Opublikowano 22 września 201311 l Panowie niestety ale chyba z(pipi)ałem sprawę bo Trevorem nie mam już nikogo do podwożenia jeździłem we wskazane przez was miejsce i nic
Opublikowano 22 września 201311 l 1.Jest gdzieś mapa z zaznaczonymi stunt jumpami ? W internecie na stronce www.junkenergydrink.com/page5 są zaznaczone skoki, przeloty samolotem pod mostami i skoki ze spadochronem.
Opublikowano 22 września 201311 l Panowie niestety ale chyba z(pipi)ałem sprawę bo Trevorem nie mam już nikogo do podwożenia jeździłem we wskazane przez was miejsce i nic Takich misji jest 6. 4 ze zgubionymi osobami i 2 z pijanymi. Zobacz na SC czy wszystkie masz zaliczone, jak tak, to po ptokach. Oprócz tego są jeszcze dwa missable trophy: 3 man army i to ze zbiegiem.
Opublikowano 22 września 201311 l a z tym 3man army o co chodzi? mam podczas jednego pościgu wytrzymać te 3min czy ogólnie? uciec potem trzeba?
Opublikowano 22 września 201311 l Jeśli np. grasz Franklinem to dzwonisz np. do Michaela w celu spotkania, potem nim do niego dojedziesz dzwonisz do Trevora i się spotykacie wszyscy. Potem polecam jechać na lotnisko - od razu 3 gwiazdki. Wystarczy w kółko jeździć i zaraz samo wpadnie. Nie musisz uciec.
Opublikowano 22 września 201311 l Do każdego skoku spadochronowego dojade autem, czy muszę wlatywać helikopterem na jakieś budynki?
Opublikowano 22 września 201311 l Na luzie dojedziesz autem, a jak coś jest na jakimś budynku to zawsze jest jakaś drabinka obok. Najgorzej jest przy jednym skoku jak z 4 minuty trzeba wchodzić po dźwigu :\
Opublikowano 22 września 201311 l phhh 4 min ukończ ten ostatni maraton chyba ponad 30 min klepania X
Opublikowano 22 września 201311 l Do jednego skoku trzeba się dostać helikopterem, bo jest na skale. Jeden z tych gdzie są 4 niedaleko siebie na zachodzie. Edytowane 22 września 201311 l przez suteq
Opublikowano 22 września 201311 l Jak dostac sie na dach wierzowca, na ktorym czeka na nas Dom z misja?
Opublikowano 22 września 201311 l Z ktorego lotniska? Glownego LS? Jak sobie stuninguje samochod to moge go jakos ubezpieczyc, ze w razie zgubienia/ zniszczenia go on bedzie na mnie gdzies czekal?
Opublikowano 22 września 201311 l Z ktorego lotniska? Glownego LS? Jak sobie stuninguje samochod to moge go jakos ubezpieczyc, ze w razie zgubienia/ zniszczenia go on bedzie na mnie gdzies czekal? Tak w GTA ONLINE
Opublikowano 22 września 201311 l Zabierz helikopter z pobliskiego szpitala, jest na płd-wschód od tego wieżowca na który trzeba wlecieć.
Opublikowano 22 września 201311 l co do trophy z altruistami - ja pojechalem do domu trevora odpalilem mapke i byla niedaleko zielona kropka sojusznik jade tam a tam ta naj. ebana parka xd
Opublikowano 22 września 201311 l Tak? Czadowo. Już szukam. O ile cię stać 500 tys. także nie ma tragedii. Się ma, się gra xd.
Opublikowano 22 września 201311 l Podpialem sie w koncu do neta i BAWSAQ dziala. Ale nie moge juz robic fotek, gdyz wyskakuje info o braku polaczenia z social club (nie mam golda). I misja paparazzi zwalona po dlugim poscigu:/ Mam (pipi) kabel od neta wyciagnac czy co, pobieranie demek mi sie przerwie... Edytowane 22 września 201311 l przez _Red_
Opublikowano 22 września 201311 l Dwa szybkie pytania :1. Czy są jakieś inne garaże? Prócz tych które mamy dostępne no i nie licze tych przy domu. 2. Jak zrobić żeby nie zniknął nam przypadkiem samochód? W sensie że zostawie go przed misją gdzieś, a on zniknie na dobre - ani nie będzie w garażu, ani nie będzie odcholowany.
Opublikowano 22 września 201311 l 1. Nie 2. Parkuj go właśnie w tym głównym garażu, po jednym zaparkowaniu samochód ZAWSZE pojawi się w nim albo zostanie odholowany, nie ma bata, żeby zniknął na zawsze.