Il Brutto 1 624 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 (edytowane) Pytanie związane z epsilonem. Czy jak znalazłem wszystkie 10 znajdziek i dostałem dostęp do treści traktu na stronie internetowej, to to już jest wszystko związane z tym kultem? A jaką misje przed nią miałeś? Chyba 5 mil na pustyni. Po prostu wydawało mi się, że będzie możliwość rozprawienia się z chrisem, a wszystko wskazuje na to, że to właśnie brak czegokolwiek w zamian (oprócz traktu) jest żartem. Jak odwoziłeś kasę to trzeb było ich wszystkich zabić. Dostałbyś 2 miliony z kawałkiem. A tak to masz lipę bo jak zabijesz to też możesz zbierać części. Edytowane 25 września 2013 przez Il Brutto Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 (edytowane) Mial ktos random ecountera z ta laska co chce podwozki do znaku vinewood do swojego chlopaka(chce mu zrobic niespodzianke)?Jak ja podrzucilem to jej chlopak zaczyna burzyc wiec w samoobronie goscia zabilem..laska sie przestraszyla i uciekla..wtf? Jako Trevor podrzuciłem ją do... altruistów Co prawda miała po drodze wątpliwości czy to właściwa trasa, ale nie oponowała Edytowane 25 września 2013 przez ksips1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Miałem nadzieję, że można ją wyruchać, a tu dupa Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 dwa pytanka: mozna gdzies kupic doatkowy garaz na furki? czy to jedna z nieruchomosci czy trzeba cos odblokowac questem? jest jakas misja dostarczania samochodow? Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 (edytowane) Można kupić garaż w Vinewood, na Groove Street i chyba gdzieś w Sandy Shores. Tak jak zwykłe nieruchomości. Misja jest jedna, 5 pojazdów dla epsilonistów. Powie mi ktoś gdzie stoją dziwki które mogę puknąć? Najlepiej dokładna miejscówka na mapie. Edytowane 25 września 2013 przez Il Brutto Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Szukaj przy drodze, ja raz wziąłem pierwszą lepszą, pojechałem w ciche miejsce i full opcja. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Mial ktos random ecountera z ta laska co chce podwozki do znaku vinewood do swojego chlopaka(chce mu zrobic niespodzianke)?Jak ja podrzucilem to jej chlopak zaczyna burzyc wiec w samoobronie goscia zabilem..laska sie przestraszyla i uciekla..wtf? wjechałeś do LS w momencie gry kiedy Trevor i Michael są ścigani przez Martina Madrazo - od razu sadzą się na ciebie jego goonsi w jeepach i laska ucieka Cytuj
walek 96 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 Ja nie moge odpalic misji, gdzie mam uzyc batyskafu oraz heli (oba oczywiscie posiadam). Zrobilem Michael'em wszytskie licencje do latania oraz Franklinem do strzelania. Czegos zapomnialem? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 (edytowane) Mial ktos random ecountera z ta laska co chce podwozki do znaku vinewood do swojego chlopaka(chce mu zrobic niespodzianke)?Jak ja podrzucilem to jej chlopak zaczyna burzyc wiec w samoobronie goscia zabilem..laska sie przestraszyla i uciekla..wtf? wjechałeś do LS w momencie gry kiedy Trevor i Michael są ścigani przez Martina Madrazo - od razu sadzą się na ciebie jego goonsi w jeepach i laska ucieka To nie ma nic do rzeczy. Zawsze chłop zaczyna się burzyć, kasujemy go i laska albo ucieka, albo stoi i się patrzy na nas. Edytowane 25 września 2013 przez Rozi Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 sklepów z ciuchami nie da rady obrobić? w ogóle można coś obrobić? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 co to jest ten Epsilon są dla tego jakieś misje ? gdzieś mi to umknęło, a wszystko przez to że dyskusja jest w 4 tematach:/ Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Parodia Scjentologów, są misje chyba musisz na ich stronie dać dotację 500$ żeby aktywować Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 wejdz w internet, wpisz epsilon w wyszukiwarke, tam zrob ankiete i czekaj az pojawi sie na mapie ich logo Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Oczywiście można to zrobić tylko będąc Michaelem. Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Jest jakiś helikopter który podnosi pojazdy tak jak w tej misji z łodzią? Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Są poza Epsilonami inne hasła do wyszukiwarki aktywujące dodatkowe misje ? Btw . Fajnie by było , gdyby rockstar w ten sposób dodawał kolejne dlc . Otrzymujesz niepowtarzalny kod lub hasło do wpisanie w telefonie danego bohatera i aktywują się misje, miejscowki itp. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Co sie przydaje do triatlonu procz kondycji? Sila tez? Bo za cholere nie umiem wygrac tego 3. gdzie najpierw sie przez prawie 10min plynie.... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Ja miałem Michaelem 100 kondycji i bez problemu się udało tylko trzeba płynąć jak najkrótszą trasą i napieprzać X/A. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 (edytowane) ja mam 100 kondycji franklinem ale 2 podejscia i dupa... tylko kciuk mnie juz napieprza ;/ jest za to cos do odblokowania? jakas kasa trofik czy cos? Edytowane 26 września 2013 przez rapen Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 Jak będą cię wymijali rowerami w tym triathlonie to się nie martw bo to komputer oszukuje system, na końcu i tak specjalnie zwalniają, żebyś dogonił. Wystarczy spokojnie wciskać X, nie musisz napierdalać. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 OK, sprobuje ponownie pozniej, niech kciuk odpocznie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 września 2013 Opublikowano 26 września 2013 OK, sprobuje ponownie pozniej, niech kciuk odpocznie. Franklinem wygrałem za pierwszym podejściem choć chyba 30 min to trwało Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi