Pupcio 18 420 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Ktoś pisał że po skończeniu gry obstawić byle co na giełdzie wtedy kasa będzie się mnożyć,ale coś nie działczy.... Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Gdzie mozna dorwac Vana/Ciezarowke z "lekami" dla matki Trevora ? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 @ukyo Ja ją znalazłem przy szpitalu w LS Cytuj
tybalt 0 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Gdzie mozna dorwac Vana/Ciezarowke z "lekami" dla matki Trevora ? Szukaj w pobliżu szpitali, przynajmniej ja tam znalazłem. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Ja pierdziele ja chyba nie ogarniam tej śmiesznej giełdy ;/ Napisano mi tutaj, że np. w przypadku akcji firmy eCola trzeba niszczyć automaty i auta konkurencji czyli firmy Raine i że działa to również odwrotnie. Zniszczyłem w ciągu kilku minut kilkanaście automatów eColi (ciężarówek tej firmy akurat nie mogłem znaleźć, chociaż wiem że są) i akcje Raine w ciągu 2-3 dni (w grze) skoczyły z wartości ujemnej (nie pamiętam dokładnie jakiej) na wartość dodatnią - uwaga aż 0.5 teraz wynoszą i zysk to 14 dolarów... Przecież taka kasa to jakaś kpina nie warta w ogóle zachodu. O co w tym wszystkim chodzi? ;/ Da się w ogóle sprawić żeby akcje jakiejś firmy z minusowej wartości wskoczyły na np. 50-60 na plusie? Ktoś mi w końcu powie czy można wejść do autobusu jako pasażer, jeżeli tak to jak? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Tylko chyba po misjach z Lesterem sa takie skoki akcji, inaczej to taka zabawa chociaż ja kupiłem jakieś akcje z du.py na samym początku gry i teraz je sprzedałem i zarobiłem prawie 150k Cytuj
popiol 16 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Kurde ale ja mam już parę misji dla Lestera wykonanych. Wy gracie na tej giełdzie BAWSAQ czy na tej drugiej? Jak już stawiacie akcje jakieś firmy to stawiacie gdy ta firma jest na minusie. ale na jak dużym? I sprzedajecie te akcje jak są na plusie, ale mniej więcej ile one wynoszą jak już decydujecie się na sprzedaż? Ile czasu (tego w grze) potrzeba na to, żeby te akcje urosły na odpowiednio dobry poziom? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Gram już ze trzy godziny a serwis bawsaq.com jest wciąż aktualizowany. To może być jakiś bug? Cytuj
Snake1996 1 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Nie jestem przekonany do istotności sabotaży w kontekście wahań giełdy. Postawiłem wszystko na Air Emu, po czym zacząłem rozwalać samoloty Fly US. Fakt, notowania wzrosły maksymalnie o 0,67%, po czym zaczęły spadać (sprzedałem przy stanie +0,59%, co przy zainwestowanej kwocie dało mi ok. 300 tysięcy). Obecnie jest już -8% i ciągle leci w dół. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Enusa dostaje się w jednym z random eventów Trevora - na wsi koło rampage'a z wojskiem jest przywiązany typ, którego trzeba zawieść na ślub Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Panowie ja mam pytanie do tych skoków ze spadochronów, ok wiem że jest ta mapka, ale jest cholernie niedokładna po drugie są to jakieś oznaczone miejsca ? gdzie mamy skakać czy może wystarczy wyjść np. na wieżowiec i skoczyć ? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 (edytowane) Przy ikonce spadochronu będzie albo leżał i się świecił spadochron albo helikopter. Przy podejściu do obu będzie trzeba wcisnąć strzałkę w prawo aby zacząć skok. Jest jeden skok gdzie trzeba się dostać helikopterem, a mianowicie na skale, gdzie niedaleko są 3 inne skoki. Edytowane 23 września 2013 przez suteq Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Przecież pojawiają się ikonki spadochronów ;o Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Przecież pojawiają się ikonki spadochronów ;o Nic takiego nie mam na mapie Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 To najwidoczniej nie masz ich jeszcze dostępnych. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Musisz wykonać pierwsza misje dla Doma Franklinem, wtedy skoki sie odblokuja i pojawia na mapie. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 I wszystko jasne wielkie dzięki. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Jak to możliwe że skończyłem gre a nie mam najbardziej znanych broni z gta? koktajl i pała afkors Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Wiem że to pytanie już było ale chyba nikt nie potrafił udzielić precyzyjnej odp. Wracam do masek. Podobno pojawia się ikona gdzie można je kupić. Jestem po misji batyskafem ale w dalszym ciągu nie wiem gdzie kupić takie maski. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 (edytowane) Bo to jeszcze nie ten czas. Maski będą gdzieś tak za połową gry, poznasz po misji. Edytowane 23 września 2013 przez suteq Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Dziękuję kolego. Chcę zrobić skok na wzór Gorączki;) Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Jest jakaś możliwość transportowania fur oprócz holownikiem? Da się jakoś przewieźć kilka samochodów na raz ? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 W garażach z Social Clubu nic nie znika. Też zostawiłem sobie ostatnią misję Lestera, a mogłem zostawić wszystkie. Najlepiej nabić dużo pieniędzy z misji, a potem zainwestować w akcje wszystkimi postaciami. Nie jest tak, że pierwsza misja Lestera jest obligatoryjna? Ta, w której: musimy zastrzelić właściciela firmy farmaceutycznej wychodzącego z hotelu. Bez tego nie mogłem pchnąć historii do przodu, gdyż Franklin pisał SMS do Trevora i Michaela, że jeszcze musi załatwić jedną robotę. Dopiero potem pojawia się misja fabularna dla federalnych. Ale to fakt, że na misjach dla Lestera łatwo jest nabić kasę na giełdzie, z ROI rzędu 80% (a może i więcej, ale powyżej tej wartości mi nie rosły). I potwierdzam dla xbotów (sam o to pytałem wcześniej) - BAWSAQ powinien działać również bez abonamentu Gold, ale musisz być podłączony do neta/zalogowany na Marketplace. Wcześniej grałem offline u rodzinki, stąd miałem ciągle status ballsacka "w aktualizacji" i zostawiłem misje Lestera na czas powrotu do chaty. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 (edytowane) czy mógłby ktos ogarnąć temat i najważniejsze pytania(jak nie wszystkie ), wrzucić w 1 post razem z odpowiedziami, a posty niepotrzebne skasować ? temat jest bardzo pomocny, ale za niedługo zrobi sie bałagan i wszyscy będziemy pytać o to samo. Edytowane 23 września 2013 przez MEVEK Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 (edytowane) Ok to ja moze jeszcze dodam małe ostrzeżenie apropo tuningowania aut, które nie są od początku przypisane do postaci. Niech Was przypadkiem nie podkusi parkowac takiej odpicowanej fury w garażu przy domu np. u Franklina, i zostawić ją tam, albo zapisać grę z nadzieją, że tam będzie. Niestety taki samochód przepada bezpowrotnie, nie będzie go i na parkingu policyjnym i w garażu na mieście. No nie wiem czy bylbym taki pewny, wpadl do mnie kumpel, chcialem pokazac mu porszaczka zrobionego ktorego Michaelem zaparkowalem w garazu niebieskim pare dni wczesniej i niestety fura tez znikla. Edytowane 23 września 2013 przez BoryzPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi