_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Jest gdzieś jakaś mapka z zaznaczonymi wszystkimi autami które trzeba odszukać? Cytuj
Meser 12 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Jak na misjach lestera zarobic w co inwestowac? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Podczas scenki przy każdej misji Lester mówi jaka firma zyskuje po naszych działaniach. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 września 2013 Opublikowano 27 września 2013 Przed misją Lester Ci mówi jakie akcje pójdą w górę po skończonym zadaniu. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 (edytowane) Panowie, rozumiem że po wielkim skoku mogę dokończyć misję epsilonów ? , i jeszcze jedno jak dokładnie zrobić ten pucharek z trzema gwiazdkami ? Jeszcze jedno zawiozłem jakąś laskę do tych kanibali czy jest jakiś pucharek za to ? i dlaczego na youtube widziałem jak Trevor zostaje wpuszczony do ich wioski ? ja takiej sceny nie miałem ? Edytowane 28 września 2013 przez marekjw2523 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Panowie, rozumiem że po wielkim skoku mogę dokończyć misję epsilonów ? Tak. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 i jeszcze jedno jak dokładnie zrobić ten pucharek z trzema gwiazdkami ? 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 ja franklinem zaprosiłem trevora, i gdy byłem z nim w aucie nie mogłem po michaela zadzwonić Cytuj
Loko_PL 49 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 (edytowane) Jak na misjach lestera zarobic w co inwestowac? Polecam tutaj zobaczyć co i jak (łatwo można zarobić ponad 2 miliardy $) : http://www.tradeindetectives.com/blog/daily-hint-grand-theft-auto-gta-v-how-to-make-money/ Edytowane 28 września 2013 przez Loko_PL Cytuj
Janush 224 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Panowie mam pytanie. Mam zamiar zacząć grę od nowa tak, żeby zrobić misje dla Lestera pod koniec gry i zbić gruby hajs na tym. Haczyk jest taki, że pozaliczalem już mnóstwo stunt jumpów i misji pobocznych, które mi dały fajne rzeczy dodatkowe. Jest więc może jakiś sposób, żeby zacząć samą główna fabułę od nowa, a misje poboczne i inne dodatkowe rzeczy pozostały zaliczone ? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 ja franklinem zaprosiłem trevora, i gdy byłem z nim w aucie nie mogłem po michaela zadzwonić :confused: Ja też tak mam i stąd moje pytanie chyba że trzeba było to zrobić we wcześniejszej fabule, bo ja już jestem pod koniec i może przez to że M i T nie pałają miłością do siebie Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Panowie mam pytanie. Mam zamiar zacząć grę od nowa tak, żeby zrobić misje dla Lestera pod koniec gry i zbić gruby hajs na tym. Haczyk jest taki, że pozaliczalem już mnóstwo stunt jumpów i misji pobocznych, które mi dały fajne rzeczy dodatkowe. Jest więc może jakiś sposób, żeby zacząć samą główna fabułę od nowa, a misje poboczne i inne dodatkowe rzeczy pozostały zaliczone ? Szczerze wątpię. Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 ja franklinem zaprosiłem trevora, i gdy byłem z nim w aucie nie mogłem po michaela zadzwonić :confused: Ja też tak mam i stąd moje pytanie chyba że trzeba było to zrobić we wcześniejszej fabule, bo ja już jestem pod koniec i może przez to że M i T nie pałają miłością do siebie Ja to zrobiłem po skończeniu fabuły. Pierw dzwonisz do M potem do T (albo na odwrót, bez znaczenia) odbierasz ich z wyznaczonych miejsc i jedziesz z nimi na lotnisko. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Bez problemu wpadło Wam trofeum/osiągnięcie związane z odkryciem całej mapy? Obleciałem wczoraj helikopterem te miejsca, które na mapie jeszcze nie były odkryte, wydaje mi się, że teraz już mam wszystko odkryte, a osiągnięcie nie wpadło Jakieś porady? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 podobno trzeba lecieć też po liniach brzegowych Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Yup, zobacz czy odkryłeś wodę. Aczkolwiek tutaj chodzi o odkrycie wszystkich krain, bo ja nadal mam gdzieniegdzie zakryte miejsca, a trofik wpadł. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 spróbuj odkryć ocean naokoło całej mapy można trochę wody odkryć. pewnie jak to zrobisz to wpadnie Cytuj
Janush 224 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Base jumpy się jakoś odblokowuje wraz z postępem fabuły czy jak ? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Musisz zrobić pierwszą misję u Doma Franklinem. Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 ja franklinem zaprosiłem trevora, i gdy byłem z nim w aucie nie mogłem po michaela zadzwonić :confused: Ja też tak mam i stąd moje pytanie chyba że trzeba było to zrobić we wcześniejszej fabule, bo ja już jestem pod koniec i może przez to że M i T nie pałają miłością do siebie Cała tajemnica tkwi w tym, że musisz zadzwonić po drugiego ZANIM ODBIERZESZ PIERWSZEGO Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 panowie już wiem jak zarabić kasę na giełdzie z tymi misjami z zabójstwami, ale mam do was pytanie czy korzystaliście każdą postacią z tych rad od L ? Kupowaliście akcję franklinem potem przeskakiwaliście na M i T i też kupowaliście ? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Tak gdyz to mike mial na te chwile najwiecej kasy na inwestycje. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 (pipi)a giełda chyba się zawiesiła bo od dłuższego czasu zero zmian a 100 mln zainwestowałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi