Skocz do zawartości

GTA V - pytania i odpowiedzi

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do łapania żywcem, też mnie to ciekawi bo nie zauważyłem żeby dało sie kogoś związać ani nawet jakolwiek przenieść ogłuszonego (a może ogłuszenie pięsciami i potem pojawi sie opcja noszenia zwłok na strzałce w prawo?)

Cytat
Czy warto kupić dysk na x360 do gta? dużo stracę grając z płyty ? ile miejsca zajmuje?

gra jest na 2 płytach, i jedna z nich jest instalacyjna (przymusowo) , ta jedna zajmuje 8gb, można użyć pendriva (musi mieć 16gb bo na 8 sie nie zmieści)

Cytat
W dziale Chekclist na samym dole jest mapka, ale pokazuje tylko ZDOBYTE rzeczy, a nie wszystkie jakie są.

można ją przełączać na zdobyte albo nie-zdobyte

• Plusik 2
Opublikowano
  W dniu 19.09.2013 o 11:25, suteq napisał(a):

W dziale Chekclist na samym dole jest mapka, ale pokazuje tylko ZDOBYTE rzeczy, a nie wszystkie jakie są. Jest to dobre gdy zbieramy sobie randomowo itemy,  a potem przy robieniu aczików/trofików czy 100% wiemy gdzie co zdobyliśmy. ;)

Ja zadam już 3 raz moje pytanie:

Co należy zrobić z opancerzoną ciężarówką podczas randmowych misji? Gdzie ją dowieźć? 

W dniu 19.09.2013 o 11:27, Il Brutto napisał(a):

A nie jest tak, że ją trzeba otworzyć rozwalając drzwi?

Spróbuj właśnie rozwalić te drzwi używając przylepnych bomb.

PS. Suteq i Yano, dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Dzisiaj włączyłem grę i dostałem od razu wszystkie zniżki z LifeInvadera. Tak informacyjnie mówię.

Opublikowano
  W dniu 19.09.2013 o 12:28, szarku123 napisał(a):

Z czasem dochodzą jakieś nowe fryzury albo ciuchy?Z tego co widzę jako Trevor parę mi doszło chyba że to zależy od salonu.

Być może. Na pewno z czasem dostajesz maile, że dochodzą nowe spluwy i części do fur.

Opublikowano
  W dniu 19.09.2013 o 12:28, szarku123 napisał(a):

Z czasem dochodzą jakieś nowe fryzury albo ciuchy?Z tego co widzę jako Trevor parę mi doszło chyba że to zależy od salonu.

sam pytałem o fryzury i podobno dochodzą, ale chętnie bym uslyszał jakieś potwierdzenie tego, np ile ich jest w sumie tak mniejwięcej

bo jak narazie to nie licząc wzorków na głowie murzyna to trevor i michael mają ze 3 fryzury w "zwyczajnym" salonie, i jedną dodatkową w luksusowym , czyli ogolnie mało

Opublikowano

Gdzie mogę znaleźć/włożyć niestandardowe wdzianka które bohaterowie zakładają podczas misji? W szafie ich nie ma pod zakładką stroje...

Wie ktoś dlaczego na radarze wyświetlają mi się sklepy z ciuchami(tak jak misje) oraz mieszkania?? Dopiero od pewnego momentu to się pojawiło...

Opublikowano
  W dniu 19.09.2013 o 13:01, QTF napisał(a):

Wie ktoś dlaczego na radarze wyświetlają mi się sklepy z ciuchami(tak jak misje) oraz mieszkania?? Dopiero od pewnego momentu to się pojawiło...

pewnie pojawiło sie wtedy gdy odblokowałeś możliwość kupowania w sklepach i kupowania mieszkań (obie rzeczy na początku są niedostępne). a pojawiają sie na radarze te które są w miare blisko ciebie

Opublikowano
  W dniu 19.09.2013 o 13:02, ragus napisał(a):

Gdzie są kamieniołomy? Nie mogę znaleźć na mapie.

Na południowy wschód od SS (1 miejscówki Trevora). Weź mape z pudełka i będziesz tam miał napisane "coś tam quarry".

Opublikowano

Ktoś wie jak z tymi zbiegami? Jak złapać żywcem? Potrącić go i potem z buta czy co? 

Opublikowano
  W dniu 19.09.2013 o 13:12, Yano napisał(a):

W dniu 19.09.2013 o 13:01, QTF napisał(a):

pewnie pojawiło sie wtedy gdy odblokowałeś możliwość kupowania w sklepach i kupowania mieszkań (obie rzeczy na początku są niedostępne). a pojawiają sie na radarze te które są w miare blisko ciebie

no niestety nie jest tak jak mówisz. Sklep z ciuchami to jakiś kompletnie randomowy i wcale nie najbliżej mnie. A chate która się podświetla to chata Michaela. Kupować domy? Jedyne co mogę kupować to posiadłości które przynoszą później zysk, jak bary kina kluby golfowe, ale nie posiadłości do mieszkania...

Opublikowano
  W dniu 19.09.2013 o 13:52, suteq napisał(a):

To takie coś jest? :o

OSOM. :D

Zrób misje strangersów ze straży obywatelskiej dla Trevora i dostaniesz teser.

Opublikowano

no i jak to działa?

mam paralizator i mam nim obezwładnić typka z randomowej misji w mieście (np. jak ktoś ukradł rower i pojawia się na mapce kropka, zeby go gonić?)

i co zrobić, zeby móc nurkować poza misją?

Opublikowano

Paralizator paralizatorem, ale weź tutaj człowieku znajdź następną miejscówkę :D Info o stodole + fotka niewyraźnych dróżek polnych, analizując mapę takich miejsc może być kilka.

Opublikowano

Dobra już złapałem żywcem zbiega. Po prostu goniłem go z buta i będąc blisko walnąłem z pięści, przewrócił się i od tej pory grzecznie za mną łaził i pozwolił się zaprowadzić do Maude. Troche tanio to wyglądało.