Il Brutto 1 624 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 (edytowane) Jedyne co mi się nie podoba po dłużyszm czasie to policja. Po pierwsze w ogóle ich nie ma na ulicach, nie licząc raz na jakiś czas pościgu, poza tym stoją przy większych drogach z suszarkami. Po drugie pościgi. Niby zmienione tak jak w Mafii, że każdy radiowóz ma swój zakres poszukiwań, ale jest to bardzo schematyczne - nie można nigdy uciekać po prostej drodze, trzeba skręcać, bo w przeciwnym wypadku pojawi się przed nami radiowóz jadący w tym samym kierunku a po kilku sekundach zawróci prosto na nas. I tak jest zawsze, mimo kontrolowania toru jazdy radiowozów, jak za długo jedziemy prosto to nagle radiowozy zawracają i jadą prosto na nas. Poza tym przydałaby się możliwość przekupowania policjantów, przynajmniej przy 1 gwiazdce. Ale najlepszy miałem moment jak uciekałem przed policją po pustyni i nagle zjechałem na most kolejowy, gdzie po chwili zaczął z naprzeciwka mnie szukać radiowóz... Edytowane 23 września 2013 przez Il Brutto Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Helikoptery - kompletnie zepsuli sterowanie nimi. Jest one zdecydowanie nadwrażliwe, a to całe "kołysanie się" doprowadza do szewskiej pasji. Jak samolotami steruje się miodnie, to helikoptery to cholerna udręka. W porównaniu do IV, duży minus. A co ty gadasz, w przeciwieństwie do IV te przynajmniej lecą do przodu. Uwielbiam nimi latać W IV także mogłeś latać nimi "do przodu" (lol). Są straszne w sterowaniu, wiele ma problem z nimi podczas misji i w szkole latania. To gibotanie się na boki nie jest ani realistyczne, ani miodne więc niestety popsuli. Tricki takie jak kamera FPP czy trzymanie jednocześnie L1+R1 nie dają poprawy. To naucz się grać dobrze. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Helikopterami lata sie przyjemnie, w szkole latania srednio 2-3 proby potrzebowalem na zloto. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Ja wczoraj próbowałem ogarnąć temat z tymi helikopterami. Nie będę się czepiał Rockstara o trudne sterowanie bo wszystko jest kwestią praktyki. Co mi się nie podoba? Ale to już teraz mocno na siłę się czepiam - mapa świata mogłaby być od razu pod jakimś konkretnym przyciskiem. Debil ze mnie, wiem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Co do policji to to ze jak sie ucieka prosto jedną drogą i sie pojawiają z przodu to jak najbardziej logiczne. W koncu masz na ogonie kolesi ktorzy moga nadawac przez radio "zbieg jedzie czerwonym porsze. Ucieka ulicą powstańców smolenskich" wiec nie dziwots ze od przodu zjeżdżają sie radiowozy Cytuj
Grabar 5 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 (edytowane) Uważajcie na "dziury" w podłożu. Próbując wejść na szczyt tego poczwórnego "rurociągu" (?) ułożonego na górze udało mi się przy podporze wpaść pod powierzchnię i po kilkunastosekundowym spadaniu z szarym kolorem w tle, zresetowało mnie obok ośrodka zdrowia, co ciekawe obyło się bez zgona. Edytowane 23 września 2013 przez Grabar Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Ja to dymam na drodze tych policjantów jak chcę. Może i w tej części szybko reagują na nasze wykroczenia ale za to bardzo łatwo ich zgubić. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Czasem wystarczy nawet sie gdzieś przyczaić, ale spróbój tak z 4 gwiazdkami będzie ciężej Cytuj
czapa 656 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 A mi się średnio podoba motyw z 3 postaciami. Jakoś średnio się mogę do tego przyzwyczaić że można się między nimi przełączać. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Dla mnie rozgłośnie radiowe są słabe. Wkurza mnie jak Franklin spotka się z ziomalami i nawijają o tych wszystkich madafakach czarnuchach i innych szitach. Ogólnie jego postać jest fajna ale jak spotyka kolegów z podwórka to nie mogę tego słuchać. Ale faktem jest że gra MEGA! Cytuj
Meser 12 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Nie przeszedłem jeszcze całej gry ( 53 misja w fabule) ale narazie Frankiln lekko mnie rozczarowuje.... Moim zdaniem brak mu osobowości starsznie liczyłem na "klimat" yej postaci ( CJ z SA był dla mnie mistrze), a póki co to taki mazgaj bez charakterku... Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 W końcu, po ograniu całej fabuły i zrobieniu 100% gry gdy zaczynam "bawić się" strasznie w(pipi)ia mnie policja. No kurde, wystarczy że sie do kogoś podejdzie, postoi chwile i juz ktoś dzwoni po psy. Albo jak chcę się pobawić i pobić kilku ludzi, nawet gdy np. jestem na Mt. Chilliad gdzie jest tylko 1 jakiś koleś, walnę go parę razy i (pipi), policja :\ Cytuj
Bartg 5 462 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Jedyna w sumie rzecz która mnie rozczarowała srodze to napady, a raczej ich ilość. Oby w online było tego dużo, dużo więcej, bo jak na zapowiadane key feature to jest bieda straszna w tym temacie, a szkoda bo same misje z napadami są fantastyczne. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 mnie też wnerwia ta policja, szczególnie to, że za byle co pojawia się gwiazdka, co gorsza przy jednej gwiazdce psy się nie opierdzielają i od razu do nas strzelają, wtf ? w IV przy jednej gwiazdce policja próbowała nas zatrzymać najpierw, dzięki czemu można było się z nimi pobawić nawet na pieszo, jak gonił nas tłusty psiak, jak nas dogonił to można było się wyrwać i dopiero wtedy otwierali ogień. Tu nawet za strzelenie kogoś w pysk napierdzielają ołowiem. Do tego pojawiają się wszędzie, nawet wjeżdząją w 2 sek na szczyt chillad. To najpoważniejszy minus V jak dla mnie. Cytuj
Pupcio 18 398 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Jak nie masz broni w łapie to też nie strzelają,więc o so chodzi? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Ale powinni to załatać mimo wszystko. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 (edytowane) jak wyżej, prawie że brak policji na drogach, brak fastfoodów Edytowane 24 września 2013 przez mersi Cytuj
saptis 620 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Brak fastfoodow to faktycznie lipa, najgorsze jest to, ze na molo ustawione sa wozki z hamburgerami i nie mozna w nich nic kupic - to juz jest bez sensu bo energie mozna jedynie odnawiac kupujac puszke napoju w automacie - jak juz dali te wozki z jedzeniem to mogli umozliwoc kupowanie tak jak w poprzedniej czesci gry. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Nie wiem czy dobrze pamietam, ale energia i tak sama się odnawia. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 nie podoba mi się, że nie można sobie zrobić noclegu na bezludziu jakoś tak lubię sobie w środku dnia oglądać widoczki z gór, delektować się tym światem, fotki strzelać, śmigać na crossie. w nocy jakoś takiej fajnej wczuwy nie mam i miło byłoby mieć opcję pominięcia nocki walnięciem w komara na kocyku na jakiejś górce Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Brak fastfoodow to faktycznie lipa, najgorsze jest to, ze na molo ustawione sa wozki z hamburgerami i nie mozna w nich nic kupic - to juz jest bez sensu bo energie mozna jedynie odnawiac kupujac puszke napoju w automacie - jak juz dali te wozki z jedzeniem to mogli umozliwoc kupowanie tak jak w poprzedniej czesci gry. Można kupować jeszcze batoniki energetyczne + są automaty z piwami. Chociaż brak fastfoodów tym bardziej dziwi bo w grze jest przecież wielka fabryka Cluckin' Bell włącznie z ciężarówkami. A i szkoda, że nie ma ff bo teksty które padały podczas kupowania niszczyły. http://www.youtube.com/watch?v=vi4T7PqVQdU Cytuj
saptis 620 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Nie podoba mi sie dzialanie aparatu fotograficznego uzaleznione od strony Social Club - jak strona lezy to zdjec nie zrobimy (nie zapiszemy), a moglyby sie zapisywac najpierw na konsoli i w razie dostepnosci strony synchronizowac i tyle. Zreszta sama strona tez nie dziala tak jak powinna bo statystyki na niej ukazane nie sa rzeczywiste - np. spis pojazdow z jakich korzystalismy w grze sie nie zgadza - jezdzilem wieloma pojazdami, a na stronie nie jest to zaznaczone. 2 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 ztymi "szkoda ze nie ma tego" przesadzacie, jest juz koniec generacji a wy byscie wysłali gre w rok 2014 by mozna bylo kupowac hot doga. 1 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 zarcie kupuje sie na stacji benzynowej, czarnuchy 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi