Skocz do zawartości

GTA V - pytania i odpowiedzi

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jakoś w połowie głównego wątku znalazlem nieznajomego ktory:

zlecil mi zniszczenie banerow "For sale" na posiadlosciach. Te banery sa jakiegos konkurenta naszego pracodawcy. By dowiedziec sie gdzie sa te bannery trza bylo wejsc na internet i na stronie zobaczyc ich lokacje. Rozwalilem z 2 bannery i odlozylem na bok ta misje. Skonczylem glowny watek i teraz na stronie z namiarami wyskakuje mi komunikat o jakiejs naprawie i mapy ni ma. Nie dziala od 5 h grania. Bede mogl dokonczyc ta misje w ogole czy juz po ptakach?

Edytowane przez Heavy Deszcz
Opublikowano (edytowane)

Wleciał ktoś z Was samolotem w jakiegoś ptaka? Chodzi mi o taki ze śmigłem, czy ptaszynę zmiksowało albo wirnikiem od helikoptera :D

Ja wleciałem ale nie helikopterem a samolotem tym którym wykonujemy przemyt narkotyków :), Panowie nie wiecie czy jakieś zagubione owieczki będę jeszcze chodzić po wiosce Trevora ? pierwszą parę niestety odwiozłem do hotelu :(, a wczoraj całą bożą noc jeździłem po wiosce i nikt się nie na potoczył 

Edytowane przez marekjw2523
Opublikowano (edytowane)

@ragus - spokojnie, najpierw skończ historię, zaskoczy Cię jeszcze nie raz ;)

@heavy_deszcz - jeśli to był random to spróbuj go odnaleźć jeszcze raz, może misja się zdezaktualizowała.

@marekjw2523 - jeśli chodzi ci o tych, których można zawieźć do altruistów, to w wiosce Trevora już ich nie ma, ale inni pijani są w Los Santos, a konkretnie tam, gdzie zaznaczyłem czerwony punkt. Oczywiście podjedź tam w nocy.

QG1xw60.jpg

Edytowane przez lothronik
  • Plusik 1
Opublikowano

Panowie chcę zabrać się za zbieranie części do statku kosmicznego ma ktoś skan z poradnika gdzie znajdują się te części 

Marek, wejdź sobie na Social Club, oczywiście się zaloguj, z zakładki "games" wybierz wiadomo jaką grę, a następnie zakładka Checklist. Na samym dole masz mapkę, na której wraz z Twoimi postępami w grze aktualizuje się mapa zawierająca właśnie części statku - możesz sobie wybrać, aby pokazało Ci te nieznalezione ;)

Opublikowano

Po pierwsze, żeby zbierać części musisz uruchomić Franklinem misję poboczną od strangera. Znak zapytania zielony niedaleko Sandy Shores. A na mapę znajdziek sam czekam bo do tej pory znalazłem 1 fragment listu a mapa jest tak ogromna, żedo końca roku bym sam nie wynalazł :P

Zrobił ktoś już misję parodiującą scjentologów? Podobno bekowa z dobrą nagrodą.

Opublikowano (edytowane)

Mogę ogolić Trevora na łyso?

Tak. Idź do fryzjera w bogatej dzielni LS.

A Majkela też da się oje-bać na łyso? Trafiłem raz do jakiegoś eleganckiego salonu fryzjerskiego gdzie fryzjerem był jakiś elegancki pedałek, ale były tylko 2 albo 3 marne fryzury dla niego i u innych fryzjerów też tylko tyle mam dla Majkela ;/

Edytowane przez popiol
Opublikowano

Kupiłem Trevorem bar na pustyni z cotygodniowym przychodem $900, dostałem raz maila żeby dowieść alk do baru olałem to i miałem zamiar zrobić poźniej, ikonka misji zniknęłą i dostałem maila w że będą rozwadniac drinki czy coś takiego. Za jakiś czas pojawiła się podobna misja z tej knajpy, niestety wywaliłem ciężarówkę z dostawą, mission failed, powtórzyć tych misji już nie mogę. Więcej posiadłości nie mam, stąd moje pytanie czy misje z posiadłości tylko raz się pojawiają? Robisz teraz (gdy się pojawią) albo nigdy?

Opublikowano

Kupiłem Trevorem bar na pustyni z cotygodniowym przychodem $900, dostałem raz maila żeby dowieść alk do baru olałem to i miałem zamiar zrobić poźniej, ikonka misji zniknęłą i dostałem maila w że będą rozwadniac drinki czy coś takiego. Za jakiś czas pojawiła się podobna misja z tej knajpy, niestety wywaliłem ciężarówkę z dostawą, mission failed, powtórzyć tych misji już nie mogę. Więcej posiadłości nie mam, stąd moje pytanie czy misje z posiadłości tylko raz się pojawiają? Robisz teraz (gdy się pojawią) albo nigdy?

Tak, te misje są generowane losowo i dostępne tylko jakiś czas. Jak się raz nie udało to będzie kolejna, nie przejmuj się za bardzo.

Opublikowano

Pojawily sie misje, w ktorych wypada kupic akcje na BAWSAQ. Mam jednak ciagle nieczynna:/ Nie mowcie tylko, ze do dzialania ballsacka trzeba miec abonament Gold.

Opublikowano

Miałem zdarzenie losowe, podjechałem Trevorem do jakiegoś czarnego vana na pustyni w nocy, wysiadam... i postać pada jakby zabita, ekran czarnieje i nagle ten budzi się za dnia w samych slipach na torach a tuż przed nosem jedzie mi pociąg.

Co to kurde było, miał ktoś coś takiego?

Opublikowano

@_Red_ -> tez miałem ja wtedy nieczynna. Ogólnie ta giełda BAWSAQ jest chyba przeznaczona dla Online, dla singla jest LCN i tylko w niej warto na razie siedzieć ;) A w tej misji prawdopodobnie po prostu nie da kupić udziałów.

Opublikowano (edytowane)

Miałem zdarzenie losowe, podjechałem Trevorem do jakiegoś czarnego vana na pustyni w nocy, wysiadam... i postać pada jakby zabita, ekran czarnieje i nagle ten budzi się za dnia w samych slipach na torach a tuż przed nosem jedzie mi pociąg.

też to miałem. zayebisty motyw, ale akurat pojechałem na koniec mapy po sancheza i jechałem nim do miasta zapisać go w garażu. jak mi go podpierdzielili to się odrobinę w(pipi)iłem :D

te akcje bawsaq są chyba powiązane z social clubem i całkiem możliwe, że przez to nikomu nie działa :/ dwa razy udało mi się wejść na to, ale ogólnie jest kupa

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

W necie czytalem, ze przed jedna z misji Lestera wypada zarobic na Betty Pharma, ale to ponoc jest dostepne tylko w bawsaq:/

Hmm to dziwne, gram na ps3 i miałem już 3 misje Lestera gdzie można zarobić na giełdzie, za każdym razem bez problemu kupowałem akcji za maks kasy Franklinka i zarabiałem 25-35%. Ogólnie giełde miałem dostępna od samego początku gry, może rzeczywiście ma to jakiś związek z posiadaniem golda ? W sumie można kursy itd przeglądać na social clubie, może to jest jakoś połączone.

Opublikowano

25-30%? Tylko? Ja zarabiałem dodatkowe 80% z sumy włożonej, tylko musiałem ofc poczekać. ;)

Mam pytanko co do tych zbiegów. Otóż jakiś czas temu dostałem info o pierwszym, ale robiłem coś innego. Wczoraj postanowiłem się wybrać na łowy z paralizatorem. I teraz tak, pojechałem w nocy i nic nie znalazłem, nic się nie pojawiło. Czy muszę pojechać w dzień czy to jakiś błąd? 

Opublikowano

No jak to co? Ten koleś z vana postrzelił Trevora paralizatorem :). Nie wyłapałem dokładnie tylko kto to był.