Słupek 2 143 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Jak usunąć zdjęcia ze snapmatic'a? Z menu głównego gry, zakładka galeria. Tylko musisz poczekać aż wszystkie zdjęcia się wgrają i potem możesz usuwać. 1 1 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Panowie jak oglądać TV, żeby zaliczyło checkmark do 100%? Oglądałem kilka minut w domu Majkela i nie zaliczyło. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Tego nie trzeba do 100%. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 września 2013 Autor Opublikowano 24 września 2013 Znowu bede marudzil o fryzury - zrobilem juz ok 2/3 glownych misji i jak ostatnio patrzylem to nie bylo nic nowego. Podobnie w sklepach z ubraniami.. czy to może dopiero na koncu sie pojawi? Btw dla fanow nurkowania - wygooglujcie "where to find scuba" to znajdziecie na jutubie filmik z lokacja pontonu którego użycie daje nam butle do nurkowania. Ponton jest na skraju portu wysunietym w strone lotniska. Nie moge dac linka do filmiku bo pisze z komorki Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Taka sama łódź jest w doku do kupienia gdzie jest też yellow submarine. ;p Cytuj
saptis 620 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 (edytowane) Jak to jest z misjami Epsilon ?Wypelnilem ankiete na ich stronie i nic sie nie pojawilo (znak zapytania) na mapie a czytalem, ze powinno. Poza tym zrobilem juz kilka misji ze znakami zapytania i teraz nie ma zadnych wiecej, zrobilem dwie fabularne i nadal nie ma zadnych nowych "?" na mapie. Edytowane 25 września 2013 przez saptis Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 (edytowane) Jak to jest z wpisaniem kodu na pogodę. Jeśli go wpiszę i zasejwuję grę to co? trofiki zablokuje? ja rozumiem inne kody - ale pogoda nie powinna mieć na to wpływu, tak bawiłem się w IV i było ok. A tutaj na 30% fabuły z gry i wielu godzinach jeżdżenia we free, miałem tylko raz świetną burzę w misji Trevora. A tak to deszcz a i to sporadycznie. Może z 5 razy popadało max. Edytowane 25 września 2013 przez ChevChelios Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Zapewne jest tak z trofikami jak w 4, że trofea blokuje do zgonu/wczytania gry. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 A idzie, wychodzac z auta, zostawic je 'na chodzi'? Przydaloby sie np podczas okradania furgonetek a nie za kazdym razem je gasi i odpala. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 W czwórce drażniło, że auto zawsze na chodzie, a tu, że gaśnie. Nie znaleźli złotego środka Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 (edytowane) Jak to jest z misjami Epsilon ? Wypelnilem ankiete na ich stronie i nic sie nie pojawilo (znak zapytania) na mapie a czytalem, ze powinno. Poza tym zrobilem juz kilka misji ze znakami zapytania i teraz nie ma zadnych wiecej, zrobilem dwie fabularne i nadal nie ma zadnych nowych "?" na mapie. Mi po wypełnieniu ankiety Michaelem od razu wyskoczył znak zapytania gdzieś na północnym-zachodzie mapy, a skoro na razie go nie masz to pewnie musisz chwilę poczekać. A jeśli chodzi o pozostałe misje dla nieznajomych to pojawiają się one sukcesywnie wraz z postępem fabularnym, choć np. aby rozpocząć czwartą misję dla Tonyi Franklinem musiałem najpierw do niej zadzwonić. Niektóre też odblokowują się po zrobieniu jakiejś czynności - np. ostatnia misja dla Doma dostępna jest po zaliczeniu wszystkich skoków spadochronowych, a misję z szukaniem części łodzi podwodnej można rozpocząc po zakupieniu doku niedaleko Paleto. Edytowane 25 września 2013 przez lothronik Cytuj
saptis 620 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Dzieki. Troche jezdzilem po tym po miescie i nic, dzisiaj sprobuje ponownie - moze jak wypelnie jeszcze raz to cos sie pokaze. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 W czwórce drażniło, że auto zawsze na chodzie, a tu, że gaśnie. Nie znaleźli złotego środka :confused: W GTA4 trzeba było przytrzymać trójkąt przy wychodzeniu z auta i silnik gasł. Dziwię się, że w Piątce to zabrali tak samo szybsze odpalanie. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Chyba mi się zbugowała misja dla Epsilonu, bo po dostarczeniu wszystkich samochodów nic się nie dzieje, a minął już grubo tydzień. I nie wiem co robić. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Jeżeli kupię czołg za 3 banki to : a) jeśli zostanie zniszczony, albo mnie zabiją to on gdzieś się materializuje np na policyjnym parkingu tudzież jakimś garażu/ hangarze który muszę kupić? b) policja w tej części jest dość agresywna i skuteczna ( headshoty podczas ucieczki np). czy podczas zadymy bohater w czołgu obrywa ze zwykłych pistoletów? czołg łatwo ulega zniszczeniu? Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Chyba mi się zbugowała misja dla Epsilonu, bo po dostarczeniu wszystkich samochodów nic się nie dzieje, a minął już grubo tydzień. I nie wiem co robić. Trzeba odczekać bodajże 10 dni, więc przekimaj jeszcze parę razy Michaelem, żeby przyspieszyć czas i zobacz za parę dni. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Minęło więcej niż 10 dni. Wczytałem save, który akurat był idealny, dostarczyłem resztę wozów i od razu przyszedł email. Dokończę misje na tym savie, a potem wczytuję właściwy. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Mial ktos random ecountera z ta laska co chce podwozki do znaku vinewood do swojego chlopaka(chce mu zrobic niespodzianke)?Jak ja podrzucilem to jej chlopak zaczyna burzyc wiec w samoobronie goscia zabilem..laska sie przestraszyla i uciekla..wtf? Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 (edytowane) @up U mnie skończyło się tak samo. Z tym, że ja dobiłem później też laskę - kieruję się zasadą "żadnych świadków" Najgorsze, że przez zje.bane serwery Social Clubu nie mogłem zapisać zdjęcia z randomowego eventu, w którym dwóch wsiurów, w tym jeden całkiem nagi, z pisiorem na wierzchu, chcą porwać/zgwałcić dziewczynę a można było uchwycić naprawdę ciekawe ujęcia Edytowane 25 września 2013 przez Mathiu Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Pytanie związane z epsilonem. Czy jak znalazłem wszystkie 10 znajdziek i dostałem dostęp do treści traktu na stronie internetowej, to to już jest wszystko związane z tym kultem? Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Pytanie związane z epsilonem. Czy jak znalazłem wszystkie 10 znajdziek i dostałem dostęp do treści traktu na stronie internetowej, to to już jest wszystko związane z tym kultem? A jaką misje przed nią miałeś? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Pytanie związane z epsilonem. Czy jak znalazłem wszystkie 10 znajdziek i dostałem dostęp do treści traktu na stronie internetowej, to to już jest wszystko związane z tym kultem? A jaką misje przed nią miałeś? Chyba 5 mil na pustyni. Po prostu wydawało mi się, że będzie możliwość rozprawienia się z chrisem, a wszystko wskazuje na to, że to właśnie brak czegokolwiek w zamian (oprócz traktu) jest żartem. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Jak myślicie czy poradnik do gry ukaże się w naszym rodzimym języku? Do GTA IV chyba był. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Ukazał się chyba pół roku po premierze GTA 4, więc być może i się ukaże po pl. Ładne grafiki są w poradniku. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Ukazał się chyba pół roku po premierze GTA 4, więc być może i się ukaże po pl. Ładne grafiki są w poradniku. Chyba się skuszę na którąś ofertę z allegro bo fakt że brakuje mi w kolekcjonerce artbooka a skoro poradnik jest fajnie wydany to może warto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi