Bartg 5 476 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Dobrze, będziesz wiedział doskonale po skoku jak wybrać zakończenie, na pewno nie ominiesz Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) ponoć jest kilka zakończeń, jak zdobyć pozostałe ? mam ost. wielki skok i zapisany stan gry na kilku save'ach, dobrze ? Jak skończysz jedno zakończenie to w zakładce Gra - >Misje główne: powtórz będziesz miał pozostałe do wyboru i przejścia. Edytowane 27 września 2013 przez suteq Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 września 2013 Autor Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) (pipi)a wezcie to w spoiler ej no cytat tez kurde i tak większość już wpadła na ten posiler ale to nie znaczy że trzeba wszystkim mówic Edytowane 27 września 2013 przez Yano Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) ponoć jest kilka zakończeń, jak zdobyć pozostałe ? mam ost. wielki skok i zapisany stan gry na kilku save'ach, dobrze ? Jak skończysz jedno zakończenie to w zakładce Gra - >Misje główne: powtórz będziesz miał pozostałe do wyboru i przejścia. Dopiero włączę gierkę pewnie dzisiaj wieczorem, ale czy jest możliwość zmiany biegu wydarzeń? Chodzi mi o ostatnią misję... :confused: Edytowane 27 września 2013 przez MrNorbi Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Uwaga spoilery odnośnie fabuły: Mnie ciekawi czy... ktoś z was nie pomógł w pewnych momentach Jimowi jak porywa go koleś którego trolował albo Tracy jak ktoś ją śledzi. Bo przed rozpoczęciem tych misji mamy w telefonie czy chcesz pomóc tak i nie do wyboru. Czy jak się nie pomoże to oni giną i nie ma ich później w grze? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Panowie nie wiecie dlaczego nie wpadł mi pucharek ? kupiłem firmę taxi i zrobiłem jeden kurs i nic ? Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Te trofeum wpada jak zrobisz prywatny kurs. Nie musi być taksówką, w pewnym momencie zadzwoni do ciebie koleś z firmy i powie, że ma specjalny kurs dla vipów. Akceptujesz, kończysz i wpada. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) del Edytowane 27 września 2013 przez suteq Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Jak się zabija kogoś po cichu? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Podkradasz się i Kółko. Wtedy postać robi zamach i uderza w kark. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Klikasz raz lewą gałkę aby zacząć się skradać, podchodzisz gościa od tyłu i wciskasz R2. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 września 2013 Autor Opublikowano 27 września 2013 co? a mi sie wydawało że lewa gałka (L3) żeby sie skradać i potem celowanie (L1/2 zalezy jak kto ma ustawione) i atak (R1/2) i wali w kark Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) Kółkiem też można, bo jakbyście nie zauważyli R2 zarówno jak i kółko odpowiada za cios pięścią. Aczkolwiek można, lecz nie trzeba lockować na celu. Edytowane 27 września 2013 przez suteq Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Jak się otwiera spadochron? Znalazłem jeden a nie miałem jeszcze fabularnej misji związanej ze skokami. Wiem że jak się wyskoczy z dużej wysokości to się pojawi na plecach, tylko nie wiem co nacisnąć żeby otworzyć Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Jak się otwiera spadochron? Znalazłem jeden a nie miałem jeszcze fabularnej misji związanej ze skokami. Wiem że jak się wyskoczy z dużej wysokości to się pojawi na plecach, tylko nie wiem co nacisnąć żeby otworzyć kwadrat Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 To co w końcu? Spróbuje oba sposoby. Dzięki Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 września 2013 Autor Opublikowano 27 września 2013 X Marek co ty odwalasz z tym kwadratem? XD Cytuj
Pejas123 8 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Panowie, mam problem z misjami u Maude. Po wykonaniu pierwszej misji (kiedyś tam w trakcie fabuły) mam ją w kontaktach ale nie mogę się do niej dodzwonić, a żadnych sms-ów/wiadomości od niej nie posiadam z kolejnymi celami. Jak podjeżdżam pod jej chacjente samochodem nikogo tam niema poza przypadkowymi ludźmi. Ktoś się spotkał z takim problemem? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Uwaga spoilery odnośnie fabuły: Mnie ciekawi czy... ktoś z was nie pomógł w pewnych momentach Jimowi jak porywa go koleś którego trolował albo Tracy jak ktoś ją śledzi. Bo przed rozpoczęciem tych misji mamy w telefonie czy chcesz pomóc tak i nie do wyboru. Czy jak się nie pomoże to oni giną i nie ma ich później w grze? Ja nie pomoglem tylko Jimowi bo mi sie nie chcialo. Mowil ze porwal go jakis koles czy cos. Po pewnym czasie napisal smsa ze boli go dupa i z konta Michaela zniknelo jakies 6k dolkow A ja mam pytanie co do garazy. Da sie gdzies jeszcze parkowac fury poza garazem u bohatera i tym garazu na Grove Street? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) Panowie, mam problem z misjami u Maude. Po wykonaniu pierwszej misji (kiedyś tam w trakcie fabuły) mam ją w kontaktach ale nie mogę się do niej dodzwonić, a żadnych sms-ów/wiadomości od niej nie posiadam z kolejnymi celami. Jak podjeżdżam pod jej chacjente samochodem nikogo tam niema poza przypadkowymi ludźmi. Ktoś się spotkał z takim problemem? Być może dostałeś od niej email, ale od natłoku innych po prostu jej nie widać w telefonie, bo się skasowała. Po prostu jak wykonałeś pierwszą misję dla niej pojedź w drugie miejsce ze zbiegiem i zobacz czy jest. Edytowane 27 września 2013 przez suteq Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Jeżdżę sobie BMXem po mieście i tak się zastanawiam, są w V jakieś rampy/skate parki? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 (edytowane) Są. Jeden jest przy plaży. Jak szukałem listów to natrafiłem chyba na 3 skateparki. Ten przy plaży jest taki wypasiony, drugi to takie "u" co było w San Andreas przy wyzwaniu z BMX, trzeci chyba jest na pustyni o ile coś mi świta. Edytowane 27 września 2013 przez suteq Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Dzięki. Jutro po zrobieniu misji dla Epsilona od razu jadę obczaić . Cytuj
Meser 12 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Fabula pekla a w statystykach mam 66/69 misji glownych ocb? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi