Skocz do zawartości

GTA V - co wam się nie podoba?

Featured Replies

Opublikowano

Przecież Jimmy oddawał samochód z felgami dolara Michaelowi.

• Odpowiedzi 786
  • Wyświetleń 75,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No ale Jaczes ma racje , nie dla każdego szczytem ambicji w grach jest przewożenie z miejsca w miejsce i postrzelanie. Mi Gta 4 znudziło sie po godzinie, GTA 5 jest o niebo lepsze bo przypomina mi kli

• A ja darowałem sobie tego odgrzewanego kotleta śmierdzącego stęchlizną. Wszystko co jest w GTA 5 już było w poprzednich grach z tej serii. Te same misje ta sama nuda nic nowego, jedynie przeskakiwanie

• Nie rozumiecie że internet to takie miejsce, gdzie wszystkie się hejtuje? Gdzie zawsze znajdzie się jakaś banda e-hipsterów którzy mają ochotę kłócić się dla samego faktu kłótni?   Ja przestałem tak

Opublikowano

kupcie sobie garaż na grove street jeśli chcecie przechowywać jakieś autka jak gracie jeszcze fabułe, i czy tylko mi się wydaje że na skrzyżowaniach kiedy grzejemy autem npc'ty specjalnie nam wyjeżdżają przed nos by w nie przyebać? czy też niespodziewane skręty lewo/prawo kiedy się do nich zbliżamy na grubej rurze? wkurza to niemiłosiernie

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Przecież Jimmy oddawał samochód z felgami dolara Michaelowi.

Serio :(? Cholipa, to w takim razie namieszałem, sorki. Pamiętam, że kupowałem sobie jakieś felgi właśnie w kształcie dolara, widocznie to było do jakiegoś randomowego samochodu, ale zapamiętałem, że to była fura Michaela ;p.

Tak to jest, jak się gra po 8 godzin dziennie.

Opublikowano

Dzisiaj znalazłem największą wadę tej gry: po GTA V inne gierki nie będą już takie same. Animacje w innych produkcjach zdają są sztywne, fabuła nudna, żarty kiepskie, strzelaniny nie tak fascynujące, pojazdy sztywne w prowadzeniu a świat mało otwarty i pusty.

Opublikowano

No zależy jak kto na to patrzy, jak dla mnie po gta5 inne gierki będą, dosłownie, zupełnie takie same jak wcześniej;d

Co do tematu to ja tam wciąż nie mogę się do końca przyzwyczaić do kamerki "ze środka" pojazdu a zawsze lubiłem "na nich" jeździć. Raz, że w niektórych pojazdach maska zakrywa część ekranu, dwa, że kamera nie idzie dokładnie wraz z osią pojazdu (np. zakręcając na wstecznym).

No i nie wiem czy to bug czy nie ale jadąc wywrotką kopalnianą, zginąłem od razu próbując przejechać po pierwszym lepszym czterokołowcu. Trochę dziwnie to wyglądało.

Opublikowano

Jimmy mi się nie podoba. Chvj jeden przebrzydly zabrał mi furę, którą chwilę wcześniej odpicowałem na glanc. Zrzuciłbym grubasa z Mount Chiliad.

Opublikowano

Posiadłości, widać że z początku nie zamierzali ich umieszczać. Jest kilka świetnych, ale kupowanie reszty nie ma sensu. Np.

ten klub Tequila-la, kosztuje dwa miliony, a zysk daje tak mizerny, że nigdy mi się to nie zwróci. Na dodatek nie można wejść do środka mimo, że w jednej z misji dla Nigela się dało.

. Podejrzewam, że tak samo jest z kinami, więc nie zamierzam marnować na nie 20 milionów.

No i oczywiście natychmiastowe śmierci podczas jazdy na motorze.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

- Latanie śmigłowcami mnie wnerwia. W poprzednich częściach gta zawsze to samolotami latało mi się chujowo a helikopterami super. Tu jest na odwrót. Buja tak tą maszyną, że nerwicy dostaje.Za to samoloty są świetne. 

- Brak fast foodów które regenerują zdrowie. No i na co te budki z hot dogami jak nie da się nic w nich kupić.

- Upierdliwa, wszystko widząca policja. Jakieś za(pipi)e, palnę w łeb gościa po chwili 2 gwiazdki. No proszę...

- Raz musiałem zresetować grę bo Franklin mi się tak zawiesił, że nic nie mogłem zrobić

Opublikowano

Dzisiaj znalazłem największą wadę tej gry: po GTA V inne gierki nie będą już takie same. Animacje w innych produkcjach zdają są sztywne, 

Uncharted 2, Uncharted 3, Tomb Raider, The Last Of Us.

fabuła nudna

BioShock, BioShock Infinite, Deus Ex: Human Revolution, The Walking Dead, TLOU, Uncharted 2, MGS V... 

żarty kiepskie

Saint Row 3 & 4, Far Cry: Blood Dragon

strzelaniny nie tak fascynujące

Bulletstorm, Uncharted 2, Uncharted 3, Far Cry 3, KZ2, KZ3, Max Payne 3...

pojazdy sztywne w prowadzeniu

GTA IV

a świat mało otwarty i pusty.

A to chodziło o zestawienie tylko z innymi sanboxami...  ^_^

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Szkoda, że nie dali możliwości projektowania własnych dziar. Wiadomo dlaczego tego nie zrobili, ale przy grze tak niepoprawnej politycznie martwienie się o to co sobie gracze wytatuują na swoich postaciach mogli sobie darować. Kilka pozwów w tą czy w tamtą chyba nie robi im różnicy. A tak chciałem wydziabać Trevorowi FPE4LIFE i  I <3 INTERNET

Opublikowano

Dla niektórych to może zabrzmieć jak jakiś odchył, ale w GTA V brakuje mi... dzieci.

A wystarczyło by:

- pokazywały się głównie na cut scenkach

- dzwoniły do nas dla jaj z komórki konkretnego zleceniodawcy (np. ich ojca)

- nie można było im nic zrobić t.j. w przypadku rodziny Micheala 

No kaman, czy tylko mi wydaje się że starający się jak najlepiej oddac żyjący, realny świat tytuł wygląda trochę głupio z samymi dorosłymi ludźmi? 

Opublikowano

Dzieci w GTA??! Łojezu shitstorm nie miałby końca chyba

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Jak miałyby być, to tylko z opcją ładowania do beczek.

Opublikowano

mi tam wszystko pasuje poza: piskiem opon na mokrej nawierzchni - wciąż do poprawki :) 

Opublikowano

Dla niektórych to może zabrzmieć jak jakiś odchył, ale w GTA V brakuje mi... dzieci.

A wystarczyło by:

- pokazywały się głównie na cut scenkach

- dzwoniły do nas dla jaj z komórki konkretnego zleceniodawcy (np. ich ojca)

- nie można było im nic zrobić t.j. w przypadku rodziny Micheala 

No kaman, czy tylko mi wydaje się że starający się jak najlepiej oddac żyjący, realny świat tytuł wygląda trochę głupio z samymi dorosłymi ludźmi? 

Pewnie nie wybrnęliby z pozwów tym razem tak łatwo ;) Zwłaszcza, że w prawie każdej cutscence w grze leci jakieś mięso. I tak dobrze, że nie ma jeszcze pozwów, że ktoś zabija niewinne zwierzęta za pomocą F16 albo czołgu.

Opublikowano

Kiedyś w serii GTA brakowało zwierzaków z podobnych powodów :P Cóż w TLOU mieliśmy 14-letnią gówniarę (fucki z jej ust leciały aż miło), która mogła także kiepsko skończyć. IMO nastolatki mogły by się jeszcze znaleźć. ;)

Opublikowano

Snilo mi sie dzis GTA V i widzialem dzieciaki a grze. Mialem zamiar napisac na forum ze pierdylicie ze nie ma dzieci w GTA xD

Opublikowano

Ja po kilku godzinach gry nawet nie pomyślałem o tym że w grze brak jest dzieci. Jakoś mi to nie doskwiera. Może dlatego że człowiek przywykł do tego że w grach prawie nigdy nie ma dzieci. Moja dwójka w realu mi wystarczy. 

Opublikowano

jesli ktos chce dzieci  w gta to ma odchył,kojenym krokiem byłoby pytanie "dlaczego nie ma opcji krecenia filmów z dziecmi".

Opublikowano

jesli ktos chce dzieci  w gta to ma odchył,kojenym krokiem byłoby pytanie "dlaczego nie ma opcji krecenia filmów z dziecmi".

Chyba trochę przesadziłeś. Zakładam że nikt z piszących na ten temat nie miał na myśli tego o czym piszesz. 

Opublikowano

Skoki kaskaderskie są mega spier.dolone w tej grze. Jedziesz motorem=uda Ci się albo zginiesz. Jedno z dwojga, zginiesz, szukasz motoru znowu. Jedziesz samochodem=w 90% przypadków Ci się nie uda, bo tu się przechyli w jedną stronę, zahaczy o coś, tu nierówno najedziesz i ch.uj Cie strzela. I nic z tym nie zrobisz. :/

Opublikowano

szukasz motoru znowu

Save przed skokiem :sorcerer: ?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie działa, próbowałem. Jak wczytałem to Franklin był, ale motor zniknął. :/

A i policja jest trochę porąbana. Dostałem jedna gwiazdkę. Uciekam i za to, że policja do mnie strzela dostaję jeszcze jedną gwiazdkę. No za co się pytam? ;/