie zakłada jakiegoś zrytego tematu, jeśli ma dwa inne, w których jego post bez problemu by pasował. Jak Ci nie pasuje GTA to fajnie, nie grasz w GTA. Jak ktoś nie lubi FPS-ów to nie oznacza, że Halo/Killzone/cokolwiek są słabe, to oznacza, że on nie lubi FPS-ów. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi