Gość Rozi Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Przecież Jimmy oddawał samochód z felgami dolara Michaelowi. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 (edytowane) kupcie sobie garaż na grove street jeśli chcecie przechowywać jakieś autka jak gracie jeszcze fabułe, i czy tylko mi się wydaje że na skrzyżowaniach kiedy grzejemy autem npc'ty specjalnie nam wyjeżdżają przed nos by w nie przyebać? czy też niespodziewane skręty lewo/prawo kiedy się do nich zbliżamy na grubej rurze? wkurza to niemiłosiernie Edytowane 25 września 2013 przez mersi Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Przecież Jimmy oddawał samochód z felgami dolara Michaelowi. Serio ? Cholipa, to w takim razie namieszałem, sorki. Pamiętam, że kupowałem sobie jakieś felgi właśnie w kształcie dolara, widocznie to było do jakiegoś randomowego samochodu, ale zapamiętałem, że to była fura Michaela ;p. Tak to jest, jak się gra po 8 godzin dziennie. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 stuningowalem ta biala fure franklina i jest caly czas taka Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Dzisiaj znalazłem największą wadę tej gry: po GTA V inne gierki nie będą już takie same. Animacje w innych produkcjach zdają są sztywne, fabuła nudna, żarty kiepskie, strzelaniny nie tak fascynujące, pojazdy sztywne w prowadzeniu a świat mało otwarty i pusty. 1 Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 No zależy jak kto na to patrzy, jak dla mnie po gta5 inne gierki będą, dosłownie, zupełnie takie same jak wcześniej;d Co do tematu to ja tam wciąż nie mogę się do końca przyzwyczaić do kamerki "ze środka" pojazdu a zawsze lubiłem "na nich" jeździć. Raz, że w niektórych pojazdach maska zakrywa część ekranu, dwa, że kamera nie idzie dokładnie wraz z osią pojazdu (np. zakręcając na wstecznym). No i nie wiem czy to bug czy nie ale jadąc wywrotką kopalnianą, zginąłem od razu próbując przejechać po pierwszym lepszym czterokołowcu. Trochę dziwnie to wyglądało. Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Jimmy mi się nie podoba. Chvj jeden przebrzydly zabrał mi furę, którą chwilę wcześniej odpicowałem na glanc. Zrzuciłbym grubasa z Mount Chiliad. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 (edytowane) Posiadłości, widać że z początku nie zamierzali ich umieszczać. Jest kilka świetnych, ale kupowanie reszty nie ma sensu. Np. ten klub Tequila-la, kosztuje dwa miliony, a zysk daje tak mizerny, że nigdy mi się to nie zwróci. Na dodatek nie można wejść do środka mimo, że w jednej z misji dla Nigela się dało. . Podejrzewam, że tak samo jest z kinami, więc nie zamierzam marnować na nie 20 milionów. No i oczywiście natychmiastowe śmierci podczas jazdy na motorze. Edytowane 26 września 2013 przez mate5 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 - Latanie śmigłowcami mnie wnerwia. W poprzednich częściach gta zawsze to samolotami latało mi się chujowo a helikopterami super. Tu jest na odwrót. Buja tak tą maszyną, że nerwicy dostaje.Za to samoloty są świetne. - Brak fast foodów które regenerują zdrowie. No i na co te budki z hot dogami jak nie da się nic w nich kupić. - Upierdliwa, wszystko widząca policja. Jakieś za(pipi)e, palnę w łeb gościa po chwili 2 gwiazdki. No proszę... - Raz musiałem zresetować grę bo Franklin mi się tak zawiesił, że nic nie mogłem zrobić Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) Dzisiaj znalazłem największą wadę tej gry: po GTA V inne gierki nie będą już takie same. Animacje w innych produkcjach zdają są sztywne, Uncharted 2, Uncharted 3, Tomb Raider, The Last Of Us. fabuła nudna BioShock, BioShock Infinite, Deus Ex: Human Revolution, The Walking Dead, TLOU, Uncharted 2, MGS V... żarty kiepskie Saint Row 3 & 4, Far Cry: Blood Dragon strzelaniny nie tak fascynujące Bulletstorm, Uncharted 2, Uncharted 3, Far Cry 3, KZ2, KZ3, Max Payne 3... pojazdy sztywne w prowadzeniu GTA IV a świat mało otwarty i pusty. A to chodziło o zestawienie tylko z innymi sanboxami... ^_^ Edytowane 27 września 2013 przez nobodylikeyou Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Szkoda, że nie dali możliwości projektowania własnych