MatekDM 1 299 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Tutaj z kolei jest "bardzo czysty" przejazd i możemy zobaczyć, jak cholernie powtarzalne są modele pojazdów na ulicach. Szczególnie jednej z furgonetek. Przez dwie minuty naliczyłem ich 17, a liczyłem TYLKO JEDEN model pojazdu. Każda wygląda identycznie, nawet kolor ten sam. Ale SD lepsze, przecież powtarzalne modele są w GTA. http://www.youtube.com/watch?v=SMJkEQ_ftbw Cytuj
mersi 804 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 (edytowane) no bo przecież też są w V powtarzające się modele więc o co spina? może jeszcze nie skminiłeś że w realu też po tym hongkongu jeździ od zayebania wszędzie takich dostawczaków? a i tak po ograniu, w tlou jest lepszy feeling strzelania niż w nowym gta, mówie jak jest Edytowane 20 września 2013 przez mersi Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Ahaahaaahahahahaahahahahah Cytuj
saptis 620 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Ku* co za bol d.upy - ktos chyba czuje sie zawiedziony bo myslal, ze... no wlasnie chyba sam nie wie co myslal i teraz narzeka jak baba..... Nie ma to jak porownywac COD'a, ktory chodzi na starym silniku do GTA - rozbudowanego sandboxa i pisac, ze nie choodzi w 60FPS. I jeszcze pisze ci taki o gimbusach, ktorzy przygode z grami zaczeli wczoraj, bitch please........ Najlepsze sa typy, ktore generalnie nie graja w produkcje typu GTA, gre kupili na fali hajpu i popularnosci bo jest na czasie i wszyscy kupuja. Pozniej narzeka taki jeden z drugim na to i tamto bo mu sie nie podoba. Jak sie nie podoba to mozna dalej grac w COD'a i cieszyc sie tymi 60 FPS'ami. To samo widac przy premierach wiekszych gier np. FPS - osoby nie lubiace gatunku kupuja gre bo wszyscy o niej pisza i jest o niej glosno, wbija pozniej taki do tematu wylewajac swoje zale jaka to gra nie jest slaba i wogole shit na calego. Jesli ktos krytykuje gre z sensem podajac konkretne argumenty to rozumiem, ale jechanie po grze bo "sie nie podoba bo tak" czy porownywanie tekstur z grami na Nintendo 64, pisanie, ze gra chodzi w 20FPS to juz trolling. Teksty, ze muzyka jest slaba bo myslal, ze bedzie taka czy owaka sa co najmniej smieszne - nie podoba sie ? nie graj, albo zrob swoja gre. Chcesz muzyki takiej jak w Vice City ? - to wlacz jakeis retro radio z muza z lat 80' lub graj nadal w Vice City. Proste. Wczoraj pogralem i widac spadki rozdzielczosci w miescie, ale bez przesady, tekstury slabsze tez sie zdazaja, ale N64 ? Bez jaj, akurat tak sie sklada, ze przed kilkoma dniami sprawilem sobie pierwszego Quake'a wlasnie na N64 i troche pogralem, wiec wiem o czym pisze. GTA V doskonale na pewno nie jest i swoje minusy tez ma, ale bez przesady. Cytuj
kanabis 22 462 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Zobacz że nikt grający w tlou albo inne świetne gry jak ktos napisze co mu sie niepodoba w danej grze nie nazywa tych osób zj.ebami czy debilami Przydałoby się cofanie czasu rodem z Forzy do czerwca byś zobaczył jak się mylisz. MaZZeo po prostu GTA ma coś takiego w sobie, że największych pc betonów można przekonać do konsol i w dodatku to te betony grali w tą grę pierwsi a fani czekali na swój egzemplarz prosto od R*. To jakaś magia, że ludzie zaczynają pisać posty na pół strony jak to fajnie być graczem i nie powinniśmy się hejtować jak np. Ty tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/104199-gta-v-co-wam-sie-nie-podoba/page-13?do=findComment&comment=2905289 Tylko, że magia za jakiś czas zniknie i znowu będziecie (pipi)anymi betonami hejtującymi każdy eks na konkurencyjną konsolę. Tak piszecie, żeby nie patrzeć na grafikę (który i tak jest świetna) a jak wychodzi TLOU czy gearsy od razu wrzucacie screeny typu http://i.imgur.com/smjeYrh.jpg Tutaj masz przebłysk mądrości i gadasz dobrze ale mylisz sie ze tylko gta to sprawia. Do mnie przyszedł własnie ostatnio typek który kupił ps3 dla TLOU i Gowa a potem ją sprzedał. Oczywiscie rycerz blachy. pewnie teraz żałuje bo znowu kupi dla GTA Cytuj
kanabis 22 462 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Zobacz że nikt grający w tlou albo inne świetne gry jak ktos napisze co mu sie niepodoba w danej grze nie nazywa tych osób zj.ebami czy debilami Przydałoby się cofanie czasu rodem z Forzy do czerwca byś zobaczył jak się mylisz. W sumie to moze i masz racje bo nie udzielam sie w kącikach o grach bo to wylęgarnia randomowych trolii i piaskownica. Serio jak wychodza nowe halo czy batelfildy też tak jest zje.banie jak tutaj? Po prostu moje wchodzenie na wkp i hp w inym świetle obrazowało to forum. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Fuck it, wracam do P4G coś mnie ominęło? vitę kupiłeś? tą konsolę bez gier Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Dla persony co do n64 - spoko, będę mial chwile to porobię fotki - dlugo szukać nie trzeba. ale jak wrzucę to licze na przeprosiny. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 lepeiej sobie baze danych odbuduj i defragmentacje dysku zrób bo mi moje cebulowe gta jakimś cudem nic nie doczytuje Cytuj
saptis 620 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Dla persony co do n64 - spoko, będę mial chwile to porobię fotki - dlugo szukać nie trzeba. ale jak wrzucę to licze na przeprosiny. W takim razie zbyt malo jeszcze gralem i nie widzialem tych slabych tekstur - moze byc, ale generalnie nie ma co dramatyzowac bo we wszystkich grach zdazaja sie gorsze tekstury. Nie musisz szukac i robic porownan bo i tak pewnie znajdziesz jakas rozmazana, ktora w porownaniu z lepsza z N64 beda wygladaly mniej-wiecej podobnie - w wielu grach takie znajdziesz, nie tylko w GTA,w iec nie ma co z tej gry robic kozla ofiarnego. Przepraszac nie bede musial bo jesli czujesz sie urazony to nie bardzo wiem z jakiego powodu. Cytuj
Mejm 15 303 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Dobra to niech ktos w koncu wyjasni co to jest ten kartonowy model jazdy w SD. To jest definicja kartonowego modelu jazdy: http://www.youtube.com/watch?v=KLaAj7WUwYo Ale ja prosilem o wyjasnienie co to jest kartonowy model jazdy a nie filmik z gry, ktora ukonczylem. Co tu jest kartonowego nadal nie wiem. Moze inaczej zadam pytanie bo widze, ze trudno jest to jednak wyjasnic - zatem, co nie jest kartonowym modelem jazdy? Jestem laikiem scigalkowym i mi sie w SD pojazdy prowadzilo dobrze. Czuc bylo roznice miedzy nimi, nie odbijaly sie od barjerek i jechaly dalej (chyba), nie zawracaly w miejscu. Imho poprawny, typowy, uproszczony model jazdy na potrzeby gierki o strzelaniu i kupowaniu ciuchow. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 (edytowane) Pewnie chodzi o te szarpniecia podczas lekkich skretow bo faktycznie dziwnie to wyglada. Do tego auto jakos dziwnie sie kiwa na boki jednak to wina grajacego, ktory co chwile koryguje tor jazdy i gra chyba na klawiaturze, swoje robi tez zbyt sztywno umieszczona za samochodem kamera - nie podobalo mi sie to w Sleeping Dogs chociaz ogolnie gra byla fajna. Edytowane 20 września 2013 przez saptis Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 (edytowane) Kartonowy model jazdy jest wybitnie arcade'owy, który nie ma absolutnie NICZEGO wspólnego z jakimikolwiek prawami fizyki czy zasadami zachowania pojazdu podczas przyspieszenia, hamowania, czy kontroli. Tutaj ciężko zresztą powiedzieć według tego opisu, że model jazdy w GTA V nie jest kartonowy, ale na pewno bliżej mu do realności, niż w SD. Dlatego w tym wypadku, kiedy czytam, że samochody lepiej się prowadzą w SD, to myśle sobie - o co chodzi? Bo to nijak nie ima się prawdzie. Edytowane 20 września 2013 przez Maciomaniak Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 nie mozna podpjerdplic pociągu, skandal serio : / Cytuj
saptis 620 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 (edytowane) No to akurat jest lipa bo w San Andreas lubilem sie pobujac po szynach. Da sie przynajmniej wskoczyc na wagony i jechac na nich na wycieczke krajoznawcza ? Edytowane 20 września 2013 przez saptis Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 (edytowane) Nie da się już jechać na pace pickup'a czy na dachu auta - fizyka nie pozwala i pęd zrzuca nas z fury. - nie, że to mi sie nie podoba (bo realizm), to raczej podpowiedź dla saptisa, choć z pociągiem nie próbowałem. Edytowane 20 września 2013 przez kermit Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Nie podoba mi się, że nie zapisują się zdjęcia zrobione telefonem (zapewne do czasu premiery online). Też tak macie? Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 We wtorek się zapisywały, w środę nie, wczoraj nie sprawdzałem Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Zapisują się, ale chwilowo Rockstar Social Club słabo działa. Niemniej kilka zdjęć już zapisałem Cytuj
sprutus 3 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 no,ze zdjeciami kicha na 20 prób mi weszły na serwer moze 2-3,czemu do cholery nie idzie zapisywac zdjec na dysku ?? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 To teraz ja: -brakuje mi V-Rocka z klasycznym heavy -można jeździć pociągiem jako pasażer (jak se wskoczysz), ale wolałbym samemu prowadzić i robić katastrofy -stale nieczynny Burget-Shot i inne jadłodajnie, a tak chciałem się porzygać i zrobić masakrę -nie ma stałych 60fps i AA -ciężko się oderwać od gry i wrócić do jesiennej rzeczywistości, powinien być limit dzienny 1 Cytuj
sprutus 3 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Ta gra ma jeden wielki "MINUS" syndrom jeszcze jednej misji,wczoraj chciałem skonczyc o 22,mówie jeszcze fajka spale i kończe,patrze na zegarek 23:40. Zabijacz czasu Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Zniszczenia aut sa chvjowe w 4 były lepsze No i radio zaczyna grać dopiero po wejsciu do pojazdu i po wyjsciu tez magicznie gaśnie. Cytuj
sprutus 3 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Zniszczenia aut sa chvjowe w 4 były lepsze No i radio zaczyna grać dopiero po wejsciu do pojazdu i po wyjsciu tez magicznie gaśnie. przeca radio cicho słychać po wyjsciu z auta ?? 1 Cytuj
Jeez_PS 838 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Zniszczenia aut sa chvjowe w 4 były lepsze No i radio zaczyna grać dopiero po wejsciu do pojazdu i po wyjsciu tez magicznie gaśnie. przeca radio cicho słychać po wyjsciu z auta ?? Czasami slychac, czasami nie, nie wiem od czego to zalezy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi