Opublikowano 5 października 201311 l Moim zdaniem to nie wybrakowanie singla, tylko zwyczajne poszerzenie trybu online i nie widzę w tym nic złego. Poza tym singiel jest potężny...
Opublikowano 5 października 201311 l Autor Ale nierowny jest pod wzgledem ilosci ludzi i samochodow. Duzo smigam po mapie i zwyczajnie zwiedzam i sa momenty, ze fur jest zatrzesienie ale czasem razi pustka tak samo z przechodniami. Jakos malo ich zwyczajnie, na wichurach to juz w ogole. Moze sie czepiam na sile ale czesto mam wrazenie, ze mogli bardziej sie z tym postarac.
Opublikowano 5 października 201311 l to, że jestem jako trevor, nie mam żadnych misji głównych na mapie (ostatnia misja jaką zrobiłem to ta z pociągiem, wiecie która). nie mogę zmienić postaci (wciskam strzałkę w dól, nic się nie dzieje). wszystko sie zaczelo po patchu
Opublikowano 5 października 201311 l Autor Ja dlatego zadnego patcha nie instaluje. Jak gre mam to gram do samego konca nic nie updateujac, oczywiscie mowa o singlu.
Opublikowano 5 października 201311 l nie mogę zmienić postaci (wciskam strzałkę w dól, nic się nie dzieje). wszystko sie zaczelo po patchu Też tak miałem. Reset konsoli i znowu można było wybierać postaci.
Opublikowano 5 października 201311 l Ale nierowny jest pod wzgledem ilosci ludzi i samochodow. Duzo smigam po mapie i zwyczajnie zwiedzam i sa momenty, ze fur jest zatrzesienie ale czasem razi pustka tak samo z przechodniami. Jakos malo ich zwyczajnie, na wichurach to juz w ogole. Moze sie czepiam na sile ale czesto mam wrazenie, ze mogli bardziej sie z tym postarac. Wszystko jest zależne od dnia tygodnia i pory dnia / nocy ( w weekend więcej fur śmiga, w tygodniu rano i popołudniu jest ruch, w nocy mniejszy). IMO rozwiązanie całkiem, całkiem.
Opublikowano 5 października 201311 l nie mogę zmienić postaci (wciskam strzałkę w dól, nic się nie dzieje). wszystko sie zaczelo po patchu Też tak miałem. Reset konsoli i znowu można było wybierać postaci. pff, ja już to mam od 5 dni i tyyle resetowalem konsole, nic nie pomogło. co powinno być po tej misji z pociągiem, wykolejeni?
Opublikowano 6 października 201311 l Teraz bez trollingu i hejtu: postacie, fabula, voice acting, smaczki, pomysly na misje i ost sa wspaniale, co do tego nie ma watpliwosci, ale po rozlozeniu gry na jazde, latanie, strzelanie, skradanie, system walki, czyli najwazniejsze skladowe, to chyba kazdy gracz z wiekszym doswiadczeniem stwierdzi, ze sa dziesiatki gier, ktore robia to lepiej, nawet w obrebie gatunku. Datego uwazam, ze tylko niedzielni gracze nazywaja te gre mesjaszem, gotg, czy daja ocene 10/10. Nie zmienia to faktu, ze gra sie wybornie, ale na spusty nie ma miejsca.
Opublikowano 6 października 201311 l Nie chcę Ci nic mówić, ale każdą grę jak rozłożysz na czynniki pierwsze to jakaś gra ma zrobione to lepiej, więc idąc Twoim tokiem rozumowania NIE MA gier 10/10. A prawda jest taka, że ocenia się całość, a jeśli chodzi o całość to nie ma tak dobrze zrobionych elementów w jednej grze jak właśnie w GTAV. Zapominasz też, że to konsole z 512mb i Rockstar i tak wycisnął z konsol ponad to co wszyscy oczekiwali, więc wiadome, że niektóre elementy są czasem gorsze, ale to wynika tylko z ograniczeń sprzętowych, a nie braku umiejętności zespołu. Edytowane 6 października 201311 l przez suteq
Opublikowano 6 października 201311 l Nie chcę Ci nic mówić, ale każdą grę jak rozłożysz na czynniki pierwsze to jakaś gra ma zrobione to lepiej, więc idąc Twoim tokiem rozumowania NIE MA gier 10/10. A prawda jest taka, że ocenia się całość, a jeśli chodzi o całość to nie ma tak dobrze zrobionych elementów w jednej grze jak właśnie w GTAV. Zapominasz też, że to konsole z 512mb i Rockstar i tak wycisnął z konsol ponad to co wszyscy oczekiwali, więc wiadome, że niektóre elementy są czasem gorsze, ale to wynika tylko z ograniczeń sprzętowych, a nie braku umiejętności zespołu. O tym wlasnie mowie, jak ktos sie nie zna to gada wlasnie takie glupoty. OK, w swoim czasie Tekken 3 byl najlepszy w kazdym aspekcie, jesli chodzi o trzon gameplayu. Tak samo pierwsze gran turismo. Soul Calibur. Mario 64. Zelda:OOT FF7 ISSPRO B:AC Itd, etc. Co ma moc konsol do modelu jazdy, strzelania czy systemu walki? To jest wlasnie 3hit combo zaslepienie + niewiedza + przygoda z grami rozpoczeta 2 lata temu. Mesjasz to by byl sandbox, ktory na kazdym polu bylby najlepszy. A nie (pipi)a lepszy niz przecietny w strzelaniu, biciu czy jezdzeniu (chociaz IMO w jezdzeniu to akurat IMO zwykla slabizna). Wychodzi nowy TV. Ma wspanialy design i najlepsze smart tv, oprocz tego niezle gra, do tego ma lepsze niz przecietne kolory, kontrast, szybkosc matrycy i przecietnego pilota. GOTG telewizor. Mesjasz telewizorow!!!!!!!!!!!!!!!1111111 Najlepszy TV w historii ludzkosci, teraz, na zawsze i na wieki wiekow. Amen. Edytowane 6 października 201311 l przez Jaczes
Opublikowano 6 października 201311 l Zgadzam sie z Jaczesem, przygladajac sie kazdemu elementowi rozgrywki sa one co najwyzej dobre: jazda samochodem i motorem, skradanie, strzelanie, cover system, jestem w stanie wymienic mnustwo gier w ktorych bylo to zrobione lepiej. GTA V na pewno robi wrazenie patrzac na historie, ciekawe i roznorodne misje (choc moim zdaniem sa troche za krotkie i za malo rozbudowane, zwlaszcza skoki na banki ktore mialy byc wizytowka tej czesci), swietnie zarysowanych bohaterow czy np bardzo szczegolowo odwzorowany swiat (ktory tez w wielu sytuacjach jak mu sie przyjrzec z bliska okazuje sie wydmuszka jak w kazdej wczesniejszej czesci GTA) choc i jego potencjal zostal niewykorzystany bo mamy miejscowki ciekawe ktore wogole nie zostaly wykorzystane w misjach. Dlatego gadanie o GOTG czy mesjaszu witam pustym smiechem. Gra jest bardzo dobra 9/10 bez 2 zdan, ale prawda jest taka ze w zaden sposob nie jest przelomowa, nie wprowadzila innowacji czy nie pchnela gatunku sandboxow do przodu. A wpadka z ciagle nie dzialajacym ONLINE tylko obniza ogolne wrazenie bo tego typu problemy nie powinny sie przytrafic takiej firmie jak Rockstar.
Opublikowano 6 października 201311 l Bez sensu, ze nie mozna podjechac normalnie taksowka pod szkole latania bo od razu wskakuje gwiazdka poszukiwania, a po chwili dwie. Samemu mozna normalnie podjechac samochodem, a taksowka jesli nawet podjedziemy w okolice to pojawia sie gwiazdka i gonia nas paly.
Opublikowano 6 października 201311 l Jaczes dobrze gada, za dużo na nie aby gra była na 10, ma parę niedociągnięci i momentami grafikę gra zwłaszcza w nocy wygląda koszmarnie, postacie misje jak najbardziej na plus choć jak dla mnie za dużo latania! Jeżeli ja GTA skończyłem to znaczy, że było naprawdę mocne, GTA 4 nie dałem rady a ostatnie jakie dałem to Vice City, kolejną rzeczą która mnie przykuła do tego tytułu to oczywiście muzyka, jak usłyszałem radio ga ga......
Opublikowano 6 października 201311 l Co ty (pipi)isz? Brzydka grafika nocą?! Przecież nocą ta gra wygląda genialnie. Ząbki są wtedy niezauważalne. Quad, noc, wieś - <3
Opublikowano 6 października 201311 l Miasto wygląda średnio ;> W dzień kozacko ale nocą.... Edytowane 6 października 201311 l przez Soul
Opublikowano 6 października 201311 l W nocy przecież wygląda genialnie, nie widać ząbków, a nowy sposób oświetlenia wyprzedza IV o lata świetlne. Dobry też patent z czerwonymi kropkami jako samochodami, z daleka nie widać że to nie auta, a miasto zyskuje jeszcze więcej na atrakcyjności. Lot w nocy nad miastem =
Opublikowano 6 października 201311 l Autor Jaczes dobrze gada, to starosc i czlowiek sie czepia ale przy magii tej gry i grywalnoscia po prostu mieknie. Mi natomiast nie podobal sie patent z przesluchaniem w jednej z misji. Dla mnie przegiete, krecenie galka i wyrywanie zeba to jakis zart? IMO okrutne i dosadne a ja juz swoje lata mam.
Opublikowano 6 października 201311 l Gry, w których poszczególne elementy są lepsze skupiają się głównie na jednym kluczowym elemencie, który rzeczywiście będzie bardziej dopracowany. W GTA masz mieszaninę kilkunastu gier w jednym okraszoną świetną fabułą i postaciami. Nawet gdyby niektóre rzeczy, jak jazda i strzelanie były totalnie zwalone to i tak grę warto byłoby ograć tylko dla historii i bohaterów. Jak dla mnie wszystko z czym miałem do czynienia podczas rozgrywki było przynajmniej na przyzwoitym poziomie.
Opublikowano 6 października 201311 l Autor Nawet gdyby niektóre rzeczy, jak jazda i strzelanie były totalnie zwalone to i tak grę warto byłoby ograć tylko dla historii i bohaterów. Akurat murzyn wypada blado na tle michaela i trevora, mogloby sie bez niego obejsc.
Opublikowano 6 października 201311 l Jaczes dobrze gada, to starosc i czlowiek sie czepia ale przy magii tej gry i grywalnoscia po prostu mieknie. Mi natomiast nie podobal sie patent z przesluchaniem w jednej z misji. Dla mnie przegiete, krecenie galka i wyrywanie zeba to jakis zart? IMO okrutne i dosadne a ja juz swoje lata mam. Może nie zrozumiałeś przesłania płynącego z tej misji.
Opublikowano 6 października 201311 l Autor Przeslanie kumam ale symulator tortur na przerazonym i blagajacym o litosc 2 czlowieku w grze na konsole srednio mi lezy. Wyrazam swoje zdanie.
Opublikowano 6 października 201311 l Rzeczywiście nazywanie gry mesjaszem jest przesadzone, ale mam wrażenie, że wszyscy mówią tak półserio. Mesjaszem w grach dla mnie jest konsola playstation 2, a nie GTA 5. Co do zarzutu, że gra nie jest przełomowa, to myślę, że to nieprawda. Pamiętajmy, że to nadal jest GTA, nadal ten sam gatunek i według mnie, jak na tę serię przełom jest ogromny. Piąteczka wgniata mnie w kanapę i strasznie wciąga. Jednak po ukończeniu biorę się za diablo 3. Idealnie napisał o tym fenomenie Rozbo w hyde parku. Nie ulegajmy histerii, są też inne świetne gry.