Skocz do zawartości

GTA V - pytania i odpowiedzi

Featured Replies

Opublikowano

Grasz Trevorem? Bo chyba tylko on moze to zrobic.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 116,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mógłby ktoś zapytać Yacka czy ksenony montowane w los santos customs to oryginały czy HiD'y z allegro?

• co do łapania żywcem, też mnie to ciekawi bo nie zauważyłem żeby dało sie kogoś związać ani nawet jakolwiek przenieść ogłuszonego (a może ogłuszenie pięsciami i potem pojawi sie opcja noszenia zwłok n

• klikasz w ten tatuaż który aktualnie masz i się usuwa.

Opublikowano

Liczba przy postaci.. w kole wyboru postaci oznacza chyba dostępne akutalnie misje, tak? Jeśi tak, to.. nie wiem o co chodzi. Od pewnego czasu u Franklina wyświetla się "1".. a na mapie nie ma dla niego żadnej misji.

Opublikowano

Misje holownicze masz, zadzwoń do Trishi czy jak jej tam. 

Opublikowano

Czy ktoś spotkał się z takim problemem jak ja? Mianowicie jestem po 53/54 misji w grze i od jakiegoś czasu nie mogę wybrać już Michaela. Porobiłem wszystko co mogłem na mapie, spróbowałem nawet zrobić wszystkie misje Lestera, żeby nie mieć nic i dalej go nie mogę wybrać. Wie ktoś o co chodzi? Czy może to zabieg fabularny? aha i jak dzwonie do niego na telefon to ciągle jest zajęte.

jestem po misji gdy

lecimy Trevorem i Lesterem helikopterem i z niego obserwujemy 2 ciężarówki które wjeżdżają do banku federalnego. Później trzeba zawisnąć nad dziurą w drodze, gdzie powstaje nowa linia metra

Opublikowano

Z tego co pamiętam to zabieg fabularny i musisz ogarnąć resztę misji Franklinem(te przygotowawcze, wraz z samochodem) i dopiero jak to skończysz będzie ok. 

Musi być, bo pamiętam, że też to miałem i było to wyjaśnione w którymś dialogu. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie miałem przez parę dni internetu i obiło mi się o uszy że pojawiła się jakaś aktualizacja która "zabiera" którąś z misji w singlu. To prawda? Czy ktoś miał coś takiego?

Opublikowano

Mi naprawiła misję dla Epsilonu, bo był z nią ogólnie problem, w poprawkach na stronie Rockstar jest wypisane co naprawili. 

Opublikowano

i dvpa. Zrobiłem wszystko co mogłem Franklinem i Trevorem, kupiłem wszystko co było w tym momencie do kupienia, dzwoniłem do każdego i dalej nie mogę grać Michaelem... :c

Opublikowano

misja dla czubków i nieznajomych "the last one" odblokowuje się jak wszyskie inne będą zaliczone, czy coś innego trzeba zrobić?

Opublikowano

100% gry

Opublikowano

myślałem, że właśnie to jest wymagane do 100%, ale ok, dzięki. swoją drogą ten licznik rzeczy, które trzeba zrobić na 100% jest beznadziejny hobby 42, nieznajomi 19, różne 16, a wiadomo, że trzeba tego zrobić dużo dużo więcej

Opublikowano

Nie, wszystko co masz na górze to trzeba zrobić, czyli jak hobby czy przypadkowych jest tyle i tyle to trzeba tyle zrobić, ale WŁAŚCIWYCH. 

A te właściwe mają przy kwadraciku kolorowy pasek. Wszystkie misje z kolorowym paskiem muszą być zaliczone do 100%. Wyjątkiem są random events, których bez znaczenia jakich trzeba mieć 14 ukończonych. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Kupilem Trevorem czolg ale nigdzie go nie ma. Hmm?

Opublikowano

W emailu powinno pisać gdzie konkretnie został dostarczony, zapewne do hangaru lotniska. 

Opublikowano

Do misji The Last One trzeba najprawdopodobniej więcej. Ja mam 100% od tygodnia i dalej jej nie mam. Prawdopodobnie trzeba zrobić wszystkie misje z nieznajomych i dziwaków (czyli np. części łodzi podwodnej nie wliczające się w 100%).

Opublikowano

Do tej od holownika. 

Opublikowano

Gitara, ze ja na to nie wpadlem. Swoja droga swietna ta gra choc chcialbym jednak w nia na ps4 grac zeby w pelni cieszyc sie grafioza. Albo na pc wypasionym w sumie.

Opublikowano

Zaciąłem się na amen - nie wiem czy to jakiś bug czy ja coś źle robię. Jestem po misji

Caida Libre, automatycznie przerzuciło mnie na Franklina. Na Trevora i Michaela nie mogę się przełączyć bo są poza miastem z porwaną żoną tego Azteka. Ok jako Franklin mam jedną dostępną misję oznaczoną literką M ale koloru zielonego - koloru Franklina. Misja widnieje w domu Michaela (na posesji). Sęk w tym, że jak kręcę się koło znaczka misji, domu Michaela to nic się nie odpala. Podzwoniłem po wszystkich, poszedłem spać żeby czas upłynął i dalej nic ;/ To błąd gry czy co mam robić?

Edytowane przez Słupek

Opublikowano

spróbuj wejść do domu wejściowymi drzwiami

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Nie mogę, wszystko pozamykane na dodatek wyskakuje komunikat "wróć jako Trevor lub Michael" WTF? o.O

Opublikowano

łoo, no to jakiś bug

jeśli dobrze pamiętam to podjeżdżasz do domu michaela jako franklin i pojawia się scenka z michaelem i trevorem

Opublikowano

Czy misja poboczna

ze zbieraniem części łodzi podwodnej ma na coś wpływ, do czegoś się przydaje? Z tego co się orientuję to ani trophy ani do 100% gry się nie wlicza, więc tylko dla kasy i dokonczenia historyjki o złym mężu, czy może ma ta łódź drugie dno?;p