Skocz do zawartości

GTA V - co wam się nie podoba?

Featured Replies

Opublikowano

Moze i nie posiada ale ja ani razu nie zwrocilem uwagi na ząbki. Moze i jakies sa ale ja ich nie widze

A np w takim battlefieldzie mimo ze go bardzo lubie to wielokrotnie widzialem straszne zęby. Zwlaszcza w okolicy dymu i na większe odległości

• Odpowiedzi 786
  • Wyświetleń 76,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No ale Jaczes ma racje , nie dla każdego szczytem ambicji w grach jest przewożenie z miejsca w miejsce i postrzelanie. Mi Gta 4 znudziło sie po godzinie, GTA 5 jest o niebo lepsze bo przypomina mi kli

• A ja darowałem sobie tego odgrzewanego kotleta śmierdzącego stęchlizną. Wszystko co jest w GTA 5 już było w poprzednich grach z tej serii. Te same misje ta sama nuda nic nowego, jedynie przeskakiwanie

• Nie rozumiecie że internet to takie miejsce, gdzie wszystkie się hejtuje? Gdzie zawsze znajdzie się jakaś banda e-hipsterów którzy mają ochotę kłócić się dla samego faktu kłótni?   Ja przestałem tak

Opublikowano

Dwa największe "bóle" jakie mnie dotknęły w trakcie gry:

- w każdym, ale to KAŻDYM GTA próbowałem zrobić to samo, licząc, że w końcu się ogarnęli i dali możliwość naprawy radiowozu w Paint&Spray  :sorcerer:  No i kolejny zawód mnie spotkał...

- coś co doprowadziło moje wkurzenie do granic - jadę wypasionym SUVem, w który wpakowałem dobre 30-40 tysięcy dolców (pełny pancerz, tuning wewnętrzny, czarne szyby - no po prostu full wypas) i pojawia się randomowa misja w formie pościgu za złodziejem torebki. Zajechałem mu drogę, dostał kolbą w czapę i po robocie. Podjeżdżam do kobiety, wysiadam z wozu i włącza się cut-scenka... Gdy się kończy, orientuje się, że MOJA FURA ZA CIĘŻKO ZAROBIONE ZIELONE PAPIERKI PO PROSTU ZNIKNĘŁA  :shok:

Edytowane przez ksips1

Opublikowano

No z tym się nie uporali, dlatego ja nie bawię się w jakieś dopakowywanie fur na max. Ale podobają mi się wyzwania na strzelnicy. 

Opublikowano

Czlowieku, ja mam obydwie gry, jaki buldupy?

Opublikowano
- coś co doprowadziło moje wkurzenie do granic - jadę wypasionym SUVem, w który wpakowałem dobre 30-40 tysięcy dolców (pełny pancerz, tuning wewnętrzny, czarne szyby - no po prostu full wypas) i pojawia się randomowa misja w formie pościgu za złodziejem torebki. Zajechałem mu drogę, dostał kolbą w czapę i po robocie. Podjeżdżam do kobiety, wysiadam z wozu i włącza się cut-scenka... Gdy się kończy, orientuje się, że MOJA FURA ZA CIĘŻKO ZAROBIONE ZIELONE PAPIERKI PO PROSTU ZNIKNĘŁA  :shok:

Pewno masz ją w garażu z powrotem, jak mnie ktoś podpiertolił tego białego Chargera co ma Franklin to też myślałem że po nim, ale pare godzin pozniej stał pod chatą.

Opublikowano

Dwa największe "bóle" jakie mnie dotknęły w trakcie gry:

- w każdym, ale to KAŻDYM GTA próbowałem zrobić to samo, licząc, że w końcu się ogarnęli i dali możliwość naprawy radiowozu w Paint&Spray  :sorcerer:  No i kolejny zawód mnie spotkał...

Trza było furę zaparkować w garażu, w ten sposób staje się "Twoja" (choć może sam tuning też ją tak oznacza) i jeśli ją zgubiłeś, to znajdziesz ją teraz na parkingu policyjnym

Czytajcie te tematy do ciężkiej cholery :P. Była o tym debata na dwie strony prawie.

No z tym się nie uporali, dlatego ja nie bawię się w jakieś dopakowywanie fur na max.

Następny. Łapy opadają.

A fur postaci w ogóle nie trzeba pilnować, one zawsze będą czekały pod obecną kryjówką bądź gdzieś w pobliżu postaci, po prostu respawnują się.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

No właśnie to był mój pierwszy pomysł, niestety garaż pusty :(

Spróbuję jeszcze raz po "paru godzinach", ale jestem pesymistą w tej kwestii.

edit:

No właśnie, parking policyjny - zapomniałem o nim  :banana:

Z tematami staram się być na bieżąco, ale odkąd zacząłem grać wczoraj to przestałem ogarniać co się dzieje na forum ^^

Edytowane przez ksips1

Opublikowano

@raven_raven

No ja przed premierą kliknąłem na Twoj profil i poczytałem trochę postów, starając się unikać spoilerów. Nie żałuję i polecam innym lekturę. ;)

Edytowane przez Snake1996

Opublikowano

Powinieneś dostać info w lewym górnym rogu, że samochód odholowano. Ofc musiał być wcześniej chociaż raz w Twoim garażu, żeby się zapisał. 

Opublikowano

dlaczego gdy 2 osoby jadą autem, i wywalę je z auta to uciekają w dwie różne strony  :pinch:

Opublikowano

@raven_raven

No ja przed premierą kliknąłem na Twoj profil i poczytałem trochę postów, starając się unikać spoilerów. Nie żałuję i polecam innym lekturę. ;)

Wszystkie spojlery ukrywałem w spojler, nigdzie nie napisałem nic otwarcie z fabuły. Widziałem jaka schiza była i nawet w ttemacie o "spojlerach" nic nie pisałem konkretnego, więc można czytać bez strachu.

Opublikowano

ksips, to od razu mów, że nie zaparkowałeś tej furki najpierw w garażu bo widzisz, że na debila wyszedłem xD.

Opublikowano

Nie, nie, ona była w garażu i to całkiem długo. Znalazłem ją na ulicy, pojechałem do LSC a później wróciłem do domu i stała w garażu Majkela przez parę dni, gdy w tym czasie jeździłem Audicą. Później pomyślałem, że dla odmiany pojadę moim pancernym SUVem, ujechałem kilometr i natrafiła się wcześniej wspomniana akcja.

Opublikowano

dlaczego gdy 2 osoby jadą autem, i wywalę je z auta to uciekają w dwie różne strony  :pinch:

ja raz miałem że jak były 2 osoby w samochodzie to wywaliłem kierowce i jak zacząłem wsiadać to druga osoba zaczeła mnie bić i wywaliła mnie z samochodu zanim zdążyłem ruszyć, i sama też wyskoczyła i kierowca i pasażer zaczeli mnie lać xD

Opublikowano

No niestety, na parkingu policyjnym stoją dwie fury (i mogę każdą wykupić po 250$), ale nie ma tej wybajerowanej :<

Opublikowano

Garaż w domu może?

Opublikowano

Co najbardziej boli fanboja gta?

- prawda

(*)

Opublikowano

Kto jest największym bezbekiem na forum obecnie?

- Jaczes 

(*)

Opublikowano

Jezu, jaki ty czasami atencjusz jesteś :(

Opublikowano

Przejeździłem już kilka godzin i mogę powiedzieć, że model jazdy mi się średnio widzi. Nadal dużo lepszy od innych sandboxów, ale nie sprawia mi takiej frajdy, co w GTA IV. Zbyt łatwo się prowadzi furę. Kierowania motocyklami i quadami już nawet nie komentuję, bo to słabizna totalna.

Zawiodłem się też na tym znikaniu pojazdów, które zostawimy na chwilę. Jest gorzej niż w GTA IV.

Na szczęście mogę jakoś przymknąć na to oko.

Opublikowano

idzcie moze  z kolega chevem powsadzajcie sobie igły w swoje du,pki i podciagnijcie bokserki.

Ja pier,dole, brakuje zdjecia w basenie z napisem "60 fps".

zamknijcie ten temat bo pozniej sobie wpisuje w cv ze założył 20 tematów.