dziar. Wiadomo dlaczego tego nie zrobili, ale przy grze tak niepoprawnej politycznie martwienie się o to co sobie gracze wytatuują na swoich postaciach mogli sobie darować. Kilka pozwów w tą czy w tamtą chyba nie robi im różnicy. A tak chciałem wydziabać Trevorowi FPE4LIFE i I <3 INTERNET Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) Dla niektórych to może zabrzmieć jak jakiś odchył, ale w GTA V brakuje mi... dzieci. A wystarczyło by: - pokazywały się głównie na cut scenkach - dzwoniły do nas dla jaj z komórki konkretnego zleceniodawcy (np. ich ojca) - nie można było im nic zrobić t.j. w przypadku rodziny Micheala No kaman, czy tylko mi wydaje się że starający się jak najlepiej oddac żyjący, realny świat tytuł wygląda trochę głupio z samymi dorosłymi ludźmi? Edytowane 27 września 2013 przez nobodylikeyou Cytuj
teddy 6 876 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) Dzieci w GTA??! Łojezu shitstorm nie miałby końca chyba Edytowane 27 września 2013 przez teddy Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Jak miałyby być, to tylko z opcją ładowania do beczek. Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 mi tam wszystko pasuje poza: piskiem opon na mokrej nawierzchni - wciąż do poprawki Cytuj
Bartg 5 462 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Dla niektórych to może zabrzmieć jak jakiś odchył, ale w GTA V brakuje mi... dzieci. A wystarczyło by: - pokazywały się głównie na cut scenkach - dzwoniły do nas dla jaj z komórki konkretnego zleceniodawcy (np. ich ojca) - nie można było im nic zrobić t.j. w przypadku rodziny Micheala No kaman, czy tylko mi wydaje się że starający się jak najlepiej oddac żyjący, realny świat tytuł wygląda trochę głupio z samymi dorosłymi ludźmi? Pewnie nie wybrnęliby z pozwów tym razem tak łatwo Zwłaszcza, że w prawie każdej cutscence w grze leci jakieś mięso. I tak dobrze, że nie ma jeszcze pozwów, że ktoś zabija niewinne zwierzęta za pomocą F16 albo czołgu. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) Kiedyś w serii GTA brakowało zwierzaków z podobnych powodów Cóż w TLOU mieliśmy 14-letnią gówniarę (fucki z jej ust leciały aż miło), która mogła także kiepsko skończyć. IMO nastolatki mogły by się jeszcze znaleźć. Edytowane 28 września 2013 przez nobodylikeyou Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Snilo mi sie dzis GTA V i widzialem dzieciaki a grze. Mialem zamiar napisac na forum ze pierdylicie ze nie ma dzieci w GTA xD Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Ja po kilku godzinach gry nawet nie pomyślałem o tym że w grze brak jest dzieci. Jakoś mi to nie doskwiera. Może dlatego że człowiek przywykł do tego że w grach prawie nigdy nie ma dzieci. Moja dwójka w realu mi wystarczy. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 jesli ktos chce dzieci w gta to ma odchył,kojenym krokiem byłoby pytanie "dlaczego nie ma opcji krecenia filmów z dziecmi". Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 jesli ktos chce dzieci w gta to ma odchył,kojenym krokiem byłoby pytanie "dlaczego nie ma opcji krecenia filmów z dziecmi". Chyba trochę przesadziłeś. Zakładam że nikt z piszących na ten temat nie miał na myśli tego o czym piszesz. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Skoki kaskaderskie są mega spier.dolone w tej grze. Jedziesz motorem=uda Ci się albo zginiesz. Jedno z dwojga, zginiesz, szukasz motoru znowu. Jedziesz samochodem=w 90% przypadków Ci się nie uda, bo tu się przechyli w jedną stronę, zahaczy o coś, tu nierówno najedziesz i ch.uj Cie strzela. I nic z tym nie zrobisz. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Ja mam dopiero jeden skok zaliczony:) (autem) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 (edytowane) szukasz motoru znowu Save przed skokiem ? Edytowane 28 września 2013 przez ragus Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Nie działa, próbowałem. Jak wczytałem to Franklin był, ale motor zniknął. A i policja jest trochę porąbana. Dostałem jedna gwiazdkę. Uciekam i za to, że policja do mnie strzela dostaję jeszcze jedną gwiazdkę. No za co się pytam? ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi