Snake1996 1 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Błędy ortograficzne typu "rzyć" zamiast "życie" lub "przestanież" zamiast "przestaniesz" :D Jesteś pewien? Z tego co mi wiadomo, w jednym z dialogów pojawia się słowo wzmocnione partykułą "że", być może było to właśnie "przestańże". Co zaś się tyczy pierwszego "błędu", sprawdź co oznacza słowo "rzyć" . Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 (edytowane) Pewnie jest tak jak mówicie. Z tym drugim przeczytałem "Przestanież wreszcie?" ale niestety nie dało isę potem tego dialogu odczytać w menu PS: Nigdy nie słyszałem słowa "rzyć" Edytowane 21 września 2013 przez MrNorbi Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Rzyc to po rusku du.pa pewnie o to chodzi Co do wibracji to mi piękne działają Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Wam tez wibracje nie dzialaja? Chyba mi padl pad przy tej grze. Minus. Na X360 przez całą grę wszystko w porządeczku, przy wjeździe na Mt. Chillad trzęsie jak należy. Cytuj
paxx 32 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 minusy : - system walki ( slepping dogs - pokazało jak to powinno wyglądać ) - za mało policji na drogach Cytuj
Snake1996 1 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Odnośnie policji: o ile na drogach jest ich jak na lekarstwo (więcej patroli można spotkać na autostradach), o tyle na wodzie roi się od policyjnych łodzi. Przynajmniej ja tak miałem pływając skuterem niedaleko od brzegu. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Fajnie porównywać system walki ze Sleeping Dogs, gdzie bohater z założenia jest mistrzem sztuk walki, jak połowa ludzi w Hong Kongu. W Los Santos liczy się bomba na ryj i klamka na wierzchu. 2 1 Cytuj
paxx 32 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Przecież mogli by dodać szkołę sztuk walki , i dodać parę ciosów kombinacji żeby chociaż było w połowie tak dobre jak w sd bo ten system walk co teraz jest jak by z 5 wieku p.n.e 1 1 Cytuj
Snake1996 1 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 System walki? A co to? Ja tam trzymam L2 i naparzam R2, i póki co nikt z moimi postaciami na pięści nie wygrał. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 e tam moim zdaniem i tak jest nieźle że ciosy są w miare kontekstowe, tzn że jak stoimy przodem do klienta to wywalimy mu bombe na twarz, a jak stoimy tyłem albo bokiem to postać ładnie jedzie z łokcia do tyłu wiadomo że to nie tekken ale serio... ktoś oczekiwał 50 rodzajów ciosów? bo ja nie. mi sie podoba że można zasadzić strzała. jest o i tak znaczny postęp względem gta4 i RDR Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Ja oczekuję RDR 2 na nowej generacji z systemem walki lepszym od tekkena i wielu innych mordoklepek tudzieź innych symulacji bijatyk Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Ja oczekuję RDR 2 na nowej generacji z systemem walki lepszym od tekkena i wielu innych mordoklepek tudzieź innych symulacji bijatyk i smoków Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Szkoda, że nie ma takiej walki jak w Batmanie i wogle. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Fajnie porównywać system walki ze Sleeping Dogs, gdzie bohater z założenia jest mistrzem sztuk walki, jak połowa ludzi w Hong Kongu. W Los Santos liczy się bomba na ryj i klamka na wierzchu. Zwłaszcza że nasz bohater należał do mafii a później służył w policji, trudno by nie umiał walczyć znów nie przesadzaj. A bardziej wyrafinowane ataki uczył się u mistrza już w dalszej fabule. Zresztą system walki w Sleeping Dogs jest najlepszy jaki widziałem Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Lepszy to ja widzialem w Batku. W SD wszystko jest strasznie rwane i monotone na dluzsza mete. 1 1 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Pewnie jest tak jak mówicie. Z tym drugim przeczytałem "Przestanież wreszcie?" ale niestety nie dało isę potem tego dialogu odczytać w menu PS: Nigdy nie słyszałem słowa "rzyć" Najłatwiejszy przykład - nie grałeś nigdy w Wiedźmina? O_o Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 To wczoraj zobaczyłem. Fałszywy mesjasz. 6/10 Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Dosłownie raz miałem akcję z identycznymi brykami, co zabawniejsze ja akurat jechałem innym autem. Cytuj
Masny 343 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Mi natomiast nie podoba się to w jaki sposób samochody reagują na krawężniki. Wygląda to tak jakby samochody były zupełnie bez zawieszenia oraz posiadały jakieś magnetyczne przyciąganie do podłoża (normalnie przy podjeżdżaniu pod krawężnik samochód powinien się od niego delikatnie odbić a nie przyssać :o )http://youtu.be/NcBpqxU3eow Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 To wczoraj zobaczyłem. Fałszywy mesjasz. 6/10 Trafiłeś po prostu na zlot tych fur. I jak tu nie kochać rockstara, jak nawet w GTA są organizowane spoty samochodowe. OGIEŃ. 11/10 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 wpólczuje "graczom" którzy zamiast sie cieszyc gra szukaja takich baboli jak te zdjecia na gorze, przez 90% czasu po ulicach jezdza przerozne samochody, bardzo mała powtarzalność, i jest bardzo fajnie, ale nie, ktos musi sie do(pipi)ic. Jak widze ze jest pare takich samych samochodów to czekam do nast. skrzyż. i juz widze mnostwo innych. 3 Cytuj
Snake1996 1 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 A na naszych ulicach to niby każde auto jest inne? Co chwilę widuję golfy, nowe hyundaie i kie, właściwie to można odnieść wrażenie, że wszędzie jeżdżą auta ledwie kilku producentów. Na różnorodność w GTA nie ma co narzekać. Auta są przypisane do konkretnych dzielnic, a nie do tego, czym akurat jedziemy (choć kilka razy trafiłem na odstępstwa, np. "Astona" na wiosce). Cytuj
_Red_ 12 016 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Od dawna wiadomo, ze kilka aut jednego typu na ekranie ma na celu optymalizacje wydajnosci gry. W zasadzie jedyne co mnie denerwuje to juz pojawialo sie w temacie: - magiczna policja w 5 sekund wjezdzajaca na szczyt gory po pacnieciu samotnego turysty w czape - zabijanie jednym ciosem i brak "dogorywania" pobitego przeciwnika. Tu nie mozna pobic, wygrac i zostawic nieprzytomnego, trzeba zabic Na razie wiecej wad nie ma. Mozna by wspomniec o braku tylu aktywnosci co w GTA SA (silownia, podryw, itp) ale jest mnostwo nowych (sam golf i tenis moglyby byc odrebnymi platnymi grami arcade). Jakby upchac tyle co wczesniej plus nowe mini gry, to by plyt zabraklo, a takze liczmy dodatkowy rok developerki. Nie moge tez zgodzic sie, ze wada jest grafika. Jestem wybredny, ale tutaj moge zachwycony gapic sie na zachod slonca nad wzburzonym oceanem, czy na szczyt gor w tle, przy dalekim draw distance. Niesamowite jak oni to wycisneli z konsol slabszych niz telefon:f Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 września 2013 Opublikowano 22 września 2013 Dziwne z tą policją, ja na jakiejś wiejskiej dróżce koło Mount Chillad spotkałem policyjny radiowóz z laską, sprułem się do niej i pizdłem w lampę, uciekłem radiowozem i 0 gwiazdek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi