Bzduras 12 581 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Zęby i 20 klatek? Jak komuś te "prawdziwe" problemy naprawdę uniemożliwiają grę to bez kitu niech wywali płytę do śmieci i pójdzie na ryby. R* dostarcza przepotężny tytuł, ukoronowanie obecnej generacji konsol, ale i tak do czegoś się trzeba doje.bać. Jakby każdemu klientowi zafundowali wakacje na Hawajach to pewnie pojawiłyby się głosy, że chu.jowa pogoda, piasek wchodzi w skarpetki i w ogóle od morza ciągnie. 1 Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 jak na sandboxa grafa jest super. Oczywiscie na ekranie, nie patrzac na skale gry i świata to takie tlou niszczy gta5 ale te też nie ma się czego wstydzieć - tekstury jak na sandboxa konsolowego są swietne, asfalt wyrazny, a efekty świetlne i woda to mistrzostwo świata Bo to najlepszy sandbox tej generacji i czy ja czy jaczes mysle tez to potwierdzi. No ale jesli dla nas to nie jest gra 10/10 to jestesmy przecież trolami. Zęby i 20 klatek? Jak komuś te "prawdziwe" problemy naprawdę uniemożliwiają grę to bez kitu niech wywali płytę do śmieci i pójdzie na ryby. R* dostarcza przepotężny tytuł, ukoronowanie obecnej generacji konsol, ale i tak do czegoś się trzeba doje.bać. Jakby każdemu klientowi zafundowali wakacje na Hawajach to pewnie pojawiłyby się głosy, że chu.jowa pogoda, piasek wchodzi w skarpetki i w ogóle od morza ciągnie. Bo w GTA nie można sie do niczego porzyje.bac prawda? Bo nie! Bo ma ogromny świat i liljon minigier! Dobra ch.uj nie ma co karmić troli Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) ale ja nie twierdze, że gta v to mistrzostwo i mesjesz. Na razie za mało grałem by to stwierdzić. Dla mnie obecnie grą generacji jest tLoU, a rozczarowaniem generacji gta4. Z takie frontu pochodzę Po prostu piszę, że technicznie gta5 jak na sandboxa prezentuje się kapitalnie. Mimo wszystko szkoda, że wzorem konsolowych Bioshocków nie można wyłączyć v-sync by odblokować kilka klatek animacji więcej. Wtedy już każdy byłby chyba zadowolony. dziwi mnie tylko jaczes bo mi się na ps3 nic nie doczytuje i przed nosem nie wyskakuje, a framerate choc nie idealny jest o wiele lepszy niz ten z gta4, wszystkich assasynów czy chociażby z far cry3. Oczywiscie mowie o wersjach tych gier na ps3 Edytowane 19 września 2013 przez Ficuś Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Zęby i 20 klatek? Jak komuś te "prawdziwe" problemy naprawdę uniemożliwiają grę to bez kitu niech wywali płytę do śmieci i pójdzie na ryby. R* dostarcza przepotężny tytuł, ukoronowanie obecnej generacji konsol, ale i tak do czegoś się trzeba doje.bać. Jakby każdemu klientowi zafundowali wakacje na Hawajach to pewnie pojawiłyby się głosy, że chu.jowa pogoda, piasek wchodzi w skarpetki i w ogóle od morza ciągnie. Bo w GTA nie można sie do niczego porzyje.bac prawda? Bo nie! Bo ma ogromny świat i liljon minigier! Dobra ch.uj nie ma co karmić troli No właśnie, dlatego ja pójdę grać, a Ty hejtuj sobie dalej Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 stacje radiowe - pełno ale tylko kilka gra muzę, która mi wpada w ucho niestety Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Dobrze randomie idź już. I sprawdź w słowniku co to znaczy hejt ale ja nie twierdze, że gta v to mistrzostwo i mesjesz. Na razie za mało grałem by to stwierdzić. Dla mnie obecnie grą generacji jest tLoU, a rozczarowaniem generacji gta4. Z takie frontu pochodzę Po prostu piszę, że technicznie gta5 jak na sandboxa prezentuje się kapitalnie. Mimo wszystko szkoda, że wzorem konsolowych Bioshocków nie można wyłączyć v-sync by odblokować kilka klatek animacji więcej. Wtedy już każdy byłby chyba zadowolony. dziwi mnie tylko jaczes bo mi się na ps3 nic nie doczytuje i przed nosem nie wyskakuje, a framerate choc nie idealny jest o wiele lepszy niz ten z gta4, wszystkich assasynów czy chociażby z far cry3. Oczywiscie mowie o wersjach tych gier na ps3 Nie mówiłem o tobie ty akurat mówisz jak człowiek nie jak zapatrzony w gre fanatyk jak w obrazek Zobacz że nikt grający w tlou albo inne świetne gry jak ktos napisze co mu sie niepodoba w danej grze nie nazywa tych osób zj.ebami czy debilami. No ale to świadczy tylko o poziomie danych użytkowników. Widac jakim typom osób ta gra sie po prostu tak podoba Edytowane 19 września 2013 przez kanabis Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Kannabis zrozum wreszcie, że nie krytykuje się Gta, Tlou i Uncharted. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 I tak z tych gier najbardziej lubie pesa Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Zobacz że nikt grający w tlou albo inne świetne gry jak ktos napisze co mu sie niepodoba w danej grze nie nazywa tych osób zj.ebami czy debilami Przydałoby się cofanie czasu rodem z Forzy do czerwca byś zobaczył jak się mylisz. Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 WAŻNE! Proszę nie zakładać kolejnych tematów z cyklu "co nam się nie podoba". Ten temat został połączony z tematem o bardzo długim tytule (na życzenie mogę zmienić nazwę tego obecnego tematu, info na PW poproszę). Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Zobacz że nikt grający w tlou albo inne świetne gry jak ktos napisze co mu sie niepodoba w danej grze nie nazywa tych osób zj.ebami czy debilami Przydałoby się cofanie czasu rodem z Forzy do czerwca byś zobaczył jak się mylisz. MaZZeo po prostu GTA ma coś takiego w sobie, że największych pc betonów można przekonać do konsol i w dodatku to te betony grali w tą grę pierwsi a fani czekali na swój egzemplarz prosto od R*. To jakaś magia, że ludzie zaczynają pisać posty na pół strony jak to fajnie być graczem i nie powinniśmy się hejtować jak np. Ty tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/104199-gta-v-co-wam-sie-nie-podoba/page-13?do=findComment&comment=2905289 Tylko, że magia za jakiś czas zniknie i znowu będziecie (pipi)anymi betonami hejtującymi każdy eks na konkurencyjną konsolę. Tak piszecie, żeby nie patrzeć na grafikę (który i tak jest świetna) a jak wychodzi TLOU czy gearsy od razu wrzucacie screeny typu http://i.imgur.com/smjeYrh.jpg Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 protip: to nie jest Console Wars Zabawne, że jak bluber pisał, że "chyba nikt nie bierze Console Wars na poważnie" czy jakoś tak, to wszyscy plusiki, no pewnie hehe. Ale jak się okazuje, na tym forum jest zdecydowanie za dużo osób, które po prostu nie potrafią rozgraniczyć postów w CW i tamtejszego stylu pisania od tego, co się dzieje w tej normalnej części forum. Szczególnie ostatnio. 1 Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Na te chwile nie ma nawet startu do sleeping dogs. W (pipi)e mam granie w tenisa itp zbędne guwna, dla mnie liczy sie gameplay, a nie dodatki na sile. Walka wręcz to jakas kpina po SD, to samo firefighty. Postacie, movement i fabula w SD tez o wiele lepsze. (pipi)a, zaluje nawet 50 pln tym momencie :\\ Jeśli chodzi o (pipi)y do SR pokazali jak to sie powinno robić. W ogóle nie rozumiem tej zajawki rockstarem, to jest wylegarnia odtworczych balasow. Najpierw MP z najbardziej drewnianym celowaniem ever, a teraz to... Fuck it, wracam do P4G Edytowane 19 września 2013 przez Jaczes Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Natrafiłem na buga, który polegał na tym, że nie mogłem wyjść z kolejki górskiej, ponieważ drzwi się zaklinowały. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Na te chwile nie ma nawet startu do sleeping dogs. W (pipi)e mam granie w tenisa itp zbędne guwna, dla mnie liczy sie gameplay, a nie dodatki na sile. Walka wręcz to jakas kpina po SD, to samo firefighty. Postacie, movement i fabula w SD tez o wiele lepsze. (pipi)a, zaluje nawet 50 plm w tym momencie :\\ Na chu.j nam to piszesz? Nie podoba Ci się gra, to nie pisz tych żalów, bo to nawet dla Twojego 'trollingu' nie jest już zabawne. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) To mu nie odpisuj. Zresztą idzie grać w Personę 4 Golden, także i tak już tutaj nie będziesz czytał jego postów. Trochę szkoda, bo chętnie podyskutowałbym zarówno o fabule i postaciach w sleeping dogs, no ale persona czeka. Edytowane 19 września 2013 przez ragus Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Przeczytaj nazwę tematu George. 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Na te chwile nie ma nawet startu do sleeping dogs. W (pipi)e mam granie w tenisa itp zbędne guwna, dla mnie liczy sie gameplay, a nie dodatki na sile. Walka wręcz to jakas kpina po SD, to samo firefighty. Postacie, movement i fabula w SD tez o wiele lepsze. (pipi)a, zaluje nawet 50 plm w tym momencie :\\ Na chu.j nam to piszesz? Nie podoba Ci się gra, to nie pisz tych żalów "GTA V - co wam sie nie podoba?" psychofani GTA są gorsi od sonyklapów ;/ Edytowane 19 września 2013 przez Figaro Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Na te chwile nie ma nawet startu do sleeping dogs. W (pipi)e mam granie w tenisa itp zbędne guwna, dla mnie liczy sie gameplay, a nie dodatki na sile. Walka wręcz to jakas kpina po SD, to samo firefighty. Postacie, movement i fabula w SD tez o wiele lepsze. (pipi)a, zaluje nawet 50 pln tym momencie :\\ Jeśli chodzi o (pipi)y do SR pokazali jak to sie powinno robić. W ogóle nie rozumiem tej zajawki rockstarem, to jest wylegarnia odtworczych balasow. Najpierw MP z najbardziej drewnianym celowaniem ever, a teraz to... Fuck it, wracam do P4G Co ja czytam bo nie ogarniam,5min internetowej sławy przez hejt na GTA?Bo to już nawet na trolling ani słabe prowo się nie kwalifikuje. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Na te chwile nie ma nawet startu do sleeping dogs. W (pipi)e mam granie w tenisa itp zbędne guwna, dla mnie liczy sie gameplay, a nie dodatki na sile. Walka wręcz to jakas kpina po SD, to samo firefighty. Postacie, movement i fabula w SD tez o wiele lepsze. (pipi)a, zaluje nawet 50 plm w tym momencie :\\ Na chu.j nam to piszesz? Nie podoba Ci się gra, to nie pisz tych żalów "GTA V - co wam sie nie podoba?" psychofani GTA są gorsi od sonyklapów ;/ Nie ma gry to nazywa psychofanami XDDD Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Na te chwile nie ma nawet startu do sleeping dogs. W (pipi)e mam granie w tenisa itp zbędne guwna, dla mnie liczy sie gameplay, a nie dodatki na sile. Walka wręcz to jakas kpina po SD, to samo firefighty. Postacie, movement i fabula w SD tez o wiele lepsze. (pipi)a, zaluje nawet 50 pln tym momencie :\\ Jeśli chodzi o (pipi)y do SR pokazali jak to sie powinno robić. W ogóle nie rozumiem tej zajawki rockstarem, to jest wylegarnia odtworczych balasow. Najpierw MP z najbardziej drewnianym celowaniem ever, a teraz to... Fuck it, wracam do P4G Szczególnie za(pipi)isty jest ten kartonowy model jazdy w SD, co? Tam nie ma zbędnych "guwien", jest pure akcja i napierdalanka dla miłośników Call of Duty. Ale z tymi postaciami to już solidny troll. Edytowane 19 września 2013 przez Maciomaniak Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Na te chwile nie ma nawet startu do sleeping dogs. W (pipi)e mam granie w tenisa itp zbędne guwna, dla mnie liczy sie gameplay, a nie dodatki na sile. Walka wręcz to jakas kpina po SD, to samo firefighty. Postacie, movement i fabula w SD tez o wiele lepsze. (pipi)a, zaluje nawet 50 plm w tym momencie :\\ Na chu.j nam to piszesz? Nie podoba Ci się gra, to nie pisz tych żalów "GTA V - co wam sie nie podoba?" psychofani GTA są gorsi od sonyklapów ;/ Nie ma gry to nazywa psychofanami XDDD nie wiem co ma jedno do drugiego, ale dajcie ludziom spokojnie pokrytykować grę. spuszczanie się i wzajemny gangbang drugie drzwi po lewej. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Na te chwile nie ma nawet startu do sleeping dogs. W (pipi)e mam granie w tenisa itp zbędne guwna, dla mnie liczy sie gameplay, a nie dodatki na sile. Walka wręcz to jakas kpina po SD, to samo firefighty. Postacie, movement i fabula w SD tez o wiele lepsze. (pipi)a, zaluje nawet 50 pln tym momencie :\\ Jeśli chodzi o (pipi)y do SR pokazali jak to sie powinno robić. W ogóle nie rozumiem tej zajawki rockstarem, to jest wylegarnia odtworczych balasow. Najpierw MP z najbardziej drewnianym celowaniem ever, a teraz to... Fuck it, wracam do P4G Szczególnie za(pipi)isty jest ten kartonowy model jazdy w SD, co? Dobra to niech ktos w koncu wyjasni co to jest ten kartonowy model jazdy w SD. @kruku Nic mi po screenach bo dla mnie sa mniej wymierne niz porownanie do tytulu, ktory widzialem na wlasne oczy. Z ciekawosci pytalem o poziom grafy. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Dobra to niech ktos w koncu wyjasni co to jest ten kartonowy model jazdy w SD. To jest definicja kartonowego modelu jazdy: http://www.youtube.com/watch?v=KLaAj7WUwYo Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 ahahaha. jaki model jazdy XD już nawet zapomniałem, że tam taka bieda była O_o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi