Bartg 5 524 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 25-30%? Tylko? Ja zarabiałem dodatkowe 80% z sumy włożonej, tylko musiałem ofc poczekać. Mam pytanko co do tych zbiegów. Otóż jakiś czas temu dostałem info o pierwszym, ale robiłem coś innego. Wczoraj postanowiłem się wybrać na łowy z paralizatorem. I teraz tak, pojechałem w nocy i nic nie znalazłem, nic się nie pojawiło. Czy muszę pojechać w dzień czy to jakiś błąd? Hmm ja nie czekałem, bo kumpel na którejś z tych misji stracił, bo czekał za długo ze sprzedażą Ale została mi chyba jedna to przetrzymam kasę i zobaczymy, najwyżej będe biedny Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 września 2013 Autor Opublikowano 21 września 2013 Ktos pytal o golenie na lyso - kazda postac może się ostrzyc na lyso. Majkel i franklin u standardowego fryzjera a trevor u tego luksusowego Btw ponawiam pytanie czy serio wraz z postepami w grze dochodzą nowe fryzury? Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 (edytowane) A ja zapytam o maski - gdzie takowe znaleźć, bo chciałem zrobić napad na Ammu-Nation i Binco? Wiem, że przy plaży, ale gdzie konkretnie? Edytowane 21 września 2013 przez KamileQ Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Idąc wzdłuż plaży ciężko przegapić, aczkolwiek nie wiem, czy maski nie stają się dostępne dopiero po odpowiedniej misji. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 września 2013 Autor Opublikowano 21 września 2013 napewno ikonka sklepu z maskami pojawia sie dopiero po odpowieniej misji, nie wiem czy wcześniej mimo to sklep jest dostępny czy nie Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Widocznie po danej misji, bo ikonki z maską żadnej nie mam. Dzięki za informacje panowie, trzeba się zabrać za misje a nie świat zwiedzać. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Gdzie znajduje się kamieniołom? Dostałem cynk, że gdzieś tam ukrywa się zbieg, ale nie mam ikonki żadnej na mapie. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Gdzie znajduje się kamieniołom? Dostałem cynk, że gdzieś tam ukrywa się zbieg, ale nie mam ikonki żadnej na mapie. Jak masz lotnisko na pustyni to kamieniołom jest na prawo od tego lotniska, zaraz za autostradą. Sieć takich krętych i skupionych dróżek. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Gdzie znajduje się kamieniołom? Dostałem cynk, że gdzieś tam ukrywa się zbieg, ale nie mam ikonki żadnej na mapie. Obczaj sobie na papierowej mapce to co napisał lothronik - dość charakterystyczne miejsce. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Gdzie znajduje się kamieniołom? Dostałem cynk, że gdzieś tam ukrywa się zbieg, ale nie mam ikonki żadnej na mapie. Davis Quartz na wschodzie. Zbieg jest w obniżeniu w centrum. Cytuj
walek 96 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 (edytowane) 1. Wiecie jak zdobyc czolg? 2. Gdzie w Los Santos znajduje sie helikopter? Z gory dzieki za odpowiedzi Edytowane 21 września 2013 przez walek Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Może tutaj uzyskam odpowiedź: Jak to jest z tym Social Clubem R* ? Jak grałem w RDR to niby się tam zarejestrowałem, żeby dostać dodatkowy strój, ale nie weryfikowałem tego zaproszenia, które mi przysłali na maila, więc formalnie jeszcze nie mam konta w SC. Teraz wchodzę na link z tego maila i każe mi wypełniać dane w celu utworzenia konta SC. No ok, tylko czemu przy moim adresie maila defaultowo jest jakiś randomowy nick "threecoach51582" ? o_O Poza tym ktoś coś pisał o synchronizacji konta SC z profilem PSN. Chodzi o synchronizację po utworzeniu konta SC, czy właśnie tworząc konto SC mogę jakoś pobrać dane z profilu PSN ? Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Chyba mi się rampage zbugował,miałem go ale zacząłem robić misje główne teraz już go nie ma Cytuj
Janush 224 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Czołg trzeba po prostu ukraść z bazy wojskowej. Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 można go też kupić przez internet, pojawia się w hangarze więc hangar też trzeba wcześniej mieć Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Może tutaj uzyskam odpowiedź: Jak to jest z tym Social Clubem R* ? Jak grałem w RDR to niby się tam zarejestrowałem, żeby dostać dodatkowy strój, ale nie weryfikowałem tego zaproszenia, które mi przysłali na maila, więc formalnie jeszcze nie mam konta w SC. Teraz wchodzę na link z tego maila i każe mi wypełniać dane w celu utworzenia konta SC. No ok, tylko czemu przy moim adresie maila defaultowo jest jakiś randomowy nick "threecoach51582" ? o_O Poza tym ktoś coś pisał o synchronizacji konta SC z profilem PSN. Chodzi o synchronizację po utworzeniu konta SC, czy właśnie tworząc konto SC mogę jakoś pobrać dane z profilu PSN ? Z tego co pamiętam to psn id i hasło podaje się po rejestracji w SC. A logować się można na SC z fejsa jest szybciej Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 (edytowane) Mam pytanie co do trofika, może ktoś czytał jakiś poradnik po przejściu gry czy coś. Otóż jest trofik za zdobycie złotego medalu we wszystkich hobby i rozrywkach. I teraz co się do tego wlicza? Wyścigi zapewne, strzelnica, szkoła latania? Coś jeszcze? Byłbym wdzięczny za informację. Edytowane 21 września 2013 przez suteq Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 pytanko, zamawiam sobie sterowiec ale nigdzie go nie ma co to za ikonka sterowca jest? gdzie go dostarczają? Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Sterowiec potrzebuje trochę wolnego miejsca. Z tego co pamiętam po zamówieniu pojawia się ikona gdzie go dokładnie znaleźć. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Mam pytanie co do trofika, może ktoś czytał jakiś poradnik po przejściu gry czy coś. Otóż jest trofik za zdobycie złotego medalu we wszystkich hobby i rozrywkach. I teraz co się do tego wlicza? Wyścigi zapewne, strzelnica, szkoła latania? Coś jeszcze? Byłbym wdzięczny za informację. Właśnie przed chwilą go odblokowałem. Trzeba mieć po jednym złotym medalu w: szkole latania, na strzelnicy, w triatlonie, wyścigu miejskim, wyścigu terenowym i wyścigu morskim. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Tylko jeden? Nie we wszystkich? Cytuj
Snake1996 1 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Czy złote medale za poszczególne lekcje w szkole latania mają taką samą wagę, co medal za główną misję? Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 (edytowane) Tylko jeden? Nie we wszystkich? Nie. Też się zdziwiłem, że mi wpadło, bo myślałem, że będę musiał zaliczać misje helikopterowe na złoto, a tutaj trofeum wskoczyło, kiedy zdobyłem złotko w wyścigu morskim (oczywiście mając przynajmniej jedno złotko w pozostałych rozrywkach). @Snake1996, jeśli pytasz się w kontekście trofeum za 70 złotek to nie - liczą się tylko medale z misji głównych i dla dziwaków. Edytowane 21 września 2013 przez lothronik 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 To świetnie, dzięki za info, dam plusiki jak się odnowią. To zostaje tylko jedno trudne trofeum za 70 goldów, no i w sumie za wydanie 200mln. ;p Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 (edytowane) To świetnie, dzięki za info, dam plusiki jak się odnowią. To zostaje tylko jedno trudne trofeum za 70 goldów, no i w sumie za wydanie 200mln. ;p To ja się od razu wypowiem a propos tego trofika za 200 milionów, bo też je już mam - jest pewien tip, nie wiem czy zamierzony czy nie. Na zakończenie fabuły mamy... ...ok. 20-25 milionów... ...dolarów. Wystarczy wejść na giełdę i kupić akcje byle jakiej spółki za całą posiadaną mamonę, a następnie je sprzedać i tę czynność powtórzyć kilka razy. Trofeum wskakuje po dwóch minutach takiej "zabawy". Edytowane 21 września 2013 przez lothronik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi