nobody 3 504 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 (edytowane) Hmm minusy powiadacie,to dorzucę coś od siebie: -gdzie fast foody kufa -broń jakoś cicho strzela -gdzie jakieś dobre rockowe radio?? - chcę pociąg i ciężki pancerz we freeroamie Ostatnie dobre rockowe radio było w GTA: SA no i Vice City. Poza tym w tym aspekcie od zawsze była lipa (Radio Broker z GTA IV było ok ale to nie rock/ metal a alternatywa) Cholera posłuchajcie tego Channel X No i Vinewood Boulevard poniekąd daje rade w takich klimatach. Ale oczywiście wiochy pokroju guns & roses czy innego iron maiden to tutaj nie znajdziecie. No akurat Welcome To The Jungle od G'N'R' genialnie wpasował się w klimat brudnych lat 90' miejskiej dżungli LA. Tak samo jak "Killing In The Name" RATM'u. Edytowane 20 września 2013 przez nobodylikeyou Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Hmm minusy powiadacie,to dorzucę coś od siebie: -gdzie fast foody kufa -broń jakoś cicho strzela -gdzie jakieś dobre rockowe radio?? - chcę pociąg i ciężki pancerz we freeroamie Ostatnie dobre rockowe radio było w GTA: SA no i Vice City. Poza tym w tym aspekcie od zawsze była lipa (Radio Broker z GTA IV było ok ale to nie rock/ metal a alternatywa) Cholera posłuchajcie tego Channel X No i Vinewood Boulevard poniekąd daje rade w takich klimatach. Ale oczywiście wiochy pokroju guns & roses czy innego iron maiden to tutaj nie znajdziecie. No akurat Welcome To The Jungle od G'N'R' genialnie wpasował się w klimat brudnych lat 90' miejskiej dżungli LA. Tak samo jak "Killing In The Name" RATM'u. No a tutaj masz Channel X z 80's/90's hardcore punkiem oraz Vinewood Boulevard z nowoczesniejszymi brzmieniami gitarowymi. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Śmieszne jest to, że wracanie na koła przez skręcanie w lewo i prawo było już od GTA III, ale jak R* oficjalnie o tym przypomniało teraz i lekko wspomogło ten proces to wielkie oburzenie. Jak się nie podoba to nie korzystaj, ja tam jestem wdzięczny, że jak się na plecki w fajnej furze przewrócę to mogę ją jeszcze jakoś odzyskać. Fakt. Po co wydać kasę na auto które można stracić w pierwszym zderzeniu. Teraz auta są bardziej wytrzymałe i jest sens je "picować" chyba większy niż w IV.Lepiej się je też prowadzi, a npc nie jeżdża jak banda debili i przykładowo na autostradzie są przewidywalni. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Co do modelu zniszczeń: Przód zmniejszył się gdzieś o połowę, jak to są słabe zniszczenia to gratuluję dysmózgii. A teraz porównanie z 5 letnią grą. Gratulacje. Policja mnie goniła, jechałem tego typu wózkiem, zepchnęli mnie w mieście pod jadący pociąg i w efekcie moja furka wyglądała podobnie. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 lol weźcie sobie czołg i pojeźdźcie sobie nim po autach, bardzo ładnie sprasowane wychodzą Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Co do modelu zniszczeń: Przód zmniejszył się gdzieś o połowę, jak to są słabe zniszczenia to gratuluję dysmózgii. Jak dla ciebie to jest dobre zniszczenie to gratuluje bezmózgu Mi najbardziej udało się tak rozwalić: Ale bez jaj, żeby takie zniszczenia osiągnąć to trzeba wpaść pod pociąg 3 razy. Zniszczenia są choojowe i pogódźcie się z tym.. Co mi się jeszcze nie podoba: - nie zawsze, ale niestety znowu często tak jest, że jadąc jakimś samochodem, nagle po drogach zaczynają jeździć tylko takie auta, jakim obecnie jedziemy. Nie zawsze, ale zdarza się. - głupie upadanie przy nieudanym skoku (za długo to trwa, gdy np. jeebniemy w mur, zamiast go przeskoczyć) - klatkowanie gry przy pływaniu tym takim żółtym goownem PS: Opieram się o powietrze Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Popraw obrazki. Mi takie zniszczenia udało się uzyskać, UWAGA, przy wjechaniu w węższą uliczkę aniżeli samochód był zdatny wjechać, nagle tylko zaskrzeczało i harmonijka. xD Co do Twojego 1 punktu, to akurat to w każdym GTA jest, bardzo dużo razy jest tak, że szukamy jakiegoś samochodu, nie możemy znaleźć, a gdy znajdziemy i jedziemy nim to nagle połowa dzielni takim jeździ. Cytuj
Bartg 5 462 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Chociaż dzięki takie rozwiazaniu z autami w polowie gry mozna spotkac nowe modele Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 (edytowane) jeżeli trevor zabił floyda i jego laske to jednak postac trevora nie jest tak fajna jak moglaby byc. Moze jestem stary, ale wolalbym grac pijackim gno,jem niż socjopata. Oczywiscie 99% uwaza ze jest zayebisty bo zabija niewinnych ludzi. Edytowane 21 września 2013 przez _Milan_ 5 Cytuj
kanabis 22 462 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Krol zniszczen nadal po tylu latach. Ojezu jak ja w to pocinałem jak byłem srylem Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Nie wiem czy to taki system czy błąd, ale przedwczoraj kończyłem komórkową misję zapisując stan w domu. Wczoraj natomiast włączając grę, zamiast w chałupie znalazłem się po drugiej stronie miasta. Pierwszy raz tak miałem i trochę to dezorientacyjne bo człowiek zamiast grać zastanawia się czy ma takie dziury w mózgu że nie pamięta gdzie skończył grę i czy coś miał teraz robić. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 (edytowane) Nie wiem czy to taki system czy błąd, ale przedwczoraj kończyłem komórkową misję zapisując stan w domu. Wczoraj natomiast włączając grę, zamiast w chałupie znalazłem się po drugiej stronie miasta. Pierwszy raz tak miałem i trochę to dezorientacyjne bo człowiek zamiast grać zastanawia się czy ma takie dziury w mózgu że nie pamięta gdzie skończył grę i czy coś miał teraz robić. O ile dobrze pamiętam jeśli zapisuję grę z komórki i wychodzę z gry to zawsze wracam do tego samego miejsca. Co innego jak przełączasz się później między postacią Edytowane 21 września 2013 przez marekjw2523 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 (edytowane) w gta 4 biłem gościa, on upadał oddychał i jeszcze powoli się wlókł, to samo jak w niego strzelałem lub walnąłem autem tutaj albo biegnie z normalną prędkościa, albo nie żyje Edytowane 21 września 2013 przez c0r Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 (edytowane) Masz zepsutą grę albo grasz na ps3. Kiedy ja kogoś postrzelę to się jeszcze czołga i muszę mu przeciąć krtań żeby go dobić. Edit: mi sie w tej grze nie podoba tylko to, że nie można handlować narkotykami pod szkołą i czerpać korzyści z prostytucji. Edytowane 21 września 2013 przez ornit Cytuj
sprutus 3 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 w gta 4 biłem gościa, on upadał oddychał i jeszcze powoli się wlókł, to samo jak w niego strzelałem lub walnąłem autem tutaj albo biegnie z normalną prędkościa, albo nie żyje :confused: jak zaatakujesz normalnie to zachowuje sie normalnie upada,czołga sie wstaje itp. jedynie z biegu zabija od razu co jest ujowe Cytuj
Snake1996 1 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Dzisiaj doświadczyłem sporych problemów z doczytywaniem obiektów. Żałuję, że nie zrobiłem zdjęcia, bo wyglądało to jakby białe, czyste połacie przestrzeni (asfalt, budynki) pojawiały się przede mną i znikały dopiero po dojechaniu do nich autem. Słychać było, że konsola stale coś doczytuje (PS3, nośnik fizyczny) i po chwili wszystko wróciło do normy. Z innej beczki: podczas płynięcia skuterem wodnym w dół rwącej rzeki można napawać się pięknymi widokami i - niestety - sporymi spadkami animacji. Mimo wszystko dla mnie to detale, bo przecież ideałów nie ma. Śmiem twierdzić, że do Los Santos po paru latach będziemy wracali równie chętnie, jak do Vice City czy pierwszego San Andreas. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 mnie troszeczkę denerwuje to, że wystarczy komuś strzelić w papę i od razu wskakuje gwiazdka, ostatnio strzeliłem typa w japę na mt chillad a tam gwiazdka i psy wjechały autem xd no i troszkę za długo trzeba czekać aż jedna gwiazdka nam zniknie. 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Podpis. To tez mi nie siedzi. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 A ja ostatnio mam tak, że jak mam radnomowe zdarzenie to czy to środek miasta czy autostrada gdy strzelam i zabijam typa ze strzelby czy pistoletu to żadnej gwiazdi ani nic, chociaż ludzie uciekają i krzyczą. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 (edytowane) Odwołuje mój zarzut co do tego, że po za miastem jest zbyt mała różnorodność pojazdów. Tak jest tylko w okolicach pustyni. Na północy jest już git. Przepraszam GTAV, nie gniewaj się. Edytowane 21 września 2013 przez ragus Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 A ja powiem ze gwiazdka wcale nie zawsze sie pojawia. Wiele razy komus przywalilem a nawet zastrzelilem na srodku ulicy i nic nie bylo Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Błędy ortograficzne typu "rzyć" zamiast "życie" lub "przestanież" zamiast "przestaniesz" :D Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 września 2013 Autor Opublikowano 21 września 2013 Wam tez wibracje nie dzialaja? Chyba mi padl pad przy tej grze. Minus. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Tez to przyuwazylem. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Błędy ortograficzne typu "rzyć" zamiast "życie" lub "przestanież" zamiast "przestaniesz" :D To jest poprawne. "Uratować rzyć" - uratować dupę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi