Skocz do zawartości

GTA V - pytania i odpowiedzi

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co zrobić żeby rozpocząć trzecią misję poboczną dla Doma? mam niby wejść na ten drapacz chmur tyle, że nie wiem jak :/ windy nie widzę, próbowałem się wspiąć, ale wszedłem może z 2-3 piętra wzwyż i dalej nie ma jak, a jak wsiadam do heli znika ikonka z mapy i misja jest niedostępna

Opublikowano

ikonka znaku zapytania na wschód od domku trevora.

Ej, wiecie jak zapisać na lądowisku dla helikopterów wiecej niż jeden z nich?? Lotnisko Michaela, jeden stwiam zapisuje się, ale już następne znikają... ocb??

Opublikowano

Jakiś dobry człowiek może podać mi listę gdzie szukać tych wszystkich zbirów co ich gonimy Trevorem. Te zdjęcia co dostaję wcale mi nie pomagają w zlokalizowaniu typa. Jestem przy 4 zbiegu.

Na północy mapy masz koczowisko meneli, tam jest 4 i ostatni. Spójrz na mapę na północy na samej górze masz taką małą pentelkę przy drodze to postój ciężarówek. Po 2 stronie drogi na południu masz mały tunel do tego koczowiska.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Nie ukonczylem jeszcze gry, za soba mam moze z 7 misji glownych, kilka pobocznych i generalnie mi sie nie spieszy z fabula. Dzieki glupocie niektorych osob juz wiem, ze na koncu gry

Trevor kopie z jakiegos powodu w kalendarz

Prosze nie podawac szczegolow, chcialbym tylko wiedziec czy:

przed koncem fabuly musze zrobic jakies misje poboczne Trevorem zanim zginie, ktore sa dostepne tylko dla niego

zeby nie zablokowac mozliwosci zrobienia 100% w grze.

Ludzie uwazajcie co piszecie - prosze bo jak ktos pisze, ze gra konczy sie podobnie do

Red Dead Redemption - ktos napisal ze na koncu to takie podwojne RDR

wiec jak ktos gral to bardzo latwo skumac o co biega.

Edytowane przez saptis
Opublikowano (edytowane)

Nikt nie kopie, po skończeniu gry grasz 3 postaciami. Przecież to by było bez sensu, żeby w gta nie dało się grać po skończeniu fabuły postaciami, którymi grałeś całą grę. I nie wiem, gdzie takie głupoty wyczytałeś, ale zakończenie nie ma nic wspólnego z RDR

Pytanie: Firma holownicza, taxi i hangar - czy są jeszcze inne nieruchomości, po zakupie których odblokowujemy misje?

Edytowane przez ragus
Opublikowano

sporo misji sie dostaje po zakupie nineruchomości, w mniej więcej co drugiej(np. Smoke in the water).

ponawiam kwestie która nie pozwala mi normalnie grać: wiecie jak zapisać na lądowisku dla helikopterów wiecej niż jeden z nich?? Lotnisko Michaela, jeden stwiam zapisuje się, ale już następne znikają... ocb?? podobna sprawa jest z lotniskiem dla samolotów trevora. az tak to z(pipi)ali?

Opublikowano

Po jakim czasie pojawią się helikopter na lotnisku trevora ? Kupiłem bojowe heli w poniedziałek i nadal nie mam :/

Dla tych co bawili się w offroadowe wyścigi - jakim cudem na maksa stuningowanych sanchezem, jadąc praktycznie idealnie non stop pochylony do przodu, żeby jechać szybciej tracę do rekordu świata 15 sekund, jak wyścig trwa minutę i 20 sekund ? Glitche jakieś, jazda na skróty ?

Opublikowano

Jak zrobie sobie z menu ponownie misje dla Lestera Franklinem to giełda zachowuje sie tak jak przy pierwszym przechodzeniu (tzn. czy można inwestowac na giełdzie i miec z tego tak samo duże korzyści)?

Opublikowano (edytowane)

ponoć jest kilka zakończeń, jak zdobyć pozostałe ?

mam ost. wielki skok i zapisany stan gry na kilku save'ach, dobrze ?

Edytowane przez MEVEK